Прескочи до съдържание

Трявна, наблизо и хотели наоколо..


luccc

Препоръчани мнения

Не намерих такава тема, затова създавам нова. Ако съм в грешка, моля модератор да премести мнението където трябва.

 

Имах отпуска наскоро и понеже за Трявна само съм слушал - решихме да отидем с приятелката ми .. Хотела, който ми препоръчаха беше зает (Калина Палас) и направих резервация в Хилез - който според booking.com беше окей.

 

За Трявна - наистина страхотно място! Просто си почиваш, а точно това и търсехме! Можеш да се разхождаш с часове, чисто спретнато и хората са приветливи! Може би периода, в който решихме да почиваме беше прекалено спокоен - но след вторият ден човек умира от скука :) Така че след вторият ден решихме да разгледаме наоколо ... съответно Шипка - където не бях ходил от дете, Габрово, Дряново и т.н. Пътищата са сравнително добре поддържани, но наличието на прекалено много завои редуцира средната скорост значително. :)

 

за хотела: Бил съм в доста хотели, но това наистина е един от най-ужасните, в които съм спал! На пръв поглед изглежда добре - има предпоставки за наистина доста по-добро ниво - но не би...

Още при настаняването ми предложиха 'да си отменя booking резервацията и да платя директно, което би ми спестило 15лв ' ... без коментар! Информирах booking за това - но малко по-късно детайли.. Та.. впечетления от хотела - всичко е изключително захабено и неподдържано! Неработещ вентилатор в банята, на което ми отговориха с усмивка и повдигане на рамене. Изрично напомняне, че в тризвезден хотел е нормално стаята да бъде почиствана всеки ден, закуска - под всякакви критерии - не знам как не ги е срам да се хвалят с 'блок маса' :) и т.н... както и да е - радостното беше, че наистина се прибирахме в хотела само за спане и някакси емоциите от хубаво прекараното време надделяваха.

Качихме се и до заетият Калина Палас, пихме по кафе и погледнахме стаите - наистина разлика има .. и може би ще го пробвам следващият път, когато отида.

 

Та препоръката ми е - ако посещавате градчето - изберете друг хотел!

 

пп: спазвайки правилото, че човек е склонен да сподели по-скоро негативните си емоции - наистина започнах с тях. Когато имам време - скоро надявам се - ще опиша и една вълшебно място - в село Врата :)

 

аааа и относно booking-a... реших да ги информирам за случката и им писах за случката , обяснявайки, че това наистина е една неприемлива практика .. тъпаците ми отговориха, че са се свързали с хотела, оттам отрекли и не можели да ми върнат 15-те лева ... (за което въобще не ставаше въпрос) :)

Връзка към коментар

Хитреци са от хотела. Не им се плаща 25% комисионна на букинг, ма им е яко да присъстват в сайта и да ползват рекламата. А букинг явно не са ти разбрали питането въобще, техен си проблем :)

 

Иначе си има подфорумче за хотелски ревюта: http://magelanci.com/forum/41-%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%8E%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D1%85%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B8-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8/, със шаблон с положителни и отрицателни неща. Ако държиш си го прехвърли там, като цяло явно не е популярна секция за сега във форума. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Само да кажа, че доколкото разбрах от някои разговори не всички хотели обявяват всичките си стаи в booking.com, така че може според сайта да няма свободни стаи, а всъщност да има. Та ако в букинга няма свястна алтернатива, може да пробвате да се свържете директно с хотела.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.