Прескочи до съдържание

До Италия с автомобил

Duke

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте Магеланци! 

Имам ето какъв въпрос:

Някой да е запознат, как може до Бари с кола, но...през Игуменица с ферибот? 

Евнтуално цени на превоз кола и пътник? 

Публикувано:
На 14.06.2025 г. в 9:28, The Silent Traveller каза:

Здравейте Магеланци! 

Имам ето какъв въпрос:

Някой да е запознат, как може до Бари с кола, но...през Игуменица с ферибот? 

Евнтуално цени на превоз кола и пътник? 

Еми то може и от други места, но ще се разбиете от път. През Игуменица е най-пряко.

• Харесвам 1
Публикувано:
На 15.06.2025 г. в 23:15, neuromancer каза:

Виж и Бриндизи, ако повече ви устройват цените и разписанието

Да, благодаря. Вече видях цени именно за Игуменица-Бириндзи. В общи линии, излиза  толкова, колкото с кола през Сърбия - гориво, спане за двама, винетки, пътни такси! - и обратно.  

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 47 минути , The Silent Traveller каза:

В общи линии, излиза  толкова, колкото с кола през Сърбия - гориво, спане за двама, винетки, пътни такси! - и обратно.  

Като финансов разход двата маршрута са съпоставими, но като време през  Гърция е по-бързо. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 14 минути , epetkov каза:

Като финансов разход двата маршрута са съпоставими, но като време през  Гърция е по-бързо. 

До Игуменица съм падал под 7 часа от София, докато рекорда ми до Удине през Сърбия е 10 часа и малко. Абе много път си е отгоре, трябват поне две нощувки. Аз правя първия тур дълъг и после гледам до 4 часа Макс шофиране.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, Nayden Bondzhev каза:

До Игуменица съм падал под 7 часа от София, докато рекорда ми до Удине през Сърбия е 10 часа и малко. Абе много път си е отгоре, трябват поне две нощувки. Аз правя първия тур дълъг и после гледам до 4 часа Макс шофиране.

Добра тактика - първи тур дълъг и после макс по 4 часа каране... Трябва да пробвам. Аз карам по 400 км, но, като се има предвид, че карам бавно и не по магистрали. Първокласни пътища между села и малки градове. 80-90 км ограничение. Целта ми е, не да стигна бързо, а да разглеждам. 2000 км от София до Бириндзи - без да предизвиква смях! - са ми 4 спанета. Такъв тип пътешественик съм - охлюв. 

• Харесвам 3
Публикувано:

Лошо няма. Там по пътя може да се видят Вергина, Мецово, с отбивка Метеора...

Преди много години минавах оттам, като нямаше нискотарифни полети (и магистрала почти нямаше).

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 17 часа, The Silent Traveller каза:

Такъв тип пътешественик съм - охлюв. 

Типовете пътешественици са няколко, но аз съм попадал  просто на неинформиран човек, който търсеше във фейсбук спътници до Бари през Сърбия, за да понесе финансовия разход. А причината беше, че  не намирал билети за ферибота в интернет......а такива имаше, разбира се.  Беше въпрос на (не)информираност от негова страна. 

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.