Прескочи до съдържание

София – Бишкек (Киргизстан) от 160 € двупосочно с Pegasus + 20 кг багаж! ✈️🇰🇬

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте на всички! 🇧🇬✈️

Попаднах на много добра оферта за полети от София до Бишкек, Киргизстан, с Pegasus Airlines — само 160 € двупосочно, с включен 20 кг чекиран багаж! 🧳

✈️ Авиокомпания: Pegasus Airlines
💰 Цена: от 160 € двупосочно
🧳 Багаж: 20 кг чекиран багаж
🔄 Прекачване: Истанбул (Сабиха Гьокчен)
📅 Период: януари – февруари 2027 г.
🎟️ Резервация: директно през Pegasus Airlines

Няколко примерни дати:
• 12–20 януари
• 19–26 януари (160 €)
• 9–17 февруари
• 16–25 февруари

Има и други възможни комбинации, но съм подбрал тези четири, защото позволяват пристигане в Бишкек в 07:35 сутринта, вместо в 04:25.

Недостатъкът е по-дългият престой на летището в Истанбул — около 6 часа. На връщане полетът от Бишкек е в 05:40.

Лично аз бих предпочел по-дългото прекачване и пристигане в по-нормален час, особено на тази цена. 🙂

🏔️ Киргизстан е интересна дестинация за любителите на планините, природата и по-необичайните пътувания.

Публикувал съм подробностите, разписанието, избраните дати и информация за резервацията в моя сайт Dino The Tourist:

🔗 https://www.dinothetourist.com/price-drop-sofia-to-bishkek-kyrgyzstan-for-just-euro160-with-pegasus-mdash-with-bag.html?utm_source=bulgarian_forum&utm_medium=social&utm_campaign=sofia_bishkek_160_pegasus

Цената е проверена към момента на публикуване и може да се промени.

Някой от вас посещавал ли е Киргизстан през зимата? Ще се радвам да чуя впечатления и препоръки! 🇰🇬

Screenshot_8-10-2026_84012_web.flypgs.com.jpeg

• Харесвам 7
  • Браво 1
Публикувано:

Тъй като миналата седмица се върнахме от там, да споделя, че нощното пристигане не е проблем, защото Яндекс работят и нощем, а те са основният начин на транспорт в района. Ние само се прибирахме от Киргизстан, тоест излитахме нощем, и пътят до центъра на Бикшкек е около 45 минути с кола. Цената беше някъде равностойността на 12 евро.

Престоят от 6 ч. в Истанбул за мен е бонус, защото от Сабиха има метро и на 2-3 спирки има райони, в които човек да се разходи и похапне.

В офертата сезонът е проблемният, защото зимата е много студено. Ние бяхме септември и спред мен това е най-подходящото време. Иначе страната е чудесна, а хората много приятни.

• Харесвам 9
  • Браво 1
Публикувано:

Да де , ама колко човека мислиш ще отворят екселския файл ? Така е много по-видимо , докато не тръгне търсачката.Тя не замества блогове и находки , а е само инструмент за тях.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.