Прескочи до съдържание

Магеланец-новобранец

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здраве желаем дами и господа пътешественици-ветерани!

Приветства ви най-новото попълнение във форума. Чета го от няколко месеца, но едва сега прекрачвам прага и сменям мишката с клавиатурата.

В живота си съм имал много влечения и страсти, от които нестихващи са желанието за нещо ново и различно. На този етап пътуванията задоволяват тази нужда и са основната свежест с дозата различие в битието.

Първото ми излизане в чужбина бе през далечната 1996 г. на абитуриентския бал в съседна Македония, а днес 18 години по-късно с десетина европейски дестинации зад гърба се стягам с програма за Истанбул в съседна Турция.

Освен семейни задължения и пътувания, за благото на шефа и обществото  :)  се налага да упражнявам и разни електрически и икономически дейности.

• Харесвам 11
Публикувано: (редактирано)

Венсеремос и добре дошъл!!!. :) Така посрещаме новодошлите и сме жадни да чуем за техните истории и пътувания. :)

Редактирано от mililia
  • Харесвам 1
Публикувано:

Венсеремос!

Надявам се ще се чувстваш уютно сред нас, пък и скоро ще има сбирка на по бирка на която ще се радваме да те видим...

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте и от мен нямаща време за хобитата си но мечтаеща за всичко и най-вече да опознае света! За първи път пиша във форум и ми е малко неловко и странно. Радвам се че ви има. Браво на Вас! Отскоро съм в Германия и се гледаме с малката. Разбира се още нямам представа какво ще става и до кога точно ще сме тука има време то ще ни покаже. :)

• Харесвам 3
Публикувано:

Здравей и добре дошла  :) Аз също за първи път пиша във форум, не се притеснявай - не са страшни магеланци, само се правят  ;)

• Харесвам 1
Публикувано:

Добре дошла, а най-вече добре заварил! :)  На една седалка сме и желая приятно пътуване из форума.

• Харесвам 1
  • 1 месец по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.