Венцито Публикувано: 26 декември, 2014 Сподели Публикувано: 26 декември, 2014 Благодаря за инфото. И ние май така ще направим - ще пообиколим плажовете за ден-два и после някъде по полуостровите, като ще импровизираме на място. И какво стана " Безименни"? Защо остана и без пътеписен? Тъкмо взе да ми става интересно ... Връзка към коментар
гост Публикувано: 28 декември, 2014 Сподели Публикувано: 28 декември, 2014 И какво стана " Безименни"? Защо остана и без пътеписен? Тъкмо взе да ми става интересно ... Не ми хареса. Нищо не ми хареса. Това беше първото и последното ми посещение на Халкидическите полуострови. 1 Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 28 декември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 28 декември, 2014 Не ми хареса. Нищо не ми хареса. Това беше първото и последното ми посещение на Халкидическите полуострови. Кое не ти хареса? Разкаже, де Връзка към коментар
Венцито Публикувано: 30 декември, 2014 Сподели Публикувано: 30 декември, 2014 Е, защо " БЕЗ ДУМИ" ?РАЗКАЖИ! / на две - на три /Нека не ни наказват, тия византийци! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега