Биксбит Публикувано: 24 април, 2014 Публикувано: 24 април, 2014 Здраве желаем дами и господа пътешественици-ветерани! Приветства ви най-новото попълнение във форума. Чета го от няколко месеца, но едва сега прекрачвам прага и сменям мишката с клавиатурата. В живота си съм имал много влечения и страсти, от които нестихващи са желанието за нещо ново и различно. На този етап пътуванията задоволяват тази нужда и са основната свежест с дозата различие в битието. Първото ми излизане в чужбина бе през далечната 1996 г. на абитуриентския бал в съседна Македония, а днес 18 години по-късно с десетина европейски дестинации зад гърба се стягам с програма за Истанбул в съседна Турция. Освен семейни задължения и пътувания, за благото на шефа и обществото се налага да упражнявам и разни електрически и икономически дейности. 11
mililia Публикувано: 24 април, 2014 Публикувано: 24 април, 2014 (редактирано) Венсеремос и добре дошъл!!!. Така посрещаме новодошлите и сме жадни да чуем за техните истории и пътувания. Редактирано 24 април, 2014 от mililia 1
Polina Публикувано: 24 април, 2014 Публикувано: 24 април, 2014 Венсеремос! Надявам се ще се чувстваш уютно сред нас, пък и скоро ще има сбирка на по бирка на която ще се радваме да те видим... 1
Георги Публикувано: 24 април, 2014 Публикувано: 24 април, 2014 Добре дошъл и приятно задоволяване на наркоманията 1
neli6a Публикувано: 26 април, 2014 Публикувано: 26 април, 2014 Здравейте и от мен нямаща време за хобитата си но мечтаеща за всичко и най-вече да опознае света! За първи път пиша във форум и ми е малко неловко и странно. Радвам се че ви има. Браво на Вас! Отскоро съм в Германия и се гледаме с малката. Разбира се още нямам представа какво ще става и до кога точно ще сме тука има време то ще ни покаже. 3
Elena Публикувано: 26 април, 2014 Публикувано: 26 април, 2014 Здравей и добре дошла Аз също за първи път пиша във форум, не се притеснявай - не са страшни магеланци, само се правят 1
Биксбит Публикувано: 26 април, 2014 Автор Публикувано: 26 април, 2014 Добре дошла, а най-вече добре заварил! На една седалка сме и желая приятно пътуване из форума. 1
Биксбит Публикувано: 24 юни, 2014 Автор Публикувано: 24 юни, 2014 Тук трябва да е мястото за малките неща, които ме правят щастлив. Ето ги: http://www.obekti.bg/chovek/13850-21-от-най-хубавите-неща-в-живота 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега