Прескочи до съдържание

Здравейте съмишленици!

Препоръчани мнения

Здравейте,

казвам се Даниела и съм от Варна. Попаднах случайно на форума, търсейки пътеписи за далечни и екзотични страни. Много ми харесаха пътеписите, които са публикувани тук. Намерих и много полезна информация за резервиране на самолетни билети и други съвети при пътуване.

Аз и семейството ми много обичаме да пътуваме. Доскоро беше организирано, но в последните години започнах сама да организирам пътувания и това много ми харесва. Тръпката да четеш и намираш нужната информация и да подреждаш нещата е нещото, което видях, че и на вас в този форум ви харесва. Моите пътувания са много скромни в сравнение с вашите. Организирала съм пътуване до Румъния  - Синая, Брашов, Сибиу, а също и до Хърватия - Загреб, Плитвички езера и Задар. Надявам се с ваша помощ да добия смелост и за по-далечни и "трудни' за мен дестинации. Мечтая си за пътуване до Дубай, Тайланд и др., но това евентуално по-нататък. За това лято съм планувала Франция - Париж и замъците по Лоара. Може би някой от вас ще сподели информация за тези райони - особено замъците по Лоара. Радвам се, че ще мога да общувам с хора със сходни с моите интереси!

Благодаря за предоставената възможност!

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.