Прескочи до съдържание

И аз в кюпа...

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте, колеги пътешественици!

Присъединявам се с кеф и аз към вас, определено в България много ни куца такъв тип форуми. Писнало ми е да ровя в английски и руски такива, още повече, че инглиша ми е "много" добър (докато не срещна някой англичанин :) ).

От Пловдив съм, симпатично застаряващ абитуриент, засега ще бъда Sun4o, не защото искам да се крия, а за да не викам дявола на проверка във фирмата :) , хобито ми е пътешествия и ровенето в нета за забележителности. Обикновено си ги правя сам (пътешествията, не забележителностите), така попаднах и тук.

Ще се радвам да споделям с Вас, много гърмян заек съм ;) .

• Харесвам 6
Публикувано:

Фирмата ... то има имаме и данъчни пътешественици.Няма начин при толкова популярен форум да няма поне един ревизор;) Шегата настрана , привет от мен. Тук са се събрали от хора пропътували огромна част от света до такива които тепърва ще го опознават. Аз правя огромен компромис с професията за да мога да пътувам , но нека следваме желанията си

Виждам доста места си изръшкал :)

• Харесвам 2
Публикувано:

И къде мечтаеш да отидеш това лято? Аз съм за гръцкият остров Миконос от 3.06- за 4 дена, ако има навити за спътници, да пишат на мейл : kandilo@mail.bg

Пък после ще разказваме и ще споделяме тук:)

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте, колеги пътешественици!

Присъединявам се с кеф и аз към вас, определено в България много ни куца такъв тип форуми. Писнало ми е да ровя в английски и руски такива, още повече, че инглиша ми е "много" добър (докато не срещна някой англичанин :) ).

От Пловдив съм, симпатично застаряващ абитуриент, засега ще бъда Sun4o, не защото искам да се крия, а за да не викам дявола на проверка във фирмата :) , хобито ми е пътешествия и ровенето в нета за забележителности. Обикновено си ги правя сам (пътешествията, не забележителностите), така попаднах и тук.

Ще се радвам да споделям с Вас, много гърмян заек съм ;) .

Привет, градски! Бичиш ли айляка ;)

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

И къде мечтаеш да отидеш това лято? Аз съм за гръцкият остров Миконос от 3.06- за 4 дена, ако има навити за спътници, да пишат на мейл : kandilo@mail.bg

Пък после ще разказваме и ще споделяме тук:)

Гърция ми е слабост, миналата година навъртях 45 дена там. А къде ще се ходи тая, още не знам. За близки дестинации далечни планове не правя :)

Привет, градски! Бичиш ли айляка ;)

И питаш...

Иначе благодарности за посрещането на всички!

Редактирано от Sun4o

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.