maiche Публикувано: 26 април, 2014 Сподели Публикувано: 26 април, 2014 Здравейте! След като се върнах преди месец от Рим и това беше първата самоорганизирана почивка и първото ми пътуване със самолет, се оглеждам за ново пътуване, този път с децата. Периодът е октомври месец - дестинация Лондон - дни -3. Гледах цените на Уиз - много високи. На Раян и Изи - много изгодни ми се виждат за 4-ма. Според вас това ли са оптималните евтини предложения или може да паднат още? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 26 април, 2014 Сподели Публикувано: 26 април, 2014 Цените на Уиз ще падат, почти съм сигурен, но като цяло според мен да не се чудиш, ако имаш парите сега. <75€ двупосочен на човек си е супер. Не, че не е възможно, но не виждам накъде да падат повече. От двете предложения бих избрал Изи, главно заради по-удобното летище Гатуик, но прегледай внимателно дати и часове, нищо не пречи в едната посока да си с изи, а в другата с раян. Гледам, че на връщане полета на раян е следобеден, така че е доста по за предпочитане от този в 05:50 на изи, за който вероятно ще трябва към 2 да сте се събудили или въобще да не лягате. 1 Връзка към коментар
maiche Публикувано: 27 април, 2014 Автор Сподели Публикувано: 27 април, 2014 (редактирано) Благодаря Георги за отговора! И на мен Изи по ми харесват поради факта, че влакът от Гатуик до хотела ми струва 22.50 паунда общо отиване и връщане за 4-ма. Хотелът е този http://www.premierinn.com/en/checkHotel/CROPHI/london-croydon-town-centre и 3 нощувки са само 87 паунда + закуски 52.50 ( децата безплатно нощуват и закусват). Единствено ме притеснява ранното ставане за обратния полет, защото ще бъда с деца. Редактирано 27 април, 2014 от volen00 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 27 април, 2014 Сподели Публикувано: 27 април, 2014 Благодаря Георги за отговора! И на мен Изи по ми харесват поради факта, че влакът от Гатуик до хотела ми струва 22.50 паунда общо отиване и връщане за 4-ма. Хотелът е този http://www.premierinn.com/en/checkHotel/CROPHI/london-croydon-town-centre и 3 нощувки са само 87 паунда + закуски 52.50 ( децата безплатно нощуват и закусват). Единствено ме притеснява ранното ставане за обратния полет, защото ще бъда с деца. Хубавото на нискотарифните е, че може да ги комбинираш без да му мислиш много много, никой не те задължава да ползваш изи и в двете посоки. Отиди в едната изи, връщане с раян и готово Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 27 април, 2014 Сподели Публикувано: 27 април, 2014 Това за влака някаква промоция ли е било ? Връзка към коментар
maiche Публикувано: 27 април, 2014 Автор Сподели Публикувано: 27 април, 2014 (редактирано) stenk, не е промоция. Такива са цените. Разстоянието от Гатуик до East Croydon е малко. Ползва се отстъпка за 4 човека ( 4-ма пътуват - 2-ма плащат), а на връщане е малко по-скъпо, защото е пик час. Задала съм дати за юли месец, защото за по-далече още няма . Редактирано 27 април, 2014 от volen00 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 27 април, 2014 Сподели Публикувано: 27 април, 2014 Да , не бях разбрал , че хотела е в Кройдън . Връзка към коментар
Duke Публикувано: 27 април, 2014 Сподели Публикувано: 27 април, 2014 Имам приятел от Кройдън, който не спира да ми повтаря, че ако беше град, Кройдън щеше да бъде в десетката на Европа по население... Връзка към коментар
Препоръчани мнения