Прескочи до съдържание

Франкфурт - Чили: 447 евро, двупосочен


Препоръчани мнения

LAN/TAM предлагат Mнoooго добри цени от Франкфурт до Сантяго (Чили) - 447 евро двупосочен. 
За мое съжаление само за май и юни (аз търся точно за там, но за зимата).
Купуване през flugladen.de
Дати на заминаване от Франкфурт:  май 5, 8, 13, 26 , 27, 28 ; юни 9, 11
Дати на връщане от Сантяго до Франкфурт: май 12, 13, 14, 19, 20, 21, 22, 26, 27; юни 1, 2, 8, 9, 10, 11, 16, 17, 23, 24
Проверени са, работят.
Само да направя уточнението, тъй като от 2 месеца почти само за Чили гледам всякакви възможни комбинации от Европа, че нормалната цена е между 900 и 1100 €, рядко успявам да сглобя нещо за около 700 с тръгване от Германия и връщане в Испания или UK, и го смятам за успех. Това 450 € сега е абсолютен чук! Макар и от/до Франкфурт, до където има всеки ден полети от София за около 120-160 €.
Дано и за зимата да изскочи пак нещо такова...

Редактирано от wilks
  • Харесвам 7
Връзка към коментар

Дано и за зимата да изскочи пак нещо такова...

 

За тебе баба, сине, за мене тъща... Та и твойта такава - тук е зима, ама там е лято. Забрави такава цена от октомври нататък :) Иначе 700-800 € - мисля, че има шанс - от Мадрид, Рим/Милано или Амстердам.

Редактирано от captain_oveur
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

тук е зима, ама там е лято. Забрави такава цена от октомври нататък :) Иначе 700-800 € - мисля, че има шанс - от Мадрид, Рим/Милано или Амстердам.

Е баш де, аз за кво мислиш търся за тогава точно  :P  

За такива дестинации е много рано още да се прогнозира каквото и да било. 2-3-4 месеца преди датите може да имаме някаква ориентировъчна представа. За 700-800 ясно, аз обаче ще човъркам за около 550-600. Ако не стане, вече каквото излезе. Говоря за нормални билети. А има и промоции, и грешки се случват, макар и рядко за там... ;)

В момента за края на годината са безумни, но е твърде рано.

 

Примерно вчера се появи са съвсем кратко време една цена от 740 € до Великденския остров от DUS или FRA за края на май-началото на юни. При положение, че стартовата цена за нечилийци (LAN имат различна ценова политика в това отношение) само от Сантяго е 425 € и нагоре. Но очаквано свърши почти мигновено :)

Връзка към коментар

Цена от порядъка на 740 € от Европа до Великденския остров е абсолютен трепач, сравним със София-Виена за 1 €. От друга страна, май-юни е периодът с най-много дъжд и най-малко слънчева светлина на острова (според „Уикипедия“). А това е гадно ако не за друго, то поне за фотографиите. Тоест ако отивах по това време, бих си предвидил престой поне от 7-8 дни, оптимално - 10. Това от една страна е хубаво, защото времето е достатъчно да се разгледа острова изцяло и отвътре, дори под ръба на тоалетната чиния, както се казва, от друга страна... ако човек е сам, може да го хване съклет. Особено ако вали повечко и не става за разходки. А и цените на острова са доста солени - да кажем, х2 от тези на континента. Тоест по-дълъг престой ще оскъпи общата цена на пътуването. Плюс необходимостта от наемане на някакво МПС (кола, скутер, ATV) в преобладаващото време... Но пък в този относително „слаб“ сезон нощувките вероятно ще са по-евтини. Но пък ако искаш да отскочиш и долу до рога на Южна Америка, за да видиш пингвините, май-юни това няма как да се случи... Получава се доста сложна сметка :)

Преди година-две цените SCL-IPC бяха паднали докъм 350 €, явно пак са тръгнали нагоре :)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.