Прескочи до съдържание

Здравейте :)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте, казвам се Ангел, на 24 години съм, от гр. София. Работя като геолог в гр. Етрополе. Разбрах за този сайт от приятели, които питах къде да намеря евтини билети за Тайланд - дестинация номер 1 в списъка ми засега :) От вчера се ровя из форума и открих изключително интересни и най-вече полезни неща :) До сега съм пътувал само в Европа, посетил съм Швеция, Естония, Австрия, Унгария, Словакия, Швейцария, Гърция, Румъния. Надявам се скоро да посетя и някое по-екзотично място :)

• Харесвам 8
Публикувано:

Здравей и добре дошъл. Само на 24, а си попътувал... За Тайланд има доста във форума. Следи промоциите на Катарците. Успех.

Публикувано:

Добре дошъл :)

Абе да хванем да си измислим някой наш си магелански поздрав, че това добре дошъл много скучно. Къде са креативните хора в групата? :)

Гергана Пенина
Публикувано: (редактирано)

Разбрах за този сайт от приятели, които питах къде да намеря евтини билети за Тайланд

Здравей и от мен :) Ако не е тайна можеш ли да споделиш дали тези приятели са от Етроплое :)

Редактирано от Penina
Публикувано:

Еййй, геолог! Браво, много интересна професия! Че и обещаваща... я проф. Пимпирев докъде стигна! :)

Вятър ти у платна! Венсеремос! :biggrin:

Публикувано:

Не, не са от Етрополе :) Аз там работя 20-тина дена всеки ден и нямам много социален живот, извън нашия екип, та не познавам много хора от града.

Публикувано:

В момента в orbitz.com има самолетни билети до Тайланд от : Милано-Бангкок-Лондон на цена от около 390 евро за доста дати. Аз гледах за 22.11.2014-04.12.2014 г. и цената е 394 евро. Не знам доколко е добра тази цена, но ми се струва доста прилична.

• Харесвам 1
Публикувано:

В момента в orbitz.com има самолетни билети до Тайланд от : Милано-Бангкок-Лондон на цена от около 390 евро за доста дати. Аз гледах за 22.11.2014-04.12.2014 г. и цената е 394 евро. Не знам доколко е добра тази цена, но ми се струва доста прилична.

Цената е супер, стига да живееш в Милано и след това да искаш да кацнеш в Лондон :) Но с позициониращите полети, рисковете и неудобствата, тази цена ще се неутрализира спрямо нормален полет от София, който може да се хване за 500-550 евро дори без промоция. 

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.