stanimir Публикувано: 4 април, 2014 Сподели Публикувано: 4 април, 2014 (редактирано) Авиокомпания: KLM Маршрут:: Токио , Пекин , Рио ... Цена:: 520 Валута: €Примерна дата на излитане:: 09.10.14 Примерна дата на връщане:: 24.10.14 Сайт за резервиране:: klm.com Период на резервация:: 07.04.14 Период на пътуване:: 31.12.14 Промоция на KLM . Много дати от София като по-интересните са Рио за 619 евро , Токио за 520 евро , Пекин за 520 евро вкл, за есента която е прекрасен сезон за Япония и Китай. Радвам , се че в лицето на Air France / KLM най-сетне имаме истинска конкуренция на Qatar Редактирано 4 април, 2014 от stenk 8 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 5 април, 2014 Сподели Публикувано: 5 април, 2014 Рио на тази цена е много изкушаващо... Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 5 април, 2014 Сподели Публикувано: 5 април, 2014 (редактирано) както и Китай през есента. точно това смятам да правя, но не тази година, че няма отпуска и пари. От друга страна като се сетя, че до Мелбърн летяхме за 500 Е, тези 520 не са чак толкова изгодни. Редактирано 5 април, 2014 от Tedy 1 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 5 април, 2014 Сподели Публикувано: 5 април, 2014 както и Китай през есента. точно това смятам да правя, но не тази година, че няма отпуска и пари. От друга страна като се сетя, че до Мелбърн летяхме за 500 Е, тези 520 не са чак толкова изгодни. Аз съм намирала с Аерофлот за 400, само, че трябва да се купува най-много до месец, два. Дори и сега има за май месец по 467 €. 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 5 април, 2014 Автор Сподели Публикувано: 5 април, 2014 Имам си аз нещо против Аерофлот ... не мога да го обясня точно просто не ми звучи комфортно .Готов да летя три часа на Запад па макар и накрая пак да летя над Москва. При цена 400 евро обаче бих се качил 3 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 5 април, 2014 Сподели Публикувано: 5 април, 2014 Имам си аз нещо против Аерофлот ... не мога да го обясня точно просто не ми звучи комфортно .Готов да летя три часа на Запад па макар и накрая пак да летя над Москва. При цена 400 евро обаче бих се качил Аз гледам цената, компанията е преживявам, и без това все ме е страх да не падне. 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 5 април, 2014 Автор Сподели Публикувано: 5 април, 2014 От падане най-малко ме е страх и обичам да издевателствам над спътниците си , че това ще е е най-безболезнената смърт ... в крайна сметка някакви секунди Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 5 април, 2014 Сподели Публикувано: 5 април, 2014 Теорията я знам, ама еди обяснявай на сърцето 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 5 април, 2014 Автор Сподели Публикувано: 5 април, 2014 Ако попаднеш на някоя неустоима оферта с руснаците посока Далечен Изток свиркай пък ще го мисля 1 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 5 април, 2014 Сподели Публикувано: 5 април, 2014 Ако попаднеш на някоя неустоима оферта с руснаците посока Далечен Изток свиркай пък ще го мисля ок, само, че сега не търся и не ги следя, всъщност търся, но до Куала Лумпур или Сингапур, а до там не е с руснаците. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 9 април, 2014 Сподели Публикувано: 9 април, 2014 Из фейсбук се върти някаква тридневна промоция на КЛМ, която почва от утре. Не знам дали има нещо общо с отбелязаното тук. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 9 април, 2014 Автор Сподели Публикувано: 9 април, 2014 Мисля , че е нещо друго. И аз съм се записал да видя какво ще оферират Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 10 април, 2014 Автор Сподели Публикувано: 10 април, 2014 Нищо интересно , може би само Йоханесбург за 549 евро не е толкова лошо. 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 10 април, 2014 Сподели Публикувано: 10 април, 2014 И аз тази оферта на КЛМ гледах. Цената за Йоханесбург е 530ЕУ и то за юни. 2 Връзка към коментар
Alenn Публикувано: 10 април, 2014 Сподели Публикувано: 10 април, 2014 (редактирано) И аз тази оферта на КЛМ гледах. Цената за Йоханесбург е 530ЕУ и то за юни. Johanes.jpg Само да допълня, че полета на връщане от Йоханесбург до Париж (първият от полетите на връщане) с е Airbus A380, което би било плюс за някои фенове на авиацията. Редактирано 10 април, 2014 от Alenn 4 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 10 април, 2014 Сподели Публикувано: 10 април, 2014 Преди месец имаха такава промоция и аз щях да купувам. Но изненада! След като минеш стъпката - такса + 530 евро. Сега не ми се занимава да пробвам, така или иначе аз искам да ходя в ЮАР зимата, юни е студено. Някой, ако се възползва, нека сподели! Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 10 април, 2014 Автор Сподели Публикувано: 10 април, 2014 (редактирано) Преди месец имаха такава промоция и аз щях да купувам. Но изненада! След като минеш стъпката - такса + 530 евро. Не знам как е било преди , но това е крайната цена и няма повече такси . Същото беше и когато купувах от Air France . На един следващ полет обаче наистина ми добавяше допълнителни такси. Сигурно има някакво обяснение , но не се разрових. Та в случая това което дава Polina e крайната цена. юни месец е зима , запомних го от световното по футбол. На тази цена се намират полети отсега докъм 20 октомври , когато е вече пролет и ще е супер за сафари ... Най-добре да питаме домосед . Редактирано 10 април, 2014 от stenk 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 10 април, 2014 Сподели Публикувано: 10 април, 2014 Хммм, много изкушаващо, знаете ли докога е тази промоция, има ли определен срок? Ако нямах билет до ЮАР за след около месец, сигурно щях да си купя веднага... Сега пак се замислям за Октомври... За сафари времето по принцип е по-добро когато е по-сухо (животните се събират около водоизточници, по-малко листа и трева, които да ги закриват), по-малко опасност от малария също... т. е. през нашето лято. То зависи и къде в ЮАР се ходи на сафари. Кейп Таун пък времето е обратно на останалата част от страната - през нашето лято като цяло е по-дъждовно и ветровито. Домоседа е в ЮИ Азия в момента, не го знам кога се прибира. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 10 април, 2014 Сподели Публикувано: 10 април, 2014 3 дневна е промоцията, така че нямаш много време за чудене Но си мисля, че цената все пак не е нищо особено, не е да провокира спонтанна покупка. Ако така и така дебнеш - ок, но иначе ще изскачат подобни и за в бъдеще. 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 10 април, 2014 Автор Сподели Публикувано: 10 април, 2014 Освен това все пак го има и варианта да не ти се ходи втори път Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 10 април, 2014 Автор Сподели Публикувано: 10 април, 2014 Относно кога е добро за посещение погледнах само в този сайт и никога не съм се интересувал сериозно от тази дестинация. http://www.africantravel.com/tours/details/best-time-to-visit-south-africa/south-africa/ 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 10 април, 2014 Сподели Публикувано: 10 април, 2014 3 дневна е промоцията, така че нямаш много време за чудене Но си мисля, че цената все пак не е нищо особено, не е да провокира спонтанна покупка. Ако така и така дебнеш - ок, но иначе ще изскачат подобни и за в бъдеще. Абе аз не съм гледал толкова много билети като теб, но до момента не мога да си спомня от София до Йоханесбург някога да съм виждал за 530 евро билет. За 3 дни няма да мога да се начудя... Много фактори трябва да се преценят, някои не зависят и от мен. Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 10 април, 2014 Сподели Публикувано: 10 април, 2014 (редактирано) Освен това все пак го има и варианта да не ти се ходи втори път Не искам да предизвиквам съдбата и да назовавам какво трябва да ми се случи за да не искам да ходя втори път (и то пак бих го отдал на лош късмет) Аз изключително малка част от ЮАР ще видя този път, а ако бих взел за Октомври, то би било за Замбия или за Намибия през Йоханесбург. Другата седмица ще пуснем документи на жена ми за виза за ЮАР, че ако не и дадат не знам какво ще правим, всичко съм платил и то никак не малко... Не знам също застраховката дали покрива такъв случай. Редактирано 10 април, 2014 от FlyTraveler 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 10 април, 2014 Сподели Публикувано: 10 април, 2014 Абе аз не съм гледал толкова много билети като теб, но до момента не мога да си спомня от София до Йоханесбург някога да съм виждал за 530 евро билет. За 3 дни няма да мога да се начудя... Много фактори трябва да се преценят, някои не зависят и от мен. Ами не съм ги следил хипер редовно, но мисля че съм засичал много по-евтини от Западна Европа и Истанбул. Вярно, че не е добра отправна точка, но все пак... Ето и в момента катарците имат приблизителна цена, без да са в някаква широко обявена промоция: 6 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 10 април, 2014 Сподели Публикувано: 10 април, 2014 Да напомня, че се спрягаше магеланска сбирка в ЮАР... 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега