Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Здварейте,

Казвам се Николай на 25 години от София. Много приятен сайт си имате, попаднах съвсем случайно на него след като google search-нах някакви случайни неща (дори не помня какво беше).

Малко за мен - пътувал съм в около 15 държави досега (всички в Европа, освен Малайзия, Камбоджа и Тайланд, няколко полубудни часа в Катар няма да ги броим  :)). Обичам да си хапвам и да пийвам, не обичам да ставам рано (то и не мога). Уча, но се подмотвам без причина. Занимавам се професионално с онлайн покер  :), което ми позволява да пътувам когато и където си реша.

Много обичам да чета (защо не и да пиша?) пътеписи, интересни случки около пътувания, луд съм на тема визи и печати по паспортите.

Ще се видим по форума.

Поздрави

post-1461-0-64325500-1397436877_thumb.jpg

Редактирано от n1ck
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Уча, но се подмотвам без причина. Занимавам се професионално с онлайн покер  :), което ми позволява да пътувам когато и където си реша.

Ти си от моята партида :) Само дето с онлайн покера не се разбрахме, но се занимавах и аз 2-3 месеца преди години :)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.