stanimir Публикувано: преди 13 часа Публикувано: преди 13 часа Струва ми се полезно да обобщим случващото се в последните месеци.За съжаление темата не е позитивна , но няма как да си зарявяме главата в пясъка.Предлагам да попълваме с актуална информация и да се надяваме , че нещата рано или късно ще потръгнат нагоре ! Целта не е да търсим причини , а по-скоро суха и безпристрастна информация. Закрити дестинации след октовмри : Ryanair - Paris Beauvois Easy jet - Paris Orly Transavia - Paris Orly Wizz Air - Abu Dhabi Wizz Air - Copenhagen (вече спряна) Air Baltic - Riga (засега в зимното разписание) Qatar Airways - преустановяват дейност Нови дестинации: Wizz Air - Budapest Wizz Air - Palermo Wizz Air - Berlin Wizz Air - Hurghada Wizz Air - Sharm El Sheikh 8
Lucas Публикувано: преди 12 часа Публикувано: преди 12 часа Да днес ми канселираха полета до Рига!Лошо… 1 1
Бръмбар Публикувано: преди 2 часа Публикувано: преди 2 часа Не знам дали и Ryanair Венеция Тревизо е за този списък със закрити дестинации, но няма заредени полети за след октомври тази година.
stanimir Публикувано: преди 1 час Автор Публикувано: преди 1 час 39 minutes ago, Бръмбар said: Не знам дали и Ryanair Венеция Тревизо е за този списък със закрити дестинации, но няма заредени полети за след октомври тази година. Мисля , че я летят само пролет - есен.Дано заредят дати. 1
Argentique Публикувано: преди 1 час Публикувано: преди 1 час Тревизо е в лятното разписание само. Както и Пиза, Ламеция, Торино, а от тази година и Палма. И всички гръцки острови. 3
Адриан ХН Публикувано: преди 1 час Публикувано: преди 1 час Да. А през 2018 г. си направихме страхотна декемврийска Венеция с Райанеър.
iMari Публикувано: преди 58 минути Публикувано: преди 58 минути За мен е прекрасна новина, че и Уиз и Раян са с Палермо в зимното. По-хубаво от това да отидеш в Италия в топло време е да отидеш там зимата да се порадваш на слънце и хубави температури. 🙂 Общо взето с Ламезия и Палермо тази години ми сбъднаха италианските мечти. Само Болцано остана, ако е възможно въобще НА да летят до там....😃 3
Радо Публикувано: току-що Публикувано: току-що Към списъка следва да се добави и Ryan : София - Торино, след окт.26, до окт.2028 няма полети.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега