Прескочи до съдържание

Приятно ми е да се присъедина към вашата компания

Препоръчани мнения

Звравейте, приятно ми е да се присединя към Вашата компания. Попаднах съвсем случайно на този форум и намерих много интиресна и полезна информация. Казвам се Габриела и със семейството ми използваме всеки свободен момент да пътешестваме. Живяли сме на различни места, вкл. и Макао, в момента сме в Брюксел. За сега съм посетила 40 страни, чийто брой мечтая поне да утроя. През лятото ни предстои Мианмар.  

• Харесвам 12
Връзка към коментар

Много ви благодаря за милото посрещане и се извинявам за многото правописни грешки, но малко трудно се ориентирам. ще прегледам записките си за Бутан и ще се се опитам да пусна нещо. Това е уникално място--каквото и да се пише за него, все е недостатъчно.  

Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...

Звравейте, приятно ми е да се присединя към Вашата компания. Попаднах съвсем случайно на този форум и намерих много интиресна и полезна информация. Казвам се Габриела и със семейството ми използваме всеки свободен момент да пътешестваме. Живяли сме на различни места, вкл. и Макао, в момента сме в Брюксел. За сега съм посетила 40 страни, чийто брой мечтая поне да утроя. През лятото ни предстои Мианмар.  

Здравей, аз също съм нова и след малко ще се представя, но на теб искам да кажа, че мога да ти дам много полезна информация за Бирма. Бяхме там през октомври м.г. Сама си го организирах с местна фирма и хем беше супер, хем за много по-малко пари, отколкото го предлагат организирано.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

AlexandraKo, ΄много ще съм ти благодарна! Ние също сами организираме пътуването и сега съм се свързала с местна фирма. Много ще ми е полезно мнението ти, особено с твоя пътешественически опит

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.