Прескочи до съдържание

Календар на magelanci.com за 2027: Правила, участие, срокове и коментари

Препоръчани мнения

Публикувано:

Аз изпуснах срока. В моя защита ще кажа, че бях екскурзовод на баба последната седмица(сега се борднах наобратно) и само успях да избера и форматирам снимките. 😄 Та аз само да попитам, виждам, че формата е отворена, може ли да пусна все пак?

• Харесвам 1
Публикувано:
3 hours ago, neuromancer said:

Пусни, докато не пуснем темата за гласуване става 

Другата година. Подхванаха ме в офиса и чак сега видях потвърждението. Но очаквам с нетърпение да видя предложенията.

Публикувано:
преди 44 минути , horus92 каза:

Другата година. Подхванаха ме в офиса и чак сега видях потвърждението. Но очаквам с нетърпение да видя предложенията.

Е, пусни ги в някоя тема да ги видим, все пак! :smile3:

Публикувано:
10 minutes ago, Фил said:

Е, пусни ги в някоя тема да ги видим, все пак! :smile3:

Ако искате може да направим тема за снимките, за които всеки се е чудил дали да не влязат в тройката за избора тук, но все пак не са стигнали. На мен ми беше много трудно да реша.  Но все пак май по-добре първо да излезнат официалните предложения.

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз пък вече имам снимка за догодина. 😄 Ако има календар, де. Още, като я видях, я избрах (единодушно 😄). Пък и двама независими един от друг експерти-магеланци съвсем случайно ме посъветваха да го направя. 😄

• Харесвам 4
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 42 минути , Argentique каза:

Аз пък вече имам снимка за догодина. 😄 Ако има календар, де. Още, като я видях, я избрах (единодушно 😄). Пък и двама независими един от друг експерти-магеланци съвсем случайно ме посъветваха да го направя. 😄

Има цяла година, ако дотогава сътвориш три по-добри шедьовъра? 

• Смея се 2
Публикувано:
преди 4 минути , Фил каза:

Има цяла година, ако дотогава сътвориш три по-добри шедьовъра? 

Няма такава опасност. 😄 То тази година едвам събрах, при това едната е за кодош. Не съм била на фотогенични дестинации почти.

Публикувано:

Като пусна темата с разказите и историите зад снимките, предлагам там да пускате непубликуваните снимки  и да разказвате. Засега нека изчакаме двата етапа на гласуването да приключат.

• Харесвам 6
Публикувано:

Аз също изпуснах срока... но какво да се прави, като дрема и чакам последния ден. Сега ще чакам да видя снимките, които другите са избрали. Успех!

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• Dian
    • crazyhorse
    • VIadi
    • iaia_mama
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.