Прескочи до съдържание

Брюксел-Люксембург

Oshko

Препоръчани мнения

Как се стига най-евтино от Брюксел до Люксембург? Някой пътувал ли е?

За сега откривам цени от 38 евро на човек за еднопосочен билет.

Редактирано от Oshko
Връзка към коментар

Аз съм пътувала с автобус от Франкфурт-Хан до Люксембург. Цената беше 5 евро, защото купих билетите няколко месеца по-рано, а фирмата беше Flibco. Обсужват и брюкселското летище. :)

http://www.flibco.com/

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Абсолютно предложението на desislavna е най-тарикатско, ползваш намаленията за ранно купуване на автобусите и ако имаш късмет може за 10-ина евро да стигнеш от Брюксел до Люксембург с прекачване в Шарлероа :)

Друг номер е два отделни влакови билета - Брюксел - Арлон, Арлон - Люксембург, които трябва да излезнат малко по-евтино от целия билет, не питай защо, мистика :)

Връзка към коментар

Друг номер е два отделни влакови билета - Брюксел - Арлон, Арлон - Люксембург, които трябва да излезнат малко по-евтино от целия билет, не питай защо, мистика :)

Цял билет излиза 38Е, два отделни 31.10Е, само не разбрах има ли прекачване или си оставаш на същият влак, само са ти 2 билетите. Имаш ли представа?

Връзка към коментар

Цял билет излиза 38Е, два отделни 31.10Е, само не разбрах има ли прекачване или си оставаш на същият влак, само са ти 2 билетите. Имаш ли представа?

Не съм купувал билети отдавна, но не виждам защо да трябва да слизаш от влака. Ако ти е мерак може да слезнеш, да направиш кръгом и да се качиш пак, но кому е нужно :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Сега, като чета има и още по-извратен начин- на 3 отсечки, намесва се и Kleinbettingen.

И тогава се получава 21.10Е+5.80Е+1.50Е-rail pass за Люксембург, важащ за 2ч(непроверена информация, за сега не успявам да намеря как може да се купи) и така става общо 28:40Е.

Пестят се още 2.50Е за спорта :) 

Варианта с flibco естествено е най-евтин, но за частта Шарлероа-Люксембург билетите са пуснати само месец и половина напред и няма как да се хване цена от 5Е вероятно.

Връзка към коментар
  • 1 година по-късно ...

Как се стига най-евтино от Брюксел до Люксембург? Някой пътувал ли е?

За сега откривам цени от 38 евро на човек за еднопосочен билет.

Аз ще пътувам от гарата в Брюксел до Люксембург през юни, обаче намирам съвсем различна цена. Двупосочен Бр-Люк-Бр за 1 човек ми дава 45 Е, а за двама 66Е. Та сега се чудя да купувам ли билет или като отида на гарата, не ми е ясно ще има ли разлика в цената.

Редактирано от Tedy
Връзка към коментар

Аз ще пътувам от гарата в Брюксел до Люксембург през юни, обаче намирам съвсем различна цена. Двупосочен Бр-Люк-Бр за 1 човек ми дава 45 Е, а за двама 66Е. Та сега се чудя да купувам ли билет или като отида на гарата, не ми е ясно ще има ли разлика в цената.

A сега де, нещо нямам никакви спомени, проверих си извлеченията, нямам нищо, явно сме платили в брой на гарата.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

A сега де, нещо нямам никакви спомени, проверих си извлеченията, нямам нищо, явно сме платили в брой на гарата.

Реших да купя билети на гарата. Според Влади няма да има разлика в цената.

Връзка към коментар

Реших да купя билети на гарата. Според Влади няма да има разлика в цената.

Няма разлика в цената. Можеш да купиш от автомати на гарата, които приемат кредитни/дебитни карти. Нямам идея за кои дни става дума, но имай предвид опцията "уикенд тикет", която сваля цената на двупосочен билет с 50%...

Връзка към коментар

Опцията е валидна от петък вечер до неделя вечер, както и при някои други празници и представлява възможност да купиш билет отиване и връщане на половин цена, но условието е да извършиш пътуването в същия интервал от време...

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.