Георги Публикувано: 20 април, 2013 Автор Публикувано: 20 април, 2013 е къде са паднали, това си е същата цена от време оно
niki_m Публикувано: 20 април, 2013 Публикувано: 20 април, 2013 е къде са паднали, това си е същата цена от време оно С 1 Евро :D
Георги Публикувано: 23 април, 2013 Автор Публикувано: 23 април, 2013 Тази оферте май е изтекла. Още е валидна, проверих края на Август. 1
tougherty Публикувано: 27 май, 2013 Публикувано: 27 май, 2013 Аз мисля, че уцелих най-добрата оферта до Берлин - отиване и връщане за двама души на обща цена 15 евро. 8 от тези 15 бяха комисионната за logitravel, 7 бяха за една порция currywurst на отиване и това беше всичко. Пожелавам и на вас да уцелите тази хубава промоция, а когато следващия път представят Георги в някоя ТВ изява като "момчето, което лети без пари" или "измамникът със самолетните билети" да знае, че е заслужено 2
niki_m Публикувано: 27 май, 2013 Публикувано: 27 май, 2013 Аз мисля, че уцелих най-добрата оферта до Берлин - отиване и връщане за двама души на обща цена 15 евро. 8 от тези 15 бяха комисионната за logitravel, 7 бяха за една порция currywurst на отиване и това беше всичко. Пожелавам и на вас да уцелите тази хубава промоция, а когато следващия път представят Георги в някоя ТВ изява като "момчето, което лети без пари" или "измамникът със самолетните билети" да знае, че е заслужено Стана ли работата?
tougherty Публикувано: 28 май, 2013 Публикувано: 28 май, 2013 Стана ли работата? Стана, макар че до самия край бях на нокти да не се обърка нещо. 1
niki_m Публикувано: 28 май, 2013 Публикувано: 28 май, 2013 Стана, макар че до самия край бях на нокти да не се обърка нещо. Нещо пикантно има ли или нещата протекоха ок без някакви бележки...
tougherty Публикувано: 28 май, 2013 Публикувано: 28 май, 2013 Нещо пикантно има ли или нещата протекоха ок без някакви бележки... Всичко си мина ок. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега