Еmilia Публикувано: 9 април, 2013 Сподели Публикувано: 9 април, 2013 Търся двупосочен, ако може директен, за да взема мъжа ми с мен (ще бъда командировка). Заминаване около 15-16 юни, връщане 20-21-22 юни. Предполагам, че има чартъри по това време, май летяха в събота, но как простосмъртните се добират до билети за тях (ако има места)? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 9 април, 2013 Сподели Публикувано: 9 април, 2013 Ами с редовните авиокомпании е ~300 евро при това с неудобни прекачвания - няма да стане. Откакто Малев оставиха балканите само на австрийците да си разиграват коня ще е така. За чартъра - виждаш коя агенция организира екскурзията и им звъниш да питаш дали може да се купи само самолетен билет. Но е добре да стигнеш до наистина агенцията организатор, някоя от големите е обикновено, защото една камара посредници има по пътя... Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 9 април, 2013 Автор Сподели Публикувано: 9 април, 2013 Мерси, Жоро! Лошото е, че нета не дава инфо, не ми излизат никакви резултати за търсените дати... Връзка към коментар
Препоръчани мнения