Прескочи до съдържание

OJ билет от Зап. Европа до Бразилия за Карнавал 2015 - от 430€

wilks

Препоръчани мнения

Полета е на ТАМ Foz de Iguacu - GRU и после другия CGH -Belo Horizonte. Вторият полет е в 08.25 и се надявам да има градски транспорт от града до летището , като е толкова близо.

Видях и полетите през VCP , но ми се вижда много далеч.

Този който мисля от Iguacu към Сао Паоло е още по-ранен в 06.05часа , но намерих един хотел на километър от летището и само на 500-600 метра от входа на парка , та ранното придвижване да не е проблем дори пеш.

Връзка към коментар

Сао Паоло заслужава ли си ден и половина  ? 

Ами аз пак по препоръка на Романсера, Сао Пауло направо го пропускам. Тоест само там кацам с полета от Мюнхен, но за 14 евро повече още при купуването на билета си включих 3 часа по-късно полет от GRU до Sao Luis на ТАМ - всичко на една резервация. И вече от Sao Luis ми започва обиколката на юг, и все по брега. Няма да влизам навътре в сушата. С вътрешни еднопосочни полети (някъде и по суша с автобуси) : Sao Luis - Fortaleza (култовия плаж Jericoacoara) - Recife - Salvador - Rio.

Връщането от Рио пак го включих към основния билет - полет на ТАМ до GRU, кратък 2:45 ч. престой, и презокеанския към Европа. :)

Фактически в СП само кацам и излитам след и преди медуконтиненталните полети.

Всъщност, ако толкова има нещо за разглеждане в СП, така или иначе GRU е основният хъб за полети от Европа към Южна Америка. Даже и преди това OJ билета ми за Аржентина и Чили пак е с начално кацане на GRU, пак няколко часа престой и директно друг полет към IGU. Така че, предполагам, че и при следващи посещения до някъде в Ю Америка, ще имам поне в едната посока до/от Сао Пауло, и може да си оставя ден престой да го разгледам.

Доколкото съм чел за СП 9а то определено не е било много и задълбочено), освен че е най-големия мегаполис на континента, не е известен с нещо необичайно - конгломерат от раси, етноси, хора и сгради.

Е, предполагам ще го видя все някой ден, но няма да е при тези посещения.

Връзка към коментар

Да де твоята посока е коренно различна и пътуваш на север.

Аз изхождам от идеята , че все ще има нещо за зяпане в един от най-големите мегаполиси на планетата. Ще се откажа от острова Ilha Grande в крайна сметка половин свят мечтае за плажовете на Рио и оставям шест дни за там , а добавям и ден повече за Буенос Айрес. Приказни екзотични острови за почти без пари с лопата да ги ринеш из Азия :)

Евентуално може да пробвaм организиран daytrip от Rio до архипелага на Аngra dos Reis за 100$ иначе губя много ценно време в път ;)

Връзка към коментар

Може да направя  Angra dos reis  , но само като day trip . 99$ e с трансфер от хотела до  Angra dos reis и разходка с кораб по островите . Пътувам сам и кола под наем не ми отърва , а и не искам да сгъстявам повече програмата.

В крайна сметка останаха Buenos Aires , Tigres  , Colonia del Sacramento + Montevideo  , Iguacu Falls от двете страни , Sao Paulo  , Belo Orizonte ,  Ouro Preto + Mariana , Rio de Janeiro  ... и за Angra dos reis ще мисля на място.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.