Прескочи до съдържание

Здравейте, казвам се Таньо.

Препоръчани мнения

Чета от месеци блога аерохроники, научих много, прочетох различни мнения. Това, което задържа вниманието ми и ме впечатли беше премереният и коректен тон в постовете, добронамереността, отзивчивостта и усещането, че мястото е събрало хора с от един тип,  че мястото провокира и вади на показ най-доброто от тях.

В този ход на мисли - чест и почитания към създателя на това виртуално пространство! Чест и почитания към хората, които с емоциите в постовете си му дават частица от себе си.

Няколко думи за мен. Занимавам се с производство, стандарти, софтуер. Имам инженерно образование. Първото ми пътуване извън България беше в далечната 1989 година до Русия, за един месец в Москва и Санкт Петербург. От тогава съм пристрастен към пътуванията, планирането им и тръпката от очакването за предстоящо удоволствие. Харесвам непознати места, харесвам и познатите разбира се,  влюбен съм във водата - море/океан, водолазното гмуркане и когато имам възможност винаги го практикувам. Бих искал да отида ... навсякъде. Зная, че е невъзможно , но пък вярвам че няма невъзможни или случайни неща. Днес влязох случайно в сайта, но съм уверен, че регистрацията ми днес - точно на рожденния ден не е случайна.

Благодаря за посрещането.

Поздрави на всички!

• Харесвам 13
Връзка към коментар

Здравей и добре дошъл.Относно гмуркането съм сигурен,че ще намериш доста съмишленици(общи теми),изповядващи любовта си към този вид развлечение.

Редактирано от krasen_denev
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.