Прескочи до съдържание

magelanci.com - продаден *1 априлски майптап*

Препоръчани мнения

Можеше и да пропусна, ама пусто много обичам да спамя на Жоро на статуси/теми :P 

Обади ми се и ми казва, че баба му и дядо му са излезли някъде, той не знае къде ама вече два часа е сам вкъщи и почва да се страхува (още тук трябваше да се усетя, щото не го е страх по принцип, ама....).Звъннах веднага на баща ми и вдигна, разбира се малкия трътльо и ми се хили. Може би ако не очаквах да ми врътне такъв номер можеше да му се скарам, но успях само да се разсмея. Нищо, скоро ще се прибера.... :devil:

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Можеше и да пропусна, ама пусто много обичам да спамя на Жоро на статуси/теми :P

Обади ми се и ми казва, че баба му и дядо му са излезли някъде, той не знае къде ама вече два часа е сам вкъщи и почва да се страхува (още тук трябваше да се усетя, щото не го е страх по принцип, ама....).Звъннах веднага на баща ми и вдигна, разбира се малкия трътльо и ми се хили. Може би ако не очаквах да ми врътне такъв номер можеше да му се скарам, но успях само да се разсмея. Нищо, скоро ще се прибера.... :devil:

Ееее много е гадно това! :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

1 - ви Април преваля и нека не се заблуждаваме - всяко нещо си има цена !

Ако Жоро продава един ден нека поне някой като Google или Facebook го направят мултимилионер ;)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Леле, и аз до линка бех на тръне. Добре че е първи април. 
ама щом се хванах значи ми пука, а това е добре. Всъщност ако го продадеш поне да си на нивото като Кейси Фентън или както казва Стенк

Браво

• Харесвам 1
Връзка към коментар

В момента в който прочетох името на темата ми стана ясно! И само се смях на Елена и другите който се хванаха. Ако беше пуснал утре или други ден и не беше тур.агенция може би щях да се хвана.

Аз днес как ги вързах във Фейса, който ми го има може и да е видял, но ми се наложи цял ден да отговарям на един и същи въпрос на доста хора. Мнооого съм долен.хаххаха :lol:  :lol:  :lol:  :devil:  :devil:  :devil:  :devil:

Връзка към коментар

Аз прекалено късно го видях. И по-добре де. Че току-виж бях решил да се включа на принципа "Хитър Петър лъже, Настрадин Ходжа маже" и да направя мечешка услуга на шегата, щото с дълго затвърждавания си клоунски имидж надали някъде ще ме вземат насериозно :)

Връзка към коментар

Аз прекалено късно го видях. И по-добре де. Че току-виж бях решил да се включа на принципа "Хитър Петър лъже, Настрадин Ходжа маже" и да направя мечешка услуга на шегата, щото с дълго затвърждавания си клоунски имидж надали някъде ще ме вземат насериозно :)

С тоя скафандър полета на твоя градски ли почиташ ;)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Tо верно , че Магеланците не са Патиланци , ама оттде сте сигурни , че Основателя  не е вземал някое милионче за ,,магеланци точка ком,,  , пък сега да се прави , че било майтап ......

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.