Прескочи до съдържание

София - Дъблин

Препоръчани мнения

Публикувано:

Аз да използвам темата на Тони, че ме вълнува същия въпрос само че за месец Август. Проверих същите полети , които Тони е посочила, но излизат доста по-големи суми.Дали пък да не изчакам още, и тогава да купя?

Та ето и моите параметри.

София-Дъблин. Двама възрастни и две деца на 3 години.Период на пътуване -август.Общо 6-7 дена.Заради малките не е ок да са повече от едно прекачване.Та някакви идеи за евтини билети почти 4 месеца преди пътуването?

Публикувано:

Мисля си, че е малко рано за август. Вероятно края на май ще са по-евтини, но пък да не би да те подлъжа нещо...

Публикувано:

Аз да използвам темата на Тони, че ме вълнува същия въпрос само че за месец Август. Проверих същите полети , които Тони е посочила, но излизат доста по-големи суми.Дали пък да не изчакам още, и тогава да купя?

Та ето и моите параметри.

София-Дъблин. Двама възрастни и две деца на 3 години.Период на пътуване -август.Общо 6-7 дена.Заради малките не е ок да са повече от едно прекачване.Та някакви идеи за евтини билети почти 4 месеца преди пътуването?

Пробвай и Еър Лингус от Бургас,полета е директен ама в момента цените им са непривлекателни.

• Харесвам 1
Публикувано:

Отделих в отделна тема, няма смисъл да се пречкаме. Следобед ще погледна и ще докладвам :)

Публикувано:

Ооо, Жоре, благодаря за отделната тема. Аз ,такова, мислех че не се поощтрява пускането на едни и същи теми и за това писах в темата на Тони.

Едно време колкото по-рано си планираш пътуването, съответно полетите, билетите излизаха най-евтини.Вече не е така.

Гледах някаква твоя диаграма на ръст и спад на цената на билет на някаква си компания, не помня коя, но логиката признавам не открих.Май няма такава.

Мюнхаузен, гледам ги и аз Еърлингус, но скъпички им нещо билетите.Общо взето установих, че Дъблин си държи цена на полетите.Няма евтино там. Независимо колко рано ги букваш, ако ще и 6 месеца преди това.

Публикувано:

Напротив, наблъсканите теми са по-объркващи, а твоето питане е съвсем различно, нищо че маршрута е същия  :)

Като цяло както предполагах няма много добри новини...все пак август е пикът на пиковете и дори и лоу костовете трудно имат цена под 50 евро на отсечка. Ето нещо с прилични прекачвания, което намирам активно към момента:

Отиване 127.40 евро:

Wizz Air	   Sofia (SOF)	   Paris (Beauvais) (BVA)		Thu, 1 Aug	17:15	19:15	3 h 00	68.41	EUR
   Ryanair	   Paris (Beauvais) (BVA)	   Dublin (DUB)		Thu, 1 Aug	23:05	23:45	1 h 40	58.99	EUR

Връщане 126.98 евро:

Ryanair	   Dublin (DUB)	   Eindhoven (EIN)		Wed, 7 Aug	07:20	10:00	1 h 40	58.99	EUR
   Wizz Air	   Eindhoven (EIN)	   Sofia (SOF)		Wed, 7 Aug	12:50	16:30	2 h 40	67.99	EUR

Това без куфар. Традиционните започват от 270 евро. За съжаление не мисля, че ако изчакаш ще има кой знае какъв прогрес...повече бих разчитал на традиционните да свалят отколкото лоу костовете. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Благодаря Жоре.

Брех този Дъблин, скъпа дестинация се отказа.

Излиза горе-долу 500 лева на човек, а ние сме 4-ма.

Брех.

Ще го мисля...... :rolleyes:

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.