Elena Публикувано: 12 април, 2014 Сподели Публикувано: 12 април, 2014 Веднага да наклеветя Фичо, че е рожденик днес Да ни е жив и здрав и всички да му честитите! Наздраве на най-големия кавалер, когото познавам 9 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 12 април, 2014 Сподели Публикувано: 12 април, 2014 ЧРД на Фичо! А също и на neuromancer! А знам ли, може на деня на космонавтиката и други да са рожденици. Да сте живи и здрави! 5 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 12 април, 2014 Сподели Публикувано: 12 април, 2014 Честит рожден ден. Жив и здрав. Проекти за големи пари и дълги почивки, за да ги харчиш по пътешествия. Наздраве. 2 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 12 април, 2014 Сподели Публикувано: 12 април, 2014 Такава клевета му хвърли на Фичо, ще трябва да те предизвиква на дуел! Фичо, честит рожден ден! Да си жив и здрав, голям симпатяга, много спокоен и забавен човек! Пожелавам ти здраве, пътешествия и да надминеш Калатрава по слава! 1 Връзка към коментар
Мрън Публикувано: 12 април, 2014 Сподели Публикувано: 12 април, 2014 Честито и от мен. Бъди все така търпелив и чудесен събеседник. 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 12 април, 2014 Сподели Публикувано: 12 април, 2014 Ч.Р.Д. и жив и здрав. Кибритче за колекцията тъкмо ти харесах 1 Връзка към коментар
maybe Публикувано: 12 април, 2014 Сподели Публикувано: 12 април, 2014 Е, Фичо, и на полета от Бергамо изпуснах да се запозная с тебе, и на рождения ти ден - да те поздравя... Но мисля, че не е късно да се присъединя към пожеланията на компанията за здраве и интересни пътешествия. Бъди щастлив! 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 13 април, 2014 Сподели Публикувано: 13 април, 2014 Честито Фичо! Здрав бъди и по вода да ти върви! 1 Връзка към коментар
Бръмбар Публикувано: 13 април, 2014 Сподели Публикувано: 13 април, 2014 Честито и от мен на патерица! Да си жив и здрав, много пътешествия, късмет и положителни емоции и да расте колекцията от интересни кибритчета ! 1 Връзка към коментар
Румяна Публикувано: 13 април, 2014 Сподели Публикувано: 13 април, 2014 Честито и от мен. Пожелавам здраве и късмет. И много пътешествия. 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 13 април, 2014 Сподели Публикувано: 13 април, 2014 Честито и от мен !!! Здраве, късмет и много нови пътешествия 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 13 април, 2014 Сподели Публикувано: 13 април, 2014 Честит рожден ден, Фичо! И от мен здраве, пътувания, творческа реализация и по-често поводи за усмивки! 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 13 април, 2014 Сподели Публикувано: 13 април, 2014 Във втори форум се засичам с Фичо и за втори път се убеждавам, че този чаровник действа като магнит на дамите. Завиждам му, естествено, нека бъдем откровени... Наздраве и да си ни жив и здрав, приятелю! 5 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 13 април, 2014 Сподели Публикувано: 13 април, 2014 Е, Фичо, и на полета от Бергамо изпуснах да се запозная с тебе, и на рождения ти ден - да те поздравя... Но мисля, че не е късно да се присъединя към пожеланията на компанията за здраве и интересни пътешествия. Бъди щастлив! И аз да поздравя Фичо на патерица и да пожелая здраве, щастие, все така полезни и навременни коментари тук и... много полети! Е, не точно като този от Бергамо, който закъсня с повече от половин час, ако се не лъжа, беше препълнен, пък и от някакъв гейт, който ми заприлича на "задния двор" на летището. Знаех си аз, че има магеланци на борда, и то двама, но как да се познаем?! 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 13 април, 2014 Сподели Публикувано: 13 април, 2014 Честито и от мен, вчера и за теб сме празнували, и за neuromancer, а и за именниците днес 1 Връзка към коментар
ilkosem Публикувано: 13 април, 2014 Сподели Публикувано: 13 април, 2014 Честит рожден ден, да си жив и здрав!!! 1 Връзка към коментар
мечтателка Публикувано: 13 април, 2014 Сподели Публикувано: 13 април, 2014 Честити рожден ден и от мен! Много здраве и щастие и скоро да посетиш Украйна) Връзка към коментар
Фил Публикувано: 13 април, 2014 Сподели Публикувано: 13 април, 2014 Благодаря не всички за хубавите думи (дано да ги заслужавам) и прекрасните пожелания! Да ви се връщат умножени! И честит днешен празник на всички и най-вече на тези с цветни имена! И специален поздрав за другия рожденик вчера - neuromancer 5 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 13 април, 2014 Сподели Публикувано: 13 април, 2014 Честит рожден ден и от мен! Както казват в по-изтънчените среди - здрав, прав, корав! Много нови прекрасни пътешествя ти пожелавам, както и всичко останало да ти е наред, за да можеш да им се радваш пълноценно! @neuromancer - същото! 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 13 април, 2014 Сподели Публикувано: 13 април, 2014 Честит рожден ден на патерица Фичо ! Здраве и широки пътища пред теб ... 3 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 13 април, 2014 Сподели Публикувано: 13 април, 2014 Честито и на член-кореспондента ни в Бразилия neuromancer ! Много здраве и прекрасни емоции !!! 4 Връзка към коментар
petia_a_z Публикувано: 13 април, 2014 Сподели Публикувано: 13 април, 2014 Честит рожден ден и от мен Дълги и прекрасни пътища пожелавам 2 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 13 април, 2014 Сподели Публикувано: 13 април, 2014 ЧРД, Фичо! Всички следващи запланувани пътувания да се осъществяват без препятствия. И мечти за пътешествия до много нови места. 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 13 април, 2014 Сподели Публикувано: 13 април, 2014 Честито и от мен, макар и малко на патерица 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 14 април, 2014 Сподели Публикувано: 14 април, 2014 Честит рожден ден и от мен, Фичо! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега