Прескочи до съдържание

Привет, аз съм Тишо...


Препоръчани мнения

Привет на всички! Аз съм учител. Учител по музика съм, макар сега да се занимавам с танцови състави - свиря на акордеон. Почвам с това, щото от време на време с учениците си говорим за разни  периоди (в развитието на изкуството и  в историята въобще) - Античност, Ренесанс, Барок и пр. И провеждаме следната беседа: "Ами Микеланджело е участвал в проектирането на базиликата "Свети Петър" в Рим...А някой ходил ли е в Рим? "Тц' - е отговора. Лееко се смущавам. Добре, ами амфитеатъра в Ефес...А в Ефес ходили ли сте? Пак "Тц"! (отделно въпрос - "А какво е амфитеатър?!) Поооовече се смущавам! Ами добре де - амфитеатър има в и Пловдив. Там ходили ли сте? ...Поредно "Тц"!!!! Не се смущавам. Онемявам !А в Търново, Преслав, Плиска? Поредно и поредно "ТЦ"..........!

 Явно хората не пътуват - или не искат, или нямат средства, или... не знам! Добре поне, че това не важи за тук. Още веднъж "Привет"!!!

 Не че аз съм ходил кой- знае колко, но това осмисля цялото ми съществуване! Ще се радвам да споделим преживаванията си.....

  • Харесвам 17
Връзка към коментар

Добре дошъл, радвам се, че има такива млади учители като теб. Пожелавам ти да успееш да възбудиш любопитството на тези млади хора към пътешествията, изкуството и историята, а не към чалгата и моловете.

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Добре дошъл, радвам се, че има такива млади учители като теб

 Да съм  млад...ами да, всъщност - тази година ще навърша 40  :)  А иначе се казвам Тихомир и родом съм от Добрич, макар че последните 15тина години живея във Варна. 

 Венсеремос!

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Привет и от мен,Учителю!

Имам комшия и приятел-начален учител.За съжаление няма финансова възможност да пътува в чужбина,но в България не спира-на стоп,спи в плевни,беседки,но пътува.

Учениците си води постоянно на походи,излети и хижи.С повечето от тях,някои от които са вече студенти,са приятели до ден днешен.

Така че,начин има.Давай смело напред!

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.