Прескочи до съдържание

Магеланска среща с Zon Част 3 Стара Загора - 10.10.26

Костов

Препоръчани мнения

Публикувано:

След като срещите ѝ с Магеланци в Пловдив и София преминаха с голям интерес @zon реши да посети и Стара Загора за сБирка, сВодка с местните и не само Магеланци. 

Датата е 10.10. Час все още не сме уточнили, но ще е вечерта. Заведението мисля да е това https://share.google/QxOQL42LGPxHQriHQ

Всички да се чувстват поканени

Срок на записване 08.10.

Списък

1 @zon

2 @Костов

3 @valpet

4 ...

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
  • Браво 2
Публикувано:
преди 4 минути , Костов каза:

След като срещите ѝ с Магеланци в Пловдив и София преминаха с голям интерес @zon реши да посети и Стара Загора за сБирка, сВодка с местните и не само Магеланци. 

Датата е 10.10. Час все още не сме уточнили, но ще е вечерта. Заведението мисля да е това https://share.google/QxOQL42LGPxHQriHQ

Всички да се чувстват поканени

Срок на записване 06.10.

Списък

1 @zon

2 @Костов

3 ...

И аз се записвам

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:

Oooo @zon май е подкарала световно турне 🙃

Пускайте по някоя снимка, а аз на тази дата ще ви кажа наздраве от Малави 🥂

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, Георги Матеев каза:

Oooo @zon май е подкарала световно турне 🙃

Пускайте по някоя снимка, а аз на тази дата ще ви кажа наздраве от Малави 🥂

Благодаря Георги! :)) 

Поздрави на малавийците 🌞

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 часа, zon каза:

@Jane* има среща на 10 октомври,  събота в Стара Загора.  Ще радвам да се запознаем и на живо  :))

@Radnev  вземай адашката и идвайте :)) 

Аааа ... нея седмица ще водим кумеца за първи път в чужбина😯

Ако нещо не се откажат, че ми се виждат бая уплашени😄.

• Смея се 3
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 4 часа, Radnev каза:

Аааа ... нея седмица ще водим кумеца за първи път в чужбина😯

Ако нещо не се откажат, че ми се виждат бая уплашени😄.

Няма да го водите на ултрамаратон нали :)) 

• Смея се 1
  • cck changed the title to Магеланска среща с Zon Част 3 Стара Загора - 10.10.26
  • cck отбеляза като важна тази тема
Публикувано:

Ще се престраши ли още някой за сБирка в Стара Загора?

Стара Загора е също толкова 'опасен' град както и Пловдив,  само че за разлика с Пловдив,  където  те развеждат, в Стара Загора те женят 😁😅

Баща ми винаги се е шегувал с мен, че трябва отида в Бяла Слатина и да поднеса китка на паметника на Цола Драгойчева, защото ако не била тя да направи промяната първо да се ходи в казармата и след това в университет/институт,  нямало е да срещне майка ми и мен съответно  да ме има.

Март 1972 година баща ми го изпращат да си отсулжи последните месеци от военната служба в Стара Загора,  като наказание  защото в Плевен,  друг много опасен град в България е имал задявка с жената на един от началниците в казармата. 

На първа пролет среща майка ми в строителното предприятие,  където тя е работила в счетоводството . Била е голяма красавица и много ухажвана жена. Баща ми се запознава с нея като ходи да отчита документи за изработени часове. Ходи при нея и без повод,  гледа 'и даже на ръка  😅 Това в продължение на една седмица.  След което на първи април излизат на ресторант с колежки на на майка ми на Аязмото. Той се шегува с майка ми, че може да се оженят. 

Стават гаджета и започват да се виждат всеки ден.

Един служител от предприятието (явно 'уше') звъни на дядо ми , бащата на баща ми, че се носят сериозни слухове,  че сина му щял да се жени за мома счетоводилката им. На 1 май Дядо ми и баба ми се мятат на москвича и долитат в Старата Загора да разубеждават баща ми да не се жени и че тепърва му предстои да следва, приет е да учи за хидро инженер.  Баща ми това само го амбицира и решава, че трябва наистина да се ожени за майка ми и подават документи за брак, и записват първата свободна дата  14 май, неделя. Женят се. След две години се раждам аз.

Баща ми завършва строителният институт  с отличие.

@Иван Попов  Ванка, ако ти се дожени много,  знаеш къде да отидеш ;)) 😁

• Смея се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Eagleman
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.