Прескочи до съдържание

Програми за лоялни клиенти

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 минути , neuromancer каза:

RJ са в oneworld, така че избери която програма от тях има фамилно членство.

Иберия, Бритиш, Катарците, Финеър всички ползват авиос, така че е общо взето все едно коя от всичките ще избереш, те се прехвърлят една в друга. Освен това може да им прехвърляш точки от Револют (само ползващите авиос). Има обаче уловка и тя е, че май като имаш семейно членство не може да прехвърляш от тази програма към другите, аз имам семейно в Бритиш и не мога да прехвърлям от Бритиш на никъде. Май е неофициално, но така се получава.

Милите вече не са инвестиция, непрекъснато влошават условията, колкото повече народ лети и купува толкова повече орязват предимствата на лоялните програми. Та аз лично бих взел каквото ми дават, без да плащам повече за повече мили. 

Благодаря ти много! 

Privilege club с Катарците е ОК тогава, и да не давам 500 лв за 75 % мили. 

Четох назад , но нищо не разбрах - все едно на различен език си говорите....мили, точки ...

Публикувано:

Ако ще ползваш авиос, регистрирай се във всички (Бритиш, Иберия, Финеър, Катар с еднакви имена, еднакви рождени дати и еднакви имейли за всеки човек), за да можеш да прехвърляш от едно в друго. Те са общо взето еднакви, но понякога една програма има едно предимство, друга друго и може да се възползваш.

За open ticket виж дали не ти трябва по друга причина, не е ли flexible? Тоест да имаш право на отказ и промяна, а с по-евтиния няма да имаш, нали ти беше важно? Просто милите не ги гледай, но ако има други предимства...

• Благодаря 1
Публикувано:

Някой има ли опит за размяна на eVouchers за ъпгрейд в Miles&More? 

Имам 5 eVoucher-а, които са с давност 24 месеца (за разлика от милите, които нямат давност при FQT и SEN)

Как се заявява използването им? Не виждам опция за ъпргрейд с eVoucher, освен с кеш, търг или с мили. 

Предполагам с обаждане до Miles & More Service Center или на летището?

image.png.20e6eafc578f1001961ef2e0b7a2036c.png

Някой с опит в това?

Публикувано:
преди 12 минути , neuromancer каза:

Ако ще ползваш авиос, регистрирай се във всички (Бритиш, Иберия, Финеър, Катар с еднакви имена, еднакви рождени дати и еднакви имейли за всеки човек), за да можеш да прехвърляш от едно в друго. Те са общо взето еднакви, но понякога една програма има едно предимство, друга друго и може да се възползваш.

За open ticket виж дали не ти трябва по друга причина, не е ли flexible? Тоест да имаш право на отказ и промяна, а с по-евтиния няма да имаш, нали ти беше важно? Просто милите не ги гледай, но ако има други предимства...

И като се регистрираме във всичките може да прехвърляме натрупани мили така ли? 

Ужасно сложно ми звучи и трябва да проверявам във всички преди да резервирам ли?

А може ли по късно да се добави номера при чекиране?

Публикувано:

След като вече са получени милите, може да прехвърлиш в друга програма (от ползващите Авиос).

Примерно ако ще взимаш билет с авиос е добре с Бритиш, защото ще имаш право на отмяна. Обаче ако полета се изпълнява от иберия е до те да търсиш там, защото имат повече места налични и понякога правят промоции с 50% намаление. Обаче пък с Финеър можеш да прехвърляш авиосите на друг човек на цена 10 евро, докато Бритиш и Иберия искат 50. Реални примери са това. Катарците не съм ги следил и не им знам предимствата и недостатъците 😊

Иначе като гледаш буквата на класа можеш във wheretocredit.com да провериш в коя програма е най-изгодно да заявиш милите. 99% са еднакви, но не 100. Може и при чекиране да сложиш номера, да.

Публикувано:
Преди 1 час, neuromancer каза:

След като вече са получени милите, може да прехвърлиш в друга програма (от ползващите Авиос).

Примерно ако ще взимаш билет с авиос е добре с Бритиш, защото ще имаш право на отмяна. Обаче ако полета се изпълнява от иберия е до те да търсиш там, защото имат повече места налични и понякога правят промоции с 50% намаление. Обаче пък с Финеър можеш да прехвърляш авиосите на друг човек на цена 10 евро, докато Бритиш и Иберия искат 50. Реални примери са това. Катарците не съм ги следил и не им знам предимствата и недостатъците 😊

Иначе като гледаш буквата на класа можеш във wheretocredit.com да провериш в коя програма е най-изгодно да заявиш милите. 99% са еднакви, но не 100. Може и при чекиране да сложиш номера, да.

Благодаря ти!

Публикувано:
преди 4 часа, neuromancer каза:

До преди време в oneWorld можеше да се линкнат само лоялните програми на Qatar и British. Това нещо ново ли е? Прехвърлянето на Avios (преди това Qmiles/Qpoints в Qatar и Avios/Tier Points в BA) не беше възможно без такса.

