Oshko Публикувано: 24 април, 2014 Сподели Публикувано: 24 април, 2014 (редактирано) Как се стига най-евтино от Брюксел до Люксембург? Някой пътувал ли е? За сега откривам цени от 38 евро на човек за еднопосочен билет. Редактирано 24 април, 2014 от Oshko Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 24 април, 2014 Сподели Публикувано: 24 април, 2014 Аз съм пътувала с автобус от Франкфурт-Хан до Люксембург. Цената беше 5 евро, защото купих билетите няколко месеца по-рано, а фирмата беше Flibco. Обсужват и брюкселското летище. http://www.flibco.com/ 3 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 24 април, 2014 Сподели Публикувано: 24 април, 2014 Абсолютно предложението на desislavna е най-тарикатско, ползваш намаленията за ранно купуване на автобусите и ако имаш късмет може за 10-ина евро да стигнеш от Брюксел до Люксембург с прекачване в Шарлероа Друг номер е два отделни влакови билета - Брюксел - Арлон, Арлон - Люксембург, които трябва да излезнат малко по-евтино от целия билет, не питай защо, мистика Връзка към коментар
cck Публикувано: 24 април, 2014 Сподели Публикувано: 24 април, 2014 Има и влак. Цена не помня, че беше отдавна и то от Ротердам. Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 24 април, 2014 Автор Сподели Публикувано: 24 април, 2014 Друг номер е два отделни влакови билета - Брюксел - Арлон, Арлон - Люксембург, които трябва да излезнат малко по-евтино от целия билет, не питай защо, мистика Цял билет излиза 38Е, два отделни 31.10Е, само не разбрах има ли прекачване или си оставаш на същият влак, само са ти 2 билетите. Имаш ли представа? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 24 април, 2014 Сподели Публикувано: 24 април, 2014 Цял билет излиза 38Е, два отделни 31.10Е, само не разбрах има ли прекачване или си оставаш на същият влак, само са ти 2 билетите. Имаш ли представа? Не съм купувал билети отдавна, но не виждам защо да трябва да слизаш от влака. Ако ти е мерак може да слезнеш, да направиш кръгом и да се качиш пак, но кому е нужно 1 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 24 април, 2014 Автор Сподели Публикувано: 24 април, 2014 Сега, като чета има и още по-извратен начин- на 3 отсечки, намесва се и Kleinbettingen. И тогава се получава 21.10Е+5.80Е+1.50Е-rail pass за Люксембург, важащ за 2ч(непроверена информация, за сега не успявам да намеря как може да се купи) и така става общо 28:40Е. Пестят се още 2.50Е за спорта Варианта с flibco естествено е най-евтин, но за частта Шарлероа-Люксембург билетите са пуснати само месец и половина напред и няма как да се хване цена от 5Е вероятно. Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 6 май, 2015 Сподели Публикувано: 6 май, 2015 (редактирано) Как се стига най-евтино от Брюксел до Люксембург? Някой пътувал ли е? За сега откривам цени от 38 евро на човек за еднопосочен билет. Аз ще пътувам от гарата в Брюксел до Люксембург през юни, обаче намирам съвсем различна цена. Двупосочен Бр-Люк-Бр за 1 човек ми дава 45 Е, а за двама 66Е. Та сега се чудя да купувам ли билет или като отида на гарата, не ми е ясно ще има ли разлика в цената. Редактирано 6 май, 2015 от Tedy Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 7 май, 2015 Автор Сподели Публикувано: 7 май, 2015 Аз ще пътувам от гарата в Брюксел до Люксембург през юни, обаче намирам съвсем различна цена. Двупосочен Бр-Люк-Бр за 1 човек ми дава 45 Е, а за двама 66Е. Та сега се чудя да купувам ли билет или като отида на гарата, не ми е ясно ще има ли разлика в цената. A сега де, нещо нямам никакви спомени, проверих си извлеченията, нямам нищо, явно сме платили в брой на гарата. 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 7 май, 2015 Сподели Публикувано: 7 май, 2015 A сега де, нещо нямам никакви спомени, проверих си извлеченията, нямам нищо, явно сме платили в брой на гарата. Реших да купя билети на гарата. Според Влади няма да има разлика в цената. Връзка към коментар
Duke Публикувано: 7 май, 2015 Сподели Публикувано: 7 май, 2015 Реших да купя билети на гарата. Според Влади няма да има разлика в цената. Няма разлика в цената. Можеш да купиш от автомати на гарата, които приемат кредитни/дебитни карти. Нямам идея за кои дни става дума, но имай предвид опцията "уикенд тикет", която сваля цената на двупосочен билет с 50%... Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 7 май, 2015 Сподели Публикувано: 7 май, 2015 Датите са 14-20.06 и са фиксирани. Каква е тази опция уикенд тикет? Връзка към коментар
Duke Публикувано: 7 май, 2015 Сподели Публикувано: 7 май, 2015 Опцията е валидна от петък вечер до неделя вечер, както и при някои други празници и представлява възможност да купиш билет отиване и връщане на половин цена, но условието е да извършиш пътуването в същия интервал от време... Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 7 май, 2015 Сподели Публикувано: 7 май, 2015 Ясно, няма да мога да я ползвам, но като инфо си е ценно. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега