Прескочи до съдържание

Запомнящи се изживявания по време на път

Препоръчани мнения

Споко, подобна "дарба" имат и доста мъже шофьори, лично съм го виждал това, макар и само на наша територия. Мен ми стана забавно "пропускането" на КПП-то, може ли малко по-подробно и цветно да разкажеш? :P

Мога, но на живо и хихикаща, облечена пак в цикламено. И с такива реплики като "и едната кола дади, и другата дади и фъррр" Пък и живите изпълнения на Aerosmith са слаби, така се успокоявам.  

• Харесвам 3
Връзка към коментар
  • 2 месеца по-късно ...

Спиращо дъха: първата дългоочаквана глътка "Guinness" и първият полет

Запомнящо: индийката ,която видях в Страсбург пред Съвета на Европа .Бе с едни такива благи очи...

Очарована: от великолепието на Рим, нестихващата Будапеща

незабравимо изживяване: "Europa-Park" в Германия

:)

Връзка към коментар

Торино, моята първа и страстна италианска любов...

Ако претупате Торино, сами ще сте си виновни. Ма не сте го почувствали, ма нещо не ви се е понравил, ма нещо чепикът ви стягал или гаджето ви ядосало насред площад "Сан Карло". Такива да не чувам. Един град е точно такъв, какъвто си го направиш. А Торино има гигантски потенциал.

Запотен, Аросто, атеист по убеждение, влиза в общежитие на Ордена на Свети Йосиф (джузепинците) и иска ключ от стаята си.

Домакинът го поглежда странно и му казва: "Ключ няма, тук не се краде. Лека нощ!"

Аросто се чувства като глупак. Ех, невинност свинска ...

• Харесвам 4
Връзка към коментар
Пантелей пътник

Мен Истанбул тотално ме втрещи първия път с мащаби, многоликост, гледки, аромати, тълпи и не знам още какво- в положителен смисъл! Бих се връщала там пак...

А до ден днешен още не мога да си обясня защо от Бавария като цяло очаквах повече и нещо не ми достигна....

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.