Прескочи до съдържание

Магеланска среща в Пловдив 29.08.2026

Препоръчани мнения

Публикувано:

Да сложа и тук в темата отговора си към Аржи, за да го видят повече хора, и ако имат желание и възможност да ми пишат за кафе в Пловдив :)) че вече отговорих на Аржи в темата Хумор, а положението не е хумористично, в Пловдив съм за уикенда! :))) 

@Argentique

преди 2 часа, Argentique каза:

Аз не мога на 29-ти,

Аржи, аз пристигам в Пловдив на обяд петък 28 август с дъщеря ми. Вечерта сме на опера Кармен от 20:30h, Античен театър. Ще останем с нея до неделя късния следобяд, родителите ми ще дойдат да ни вземат с колата обратно. Моята програма извън операта и Сбирката не е фиксирана, сигурно ще отидем в Художествената Галерия дано да са я ремонтирали и отворили вече. Ако случайно имаш възможност и път към Пловдив, пиши ми да се видим двете и пием кафе :)). Хотелът ми е в центъра. 

• Замислям се 1
Публикувано:

За тези, които не са влизали скоро във форума - в събота 29.08. организираме магеланска мини сБирка. Заповядайте! В Пловдив, да припомня.

• Харесвам 1
Публикувано:

В събота ще съм по балканите, иначе с удоволствие бих се включила. За през деня препоръчвам https://www.instagram.com/enya_atelier/?hl=en Всичко им е авторско и е много приятно и вкусно. Последно вечерта ходих в този ресторант в Капана, който също не е лош и ако искате да сте на хладно, вътре има доста маси и не е толкова шумно. https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g295391-d33145060-Reviews-Sale_Kapana-Plovdiv_Plovdiv_Province.html

• Благодаря 2
Публикувано:

Не знаех дали в събота ще съм в Пловдив, но реших да съм 😁

Била съм на две сбирки, ще се радвам да присъствам на трета. 

• Харесвам 1
  • Браво 2
Публикувано:
преди 2 минути , dunaika каза:

Не знаех дали в събота ще съм в Пловдив, но реших да съм 😁

Била съм на две сбирки, ще се радвам да присъствам на трета. 

Ето това се казва решителнос! 👏 но жените сме смели и решителни,  както вече се изясни в другата тема ;))

Радвам се че ще се запознаем и на живо :)) 

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 32 минути , Емил Маринов каза:

Бих искал и аз да се запиша за участие.

Супер! Ето,  имало и смели мъже! Ще се радвам да се запознаем и на живо :))

• Харесвам 1
Публикувано:

Досега са потвърдили: @zon, @traveler, @stotan+1, @saved_, @dunaika, @Емил Маринов

Обадих се за резервация, не окончателна за Сентрал парк в на центъра  за 19.00 часа.

Разбрахме се утре да потвърдя. Затова ако някой има друго предложение за час и място да пише.

Предлагам да се срещнем примерно 17.00-17.30 за кафе. 

Очаквам предложения и ако има още желаещи да пишат.

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано:

Аз от вчера съм в града, по работа, обаче на 29-ти сутринта се изнасям.

Иначе бих дошъл с удоволствие.

Което не пречи, ако има желаещи магеланци за по бира днес или утре...

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 7 минути , cck каза:

Аз от вчера съм в града, по работа, обаче на 29-ти сутринта се изнасям.

Иначе бих дошъл с удоволствие.

Което не пречи, ако има желаещи магеланци за по бира днес или утре...

Утре от 20:30 съм на опера с дъщеря ми, античен театър.  Да се видим късния  следобед на центъра някъде? Хотелът ми е на центъра. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 21 минути , zon каза:

Утре от 20:30 съм на опера с дъщеря ми, античен театър.  Да се видим късния  следобед на центъра някъде? Хотелът ми е на центъра. 

С удоволстивие. Само сутринта съм ангажиран, а следобедът става навсякъде. Отседнал съм в Double Tree.

Даже сега ще огледам дали и аз не мога да се снабдя с билети за Кармен 🙂 и ще пиша на ЛС.

• Благодаря 1
  • cck отбеляза като важна тази тема
Публикувано:

Изпратил съм лични съобщения.
Резервацията е за 19.00 Central Park FUSION
Предлагам да се срещнем (който има възможност) до 17:30 за кафе, или каквото решим.
Да стане на площадчето пред общината(копчетата) някъде на сянка.
Слагам линкове.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 31 минути , traveler каза:

Предлагам да се срещнем (който има възможност) до 17:30 за кафе, или каквото решим.

Там съм в 1730 :))

Публикувано:

Приятна среща ви пожелавам! Далечко съм и моя мъж е рожденик утре. Иначе имам мерак за магеланска среща.

Погледнах мястото - там ни беше срещата на класа и то август, когато се прибират забегналите в чужбина .

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Благодаря на всички съфорумци, дошли на срещата в Пловдив за приятната компания и време заедно! Радвам се. Че се запознахме и на живо.  Страхотни сте! 

До нови срещи :)) 🌞 

• Харесвам 7
  • Георги unpinned this тема

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.