Прескочи до съдържание

Букурещ - Лондон

Препоръчани мнения

Здравейте!

След като се върнах преди месец от Рим и това беше първата самоорганизирана почивка и първото ми пътуване със самолет, се оглеждам за ново пътуване, този път с децата.

Периодът е октомври месец - дестинация Лондон - дни -3.

Гледах цените на Уиз - много високи. На Раян и Изи - много изгодни ми се виждат за 4-ма.

Според вас това ли са оптималните евтини предложения или може да паднат още?

post-1074-0-42282900-1398486725.jpg post-1074-0-60063200-1398486947.jpg

Връзка към коментар

Цените на Уиз ще падат, почти съм сигурен, но като цяло според мен да не се чудиш, ако имаш парите сега. <75€ двупосочен на човек си е супер. Не, че не е възможно, но не виждам накъде да падат повече. 

От двете предложения бих избрал Изи, главно заради по-удобното летище Гатуик, но прегледай внимателно дати и часове, нищо не пречи в едната посока да си с изи, а в другата с раян. Гледам, че на връщане полета на раян е следобеден, така че е доста по за предпочитане от този в 05:50 на изи, за който вероятно ще трябва към 2 да сте се събудили или въобще да не лягате. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Благодаря Георги за отговора! :)

И на мен Изи по ми харесват поради факта, че влакът от Гатуик до хотела ми струва 22.50 паунда общо отиване и връщане за 4-ма. Хотелът е този http://www.premierinn.com/en/checkHotel/CROPHI/london-croydon-town-centre и 3 нощувки са само 87 паунда + закуски 52.50 ( децата безплатно нощуват и закусват). Единствено ме притеснява ранното ставане за обратния полет, защото ще бъда с деца.

Редактирано от volen00
Връзка към коментар

Благодаря Георги за отговора! :)

И на мен Изи по ми харесват поради факта, че влакът от Гатуик до хотела ми струва 22.50 паунда общо отиване и връщане за 4-ма. Хотелът е този http://www.premierinn.com/en/checkHotel/CROPHI/london-croydon-town-centre и 3 нощувки са само 87 паунда + закуски 52.50 ( децата безплатно нощуват и закусват). Единствено ме притеснява ранното ставане за обратния полет, защото ще бъда с деца.

Хубавото на нискотарифните е, че може да ги комбинираш без да му мислиш много много, никой не те задължава да ползваш изи и в двете посоки. Отиди в едната изи, връщане с раян и готово :)

Връзка към коментар

stenk, не е промоция. Такива са цените. Разстоянието от Гатуик до East Croydon е малко.

Ползва се отстъпка за 4 човека ( 4-ма пътуват - 2-ма плащат), а на връщане е малко по-скъпо, защото е пик час.

Задала съм дати за юли месец, защото за по-далече още няма .

post-1074-0-59519700-1398607118.jpg

Редактирано от volen00
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.