Публикувано:
Преди 1 час, Asenster каза:

До преди време в oneWorld можеше да се линкнат само лоялните програми на Qatar и British. Това нещо ново ли е? Прехвърлянето на Avios (преди това Qmiles/Qpoints в Qatar и Avios/Tier Points в BA) не беше възможно без такса.

Сравнително ново е, че и Финеър са с авиос. Може да се прехвърлят между всички програми, които ползват авиос, ако са на един човек, безплатно. Бритиш, Иберия, Катар, Еър Лингус, Финеър, Логанеър. Между различни хора става през Финеър, струва 10 евро. Не знам има ли таван. С Бритиш и Иберия струва 50 евро и има таван 50000.

Бритиш, Иберия и Катар имат семейни сметки, обаче като имам семейна сметка в Бритиш оттам не мога да прехвърлям наникъде. Не смея да направя в Иберия да не стане същото.

Преди няколко дена Бритиш и Иберия са вдигнали цените на полети с партньори с около 10-20%. Катар са още със старите цени, но не вярвам да остане дълго така.

Публикувано:
преди 11 часа, Asenster каза:

Някой има ли опит за размяна на eVouchers за ъпгрейд в Miles&More? 

Имам 5 eVoucher-а, които са с давност 24 месеца (за разлика от милите, които нямат давност при FQT и SEN)

Как се заявява използването им? Не виждам опция за ъпргрейд с eVoucher, освен с кеш, търг или с мили. 

Предполагам с обаждане до Miles & More Service Center или на летището?

image.png.20e6eafc578f1001961ef2e0b7a2036c.png

Някой с опит в това?

При полети на Луфтханза, Аустриан и май Суис може директно от профила ти на M&M, избираш си резервацията, отиваш на Upgrade и там би трябвало да има опция да го направиш с ваучера.
Ако по някаква причина не става, тогава по телефона.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, ivailo_radev каза:

При полети на Луфтханза, Аустриан и май Суис може директно от профила ти на M&M, избираш си резервацията, отиваш на Upgrade и там би трябвало да има опция да го направиш с ваучера.
Ако по някаква причина не става, тогава по телефона.

Благодаря!

Да, дава грешка онлайн и през апа на M&M. Ще им звънна.

Публикувано:

@Madonna 

IMG_0861.jpeg.984dd13f1f8482099785ecdb2c600079.jpeg

Това е избора при кредитирането на еднопосочен билет H за IST-AMM-BKK. Не си написала при по-евтиният билет кой fare bucket е , за да сравним точно разликата , но на прима виста 100лв разлика е незначителна при двойна или по-голяма  разлика в милите . На твое място , при H bucket ще кредитирам към Иберия  и винаги можеш да ги преместиш при необходимост към Qatar, Finnair или Бритиш.  Иберия правят промота , при които са необходими само 6000 мили +$ до далечните им дестинации …., еднопосочно. Но не летят от/до Бг и няма да може да се възползваш от София .

При чекин ( дори и след чекин ,но преди излитане  при някои а/к може да се смени FF# ). 

Все още не сте купили билетите ли? По спомени , четох преди месец и нещо за закупуването им ? 

Поздрави !

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 20 часа, stanislavpp каза:

@Madonna 

IMG_0861.jpeg.984dd13f1f8482099785ecdb2c600079.jpeg

Това е избора при кредитирането на еднопосочен билет H за IST-AMM-BKK. Не си написала при по-евтиният билет кой fare bucket е , за да сравним точно разликата , но на прима виста 100лв разлика е незначителна при двойна или по-голяма  разлика в милите . На твое място , при H bucket ще кредитирам към Иберия  и винаги можеш да ги преместиш при необходимост към Qatar, Finnair или Бритиш.  Иберия правят промота , при които са необходими само 6000 мили +$ до далечните им дестинации …., еднопосочно. Но не летят от/до Бг и няма да може да се възползваш от София .

При чекин ( дори и след чекин ,но преди излитане  при някои а/к може да се смени FF# ). 

Все още не сте купили билетите ли? По спомени , четох преди месец и нещо за закупуването им ? 

Поздрави !

Благодаря ти. Имам чувството, че на някакъв чужд език си говорим 🙂 ти, де - аз само чета 🙂

Преди месец и малко купихме билети за Тайланд през Април.  А сега питах за други билети  🙂 отново до Банкок, но по Коледа и НГ.  Купих ги вече. За следващия път ще знам какво е най-удачно да направя. 

А това кредитиране към Иберия кога се прави и как?

Публикувано:

Под "кредитиране" се има предвид да посочиш номера на лоялната програма, която ще ползваш за коренкретния полет.

Може да е по време на резервацията, след нея или на чекин.

Някой програми позволяват да се добавят "кредитират" милите и след полета, но това не е валидно еднозначно за всички лоялни програми и е възможно само, ако не си въвела никакъв номер.

• Благодаря 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:
Преди 1 час, Oshko каза:

Lufthansa miles май не могат да се купуват, така ли беше?

Могат,в бъндъли, в момента има и промоция за 50% бонус.

• 4 седмици по-късно ...
Публикувано:

Опитвам се да оползотворя едни мили в MIles&More, обаче ядец, помагайте.

Първо, през сайта на Miles&More ми вади само полети на Lufthansa, а аз искам на LOT. (полет София-Азия)

Второ като вляза през сайта на LOT, които ужким са пълноправни и изполват Miles&More като основна с-ма, не просто като партньор, и след това се логна в Miles&More акаунта, ми дава - Вашия Miles&More не е регистриран в Полша. Като мина на държава Германия(така ми е регистриран Miles&More), тогава бутона в сайта на LOT за Redeem изобщо изчезва.

Има ли как да се преодолее това?

LOT.png

Публикувано:
Преди 1 час, Oshko каза:

Опитвам се да оползотворя едни мили в MIles&More, обаче ядец, помагайте.

Първо, през сайта на Miles&More ми вади само полети на Lufthansa, а аз искам на LOT. (полет София-Азия)

Второ като вляза през сайта на LOT, които ужким са пълноправни и изполват Miles&More като основна с-ма, не просто като партньор, и след това се логна в Miles&More акаунта, ми дава - Вашия Miles&More не е регистриран в Полша. Като мина на държава Германия(така ми е регистриран Miles&More), тогава бутона в сайта на LOT за Redeem изобщо изчезва.

Има ли как да се преодолее това?

LOT.png

По принцип, ако има наличност сайта на Луфтхаза ще ти изкара полетите на Лот и не е нужно да влизаш в сайта на Лот. Щом не виждаш полети значи няма. Ще трябва да гледаш по-напред във времето, ако искаш да намериш нещо и ако търсиш Япония не се и надявай, по-скоро гледай до Сеул има по-голяма вероятност да излезе нещо.

• Харесвам 2
  • 5 седмици по-късно ...
Публикувано:

Не намирам някъде да е споменавано приложението Cabify. Подобно на Uber е, работи в Испания, цените са същите, дори и по добри по някога. При регистрация и първа поръчка дава 400 авиос ако имаш членство в Иберия и на всяко похарчено евро по 3 авиос. Има и двупосочно реферал програма за по 20€ отстъпка на покана. Работи и с акаунт в Бритиш и Вуелинг

Ако някой иска реферал да пише на л с

• Харесвам 6
Публикувано:

Ползвал съм го като работеше в Бразилия и даваше точките. Вече не работят в Бразилия. Като бях в Испания се опитах да се логна със стария акаунт и ме отряза, защото не работели в Бразилия

🙂

Работи и в някои от испански говорещите страни на Лат. Америка.

• Харесвам 2
Публикувано:

Miles & More вече е и програмата за лоялност на ITA Airways –  още повече статусни предимства, считано от май:

Вече имате нови възможности при наградните полети:

▪ Популярните Mileage Bargains вече са налични.
▪ Наградни полети вече могат да се резервират и в Premium Economy Class на ITA Airways.
▪ Вече са възможни ъпгрейди с мили или eVoucher-и за полети на ITA Airways. Към момента ъпгрейдите могат да се резервират само през miles-and-more.com.
▪ Child’s Award Flight, World Award Flight и 3-region Award Flight вече също са налични.

image.png.a3af34444df1416278941fc2ecc9623b.png

• Харесвам 2
  • 4 седмици по-късно ...
Публикувано:

image.png.39edb5589fef5ddfc7d12b6e8668ac8f.png

От 1. до 30.06.2026 г. ще печелите 10 мили за всяко похарчено 1 евро. 1 Можете свободно да изберете периода на престой.

Задоволете жаждата си за пътешествия още днес с Booking.com и резервирайте идеалното място за престой за следващото си пътуване.

Насладете се на печеленето на мили,

Вашият екип на Miles & More

10 мили за всяко похарчено 1 евро
ico_keyfacts.gif Валидно за резервации от 1. до 30.06.2026 г. и престой по всяко време
ico_keyfacts.gif Достъп до повече от 29 милиона обяви в над 150 000 дестинации
ico_keyfacts.gif Незабавно потвърждение за всяка резервация
ico_keyfacts.gif Без такси за резервация или административни такси
ico_keyfacts.gif Гъвкаво анулиране или презаписване на избрани цени и резервации
ico_keyfacts.gif 24/7 обслужване на клиенти на повече от 40 езика

image.png.2f3914188a75e86aecd576b927268f17.png

ЛинК: https://www.booking.com/index.html?aid=2271501

Ще получите 10 мили за всяко похарчено 1 евро за резервации, направени по време на промоционалния период от 1. до 30.06.2026 г. Други валути се конвертират според обменните курсове на еврото, приложими за този ден. Мили ще бъдат кредитирани до максимална стойност на резервацията от 5000 евро. 

• Харесвам 7

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.