captain_oveur Публикувано: 12 март, 2014 Сподели Публикувано: 12 март, 2014 (редактирано) Ще бъде трийсет и две години, нула минути и нула секунди. Динг! Ще бъде трийсет и две години, нула минути и десет секунди. Динг! Основател! Както вече казах, дойде и твоят ред... да празнуваш рожден ден! Сега, малко е неясно кога точно настъпва денят Хикс, ние сме магеланци хора, пръснати по целия свят... в Нова Зеландия от няколко часа празнуват, зарята в Хонг Конг я даваха по новините. Но макар да сме пръснати по целия свят, благодарение на теб сме събрани на едно място - магеланци-точка-ком! Часовникът на сървъра показва, че е вече 13 март, така че бързам да се включа на празнична вълна. Честит рожден ден, Основател! Да си жив и здрав! Пожелавам ти през трийсет и третата своя година бодро да пътешестваш по света, да стъпиш на пет континента и да насъбереш много нови преживявания и впечатления! Паралелно с това - да си все така строг, но справедлив форумен самодържец И по-малко китайски ботове, разбира се! Айде сега, вадим магеланското шампанско и... наздраве! Ще бъде трийсет и две години, една минута и десет секунди. Динг! Ще бъде трийсет и две години, една минута и двайсет секунди. Динг! Ще бъде трийсет и две години, една минута и трийсет секунди. Динг! P.S. Без поздрав не може! http://www.youtube.com/watch?v=JR9YZ3Fko_s Редактирано 12 март, 2014 от captain_oveur 18 Връзка към коментар
ilkosem Публикувано: 13 март, 2014 Сподели Публикувано: 13 март, 2014 Честит рожден ден и от мен, Основател!!! Жив и здрав! И ощееееееее много години да поддържаш това открито от тебе съкровище наречено магеланци! Наздраве и от мен! 1 Връзка към коментар
Light Публикувано: 13 март, 2014 Сподели Публикувано: 13 март, 2014 Капитана е казал всичко,,,, Жив и здав да си! 1 Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 13 март, 2014 Сподели Публикувано: 13 март, 2014 Честит празник! Наздраве и... внимателно с биричките 1 Връзка към коментар
danimarkova Публикувано: 13 март, 2014 Сподели Публикувано: 13 март, 2014 Честит рожден ден, младежо Пенин! Какво тук значат някакви си години? Жив и здрав да си, и за миг да не спираш да мечтаеш!! 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 13 март, 2014 Сподели Публикувано: 13 март, 2014 (редактирано) Честито! Сигурно са ти се случвали много хубави неща в живота, но тая година би трябвало да я запомниш с това, че намери нас...или пък ние теб.../абе както и да е/! :P И жив и здрав да си! Редактирано 13 март, 2014 от Тони 2 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 13 март, 2014 Сподели Публикувано: 13 март, 2014 (редактирано) Да си върна поздрава: За много магнити! основното са ти го пожелали, от мен......да станеш по-добър на джаги, да започнеш да раздаваш по-добри награди (самолетни билети, екскурзии и т.н.), на някоя следваща сбирка ТИ да ни изпееш нещо.... От сън спомени няма, Геoрги! Така, че весело довечера Редактирано 13 март, 2014 от Elena 5 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 13 март, 2014 Сподели Публикувано: 13 март, 2014 Честит рожден ден и от мен. Присъединявам се към пожеланията на останалите, но също така ти желая здраве и много късмет в живота. Всичко останало си идва само, ако е писано. Наздраве 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 13 март, 2014 Сподели Публикувано: 13 март, 2014 Честито и от нас............и ти си знаеш... 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 13 март, 2014 Сподели Публикувано: 13 март, 2014 Айде и аз тук да се включа, макар че капитана е казал всичко и аз каквото и да напиша ще бледнее, а Елена много добре го е допълнила, но все пак... Честит рожден ден! Бъди здрав, щастлив и много късметлив! Весело довечера... и викай умерено, за да можем да чуем гласа ти при следващото посещение в Рок'нРола! 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 13 март, 2014 Сподели Публикувано: 13 март, 2014 Аз не познавам Георги лично, но му пожелавам да бъде здрав, щастлив и да достигне всяка от мечтите си! Честит рожден ден! 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 13 март, 2014 Сподели Публикувано: 13 март, 2014 Мерси ви на всички А с капитана ще се караме, явно отнякъде има сериозен теч на класифицирана информация. Ма проследяването на този теч може да му изиграе лоша шега и да разкрием самоличността му 2 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 13 март, 2014 Автор Сподели Публикувано: 13 март, 2014 Ама как бе, младеж, как така ще се караме? :-O Аз работя само с публична информация, къде го туй класифицираното? Връзка към коментар
Фил Публикувано: 13 март, 2014 Сподели Публикувано: 13 март, 2014 Честит рожден ден! Здрав и късметлив! И много мили зад гърба по въздух, суша и вода! И много успешни начинания! Наздраве! (с правилния ром ) 2 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 13 март, 2014 Сподели Публикувано: 13 март, 2014 Че той със скрита такава ли е? :lol: Значи само аз съм го разконспирирала и то от самото начало. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 13 март, 2014 Сподели Публикувано: 13 март, 2014 Ох, явно съм достатъчно тъп точно тук да си въведа рождената дата. Жалко, а си мислех че ще хвана нишка, която да ме отведе до капитана 4 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 13 март, 2014 Сподели Публикувано: 13 март, 2014 Честит Рожден Ден и от мен! Жив и здрав да си, много пътешествия ти пожелавам и нека винаги да има за какво да мечтаеш! Весел празник и наздраве 1 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 13 март, 2014 Сподели Публикувано: 13 март, 2014 (редактирано) Честит рожден ден! С респект от чудесно осъщественото до тази 32-ра година магеланско начинание и с пожелания за нови, още по-велики през следващите... 132, най-малко! И здраве и щастие, разбира се, по много! Редактирано 13 март, 2014 от rik4o 1 Връзка към коментар
Adinko Публикувано: 13 март, 2014 Сподели Публикувано: 13 март, 2014 Честит рожден ден и от мен! Да си жив и здрав! Пожелавам ти още много незабравими пътешествия и много успех на форума, както и хиляди благодарности, че го създаде! Весело изкарване на празника! 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 13 март, 2014 Сподели Публикувано: 13 март, 2014 Охо, честито! Много щастие и успехи ти желая, професионални, лични, всякакви. 1 Връзка към коментар
Banditka Публикувано: 13 март, 2014 Сподели Публикувано: 13 март, 2014 Честит Рожден Ден на Основателя! Пожелавам ти от всичко хубаво по много в желани дози... и влакът (самолетът, колелото) на живота да те отведе през най-красивите места, които съществуват! 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 13 март, 2014 Сподели Публикувано: 13 март, 2014 Айде втора доза благодарности, особено за това, което прилича на торта Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 13 март, 2014 Сподели Публикувано: 13 март, 2014 Честит рожден ден и от мен(нас).Жив и здрав и много късмет. 1 Връзка към коментар
Nikotin Публикувано: 13 март, 2014 Сподели Публикувано: 13 март, 2014 ЧРД Жоро, те горните са ти пожелали всичко дето може да се пожелае на един рожденник Считай, че и аз съм ти го пожелал също толкова емоционално и искренно 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега