Прескочи до съдържание

Гид на български в Париж


Iva_a

Препоръчани мнения

Привет!

Искам да подаря на родителите си екскурзия в Париж, не са били и имат годишнина. Намерих сносни билети и хотелче, но се опасявам дали ще се справят сами с разходките из града. Не е невъзможно, праснала съм ги пред спирка на метрото, но ще ми бъде по-спокойно да ги посрещне някой. Нуждая се от български говорящ човек, който да ги разведе из забележителностите. Без зор, без бързане. Ако имате някакви идеи, ще ви бъда благодарна да ги споделите. Става дума за 03-05 юни.

Връзка към коментар

През годините само веднъж съм засичала дама, която си беше наела гид за Париж. Беше го наела чрез наша агенция. На мен ми се видя скъпо. Беше нает гид за 5 човека за 5 часа на цена 200евро( 2009г.).

Ако нямат проблем с руския, ето един сайт с рускоговорящи гидове: http://experts.tourister.ru/france/paris/guides

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Може да проучиш българските студентски общества в Париж. Ето първия резултат, който ми излезна: http://www.assobg.org/

Предполагам няма да е професионален гид, но може да намериш някой ентусиазиран младеж, което може и да е по-добре от професионалист, който е свикнал да говори като магнетофон. 

 

Между другото, лесен е Париж за ориентация и според мен и с книжен пътеводител ще се справят. Зависи дали им е комфортно постоянно чужд човек цял ден да е с тях. 

Връзка към коментар

И аз нещо такова имах впредвид, студент или живущ там. Ще поразровя, поне първия ден да ги поразведе. Те ще са точно пред Gare du Nord, тъй че може и да се оправят. Благодаря ви за идеите.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.