gajev Публикувано: 9 април, 2014 Публикувано: 9 април, 2014 Здравейте, казвам се Ангел, на 24 години съм, от гр. София. Работя като геолог в гр. Етрополе. Разбрах за този сайт от приятели, които питах къде да намеря евтини билети за Тайланд - дестинация номер 1 в списъка ми засега От вчера се ровя из форума и открих изключително интересни и най-вече полезни неща До сега съм пътувал само в Европа, посетил съм Швеция, Естония, Австрия, Унгария, Словакия, Швейцария, Гърция, Румъния. Надявам се скоро да посетя и някое по-екзотично място 8
lesy Публикувано: 9 април, 2014 Публикувано: 9 април, 2014 Здравей и добре дошъл. Само на 24, а си попътувал... За Тайланд има доста във форума. Следи промоциите на Катарците. Успех.
Георги Публикувано: 9 април, 2014 Публикувано: 9 април, 2014 Добре дошъл Абе да хванем да си измислим някой наш си магелански поздрав, че това добре дошъл много скучно. Къде са креативните хора в групата?
Гергана Пенина Публикувано: 9 април, 2014 Публикувано: 9 април, 2014 (редактирано) Разбрах за този сайт от приятели, които питах къде да намеря евтини билети за Тайланд Здравей и от мен Ако не е тайна можеш ли да споделиш дали тези приятели са от Етроплое Редактирано 9 април, 2014 от Penina
captain_oveur Публикувано: 10 април, 2014 Публикувано: 10 април, 2014 Еййй, геолог! Браво, много интересна професия! Че и обещаваща... я проф. Пимпирев докъде стигна! Вятър ти у платна! Венсеремос!
gajev Публикувано: 10 април, 2014 Автор Публикувано: 10 април, 2014 Не, не са от Етрополе Аз там работя 20-тина дена всеки ден и нямам много социален живот, извън нашия екип, та не познавам много хора от града.
mililia Публикувано: 11 април, 2014 Публикувано: 11 април, 2014 В момента в orbitz.com има самолетни билети до Тайланд от : Милано-Бангкок-Лондон на цена от около 390 евро за доста дати. Аз гледах за 22.11.2014-04.12.2014 г. и цената е 394 евро. Не знам доколко е добра тази цена, но ми се струва доста прилична. 1
Георги Публикувано: 11 април, 2014 Публикувано: 11 април, 2014 В момента в orbitz.com има самолетни билети до Тайланд от : Милано-Бангкок-Лондон на цена от около 390 евро за доста дати. Аз гледах за 22.11.2014-04.12.2014 г. и цената е 394 евро. Не знам доколко е добра тази цена, но ми се струва доста прилична. Цената е супер, стига да живееш в Милано и след това да искаш да кацнеш в Лондон Но с позициониращите полети, рисковете и неудобствата, тази цена ще се неутрализира спрямо нормален полет от София, който може да се хване за 500-550 евро дори без промоция. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега