Прескочи до съдържание

Avis в Бергамо - кабриолет на цената на супер икономична

Препоръчани мнения

Понеже знам, че много хора тук обикалят Северна Италия с кола под наем взета от Бергамо, дано това предложение им хареса :) Докато си браузвах сайта на Avis видях, че кабриолетите им са много малко по-скъпи от най-икономичните и евтини Fiat Panda - 60 евро за 2 дни!

Това със сигурност е някаква аномалия, обикновено кабриолетите под наем са поне 3-4 пъти по-скъпи, освен това цената не излиза при нито един брокер, да не говорим и че я виждам само ако е избрано българско гражданство, с холандско например не стана.

Проверих случайни дати през май и юни, не за всички е валидно, но за доста се намира. Евентуален проблем може да стане от това, че колата е маркирана като Peugeot 207 cc или подобна. Това "или подобна", което е запазена марка за всички фирми за коли под наем може да означава разликата между истински пълен кабриолет и кола само със свалящ се покрив. Пак си заслужава, но не е същото :)

Резервация се прави без кредитна карта, без нищо. 

Ето стъпките:

1. Отваряте http://www.avis.com

2. Търсите на необходимите ви дати, цената я намерих на летище Бергамо, не знам дали е налична и по другите офиси на фирмата. Задължително изберете, че сте resident of Bulgaria. Където пише "I have a discount code" въведете в полето AWD: Z638701 . Това е кода за намаление за членове на лоялната програма на Луфтханза Miles and More. Сваля някое и друго евро от цената. 

2014-04-14_17-27-36.png

3. На следващия екран са показани цените. Тази за кабриолета е супер ниска, а би трябвало да е поне двойно-тройно по-скъпа. 

2014-04-14_17-29-03.png

Нататък е стандартно попълване на лични данни, имейл и т.н. Допълнителната застраховка на място е между 20 и 25 евро за пълно покритие, онлайн не може да се закупи. 

Дано имат всички късмет, мен яко ме сърбят пръстите да карам кабриолет в Северна Италия около езерата :)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

За съжаление в този период летището ще е в ремонт и полетите са пренасочени. Иначе офертата е чудесна.

Датите са само примерни, намират се и през юни на малко по-високи цени :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 1 година по-късно ...

Отделих по-общата тема за Avis в Бергамо в отделна тема, тая кабриолетна промоция за съжаление отдавна я няма :)

http://magelanci.com/topic/4925-%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-avis-%D0%B8-%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B8/

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.