Тони Публикувано: 29 април, 2014 Сподели Публикувано: 29 април, 2014 (редактирано) http://www.dnevnik.bg/biznes/companii/2014/04/29/2290480_niskotarifen_hurvatski_prevozvach_shte_leti_mejdu/ Нискотарифната хърватска авиокомпания Dalmatian ще започне да лети между Загреб и София това лято. Полетите между столиците на двете страни ще са целогодишни в три дни от седмицата - вторник, четвъртък и събота. Редактирано 29 април, 2014 от Тони 10 Връзка към коментар
Зани Публикувано: 29 април, 2014 Сподели Публикувано: 29 април, 2014 (редактирано) Сигурно това им е сайта - http://www.flydalmatian.com/en/ Всичко е чудесно, ама честно казано не видях нито разписание, нито как да се купят билети ... Ако ще започнат полети това лято, не е ли вече време да продават билети? Редактирано 29 април, 2014 от Зани 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 29 април, 2014 Сподели Публикувано: 29 април, 2014 Това е сигурно найсти път, за който чувам за тая линия. Но до сега само от политици. Правилото е, че тия неща се обявяват от авиокомпании, а не от премиери Иначе до сега щяхме да имаме директни полети до Китай, ОАЕ, Пловдив - Бурса и не знам си още колко други. 9 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 30 април, 2014 Сподели Публикувано: 30 април, 2014 (редактирано) Сигурно това им е сайта - http://www.flydalmatian.com/en/ Всичко е чудесно, ама честно казано не видях нито разписание, нито как да се купят билети ... Ако ще започнат полети това лято, не е ли вече време да продават билети? Как се резервират полети през този сайт, да не става през Фейсбук?! Oстава да пуснат и полети от София до Скопие и Тирана. Редактирано 30 април, 2014 от Hollywood 2 Връзка към коментар
Зани Публикувано: 30 април, 2014 Сподели Публикувано: 30 април, 2014 Това е сигурно найсти път, за който чувам за тая линия. Но до сега само от политици. Правилото е, че тия неща се обявяват от авиокомпании, а не от премиери Иначе до сега щяхме да имаме директни полети до Китай, ОАЕ, Пловдив - Бурса и не знам си още колко други. Наскоро обявиха, че ще има и линия София - Ханой 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 30 април, 2014 Сподели Публикувано: 30 април, 2014 Oстава да пуснат и полети от София до Скопие и Тирана. Първият "вътрешен", а втория с тенденция да се превърне в такъв... Линия София-Загреб ми изглежда безсмислена и изцяло губеща, за разлика от линия София-Сплит, която със сигурност може да се превърне в сполучлива сезонна линия... 3 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 30 април, 2014 Сподели Публикувано: 30 април, 2014 По-евтиният/практичен/удобен/без висене по летища по цял ден за прехвърляне/пари за нощувки за връзки/повече гарантиран багаж/т.н. е? Не е зле да се гледа и позитивно на такива новини и да им се дава шанс .. Аз изхождам от самата дестинация. Става дума за туристическа, сезонна дестинация. Това не е и няма как да се превърне в бизнес дестинация. Затова се съсредоточих върху цена и честота на полетите. Смятам, че по тези два показателя линията губи още на старта. Иначе от години се моля за включването на Сицилия и Андалусия с директни полети от София... 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 12 юни, 2014 Сподели Публикувано: 12 юни, 2014 Билетите вече са в продажба. http://www.flydalmatian.com 4 Връзка към коментар
Зани Публикувано: 12 юни, 2014 Сподели Публикувано: 12 юни, 2014 Малко им е муден сайта, ама цените са супер ! Сигурно влезнаха 10 магеланци едновременно да търсят билети и сайта блокира ! 2 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 12 юни, 2014 Сподели Публикувано: 12 юни, 2014 Мда.. абсолютно блокира.. на мен ми дава грешка . 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 12 юни, 2014 Автор Сподели Публикувано: 12 юни, 2014 Колко супер? Щото избрах дати и в момента на стартиране на търсене оттече. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 12 юни, 2014 Сподели Публикувано: 12 юни, 2014 70 Еuro двупосочно. Работи си сайта Можеше да направят полетите до Дубровник или Сплит, така малко криво... 3 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 12 юни, 2014 Сподели Публикувано: 12 юни, 2014 (редактирано) Всичко работи прекрасно. Сигурно е защото проучвам цените. Първата седалка я дава на 70 евро за двупосочен билет, но при задаване на две, цената става по 97 евро за всеки или общо 194 евро. Тарикатска нискотарифна! Редактирано 12 юни, 2014 от Hollywood 2 Връзка към коментар
Зани Публикувано: 12 юни, 2014 Сподели Публикувано: 12 юни, 2014 Ами преди да ми забие за дати през септември ми даде по 30,00 евро, ама не разбрах има ли багаж и т.н. 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 12 юни, 2014 Сподели Публикувано: 12 юни, 2014 (редактирано) Ами преди да ми забие за дати през септември ми даде по 30,00 евро, ама не разбрах има ли багаж и т.н. Имат. Виж правилата за най-ниската промоционална тарифа. Редактирано 12 юни, 2014 от Hollywood 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 12 юни, 2014 Сподели Публикувано: 12 юни, 2014 опа, те въобще не летят до Дубровник и Сплит, така че няма как точно софийския полет да е до там Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 12 юни, 2014 Сподели Публикувано: 12 юни, 2014 (редактирано) опа, те въобще не летят до Дубровник и Сплит, така че няма как точно софийския полет да е до там Ще правиш прекачване до DBV или SPU с Croatiaairlines. Намират се двупосочни за около 80 е. Редактирано 12 юни, 2014 от Hollywood Връзка към коментар
Duke Публикувано: 12 юни, 2014 Сподели Публикувано: 12 юни, 2014 Аз продължавам да се чудя какво му е тарикатското на придвижване за 70 евро на разстояние от 800 км в двете посоки, при наличието на прекрасен първокласен път и магистрала до Загреб? За сам човек може и да излиза изгодно, но освен за прекачване в посока Хамбург и/или Дюселдорф, не виждам причина за особен ентусиазъм от тази линия. Както по-горе вече споменах, ако ставаше дума за полети до Сплит, нещата щяха да имат коренно различен характер... 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 12 юни, 2014 Сподели Публикувано: 12 юни, 2014 На мен ми се стори интересна връзката с Женева за 40 EUR от Загреб. Защото именно от Женева се появиха някои интересни презокеански промоции. 3 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 12 юни, 2014 Сподели Публикувано: 12 юни, 2014 На мен ми се стори интересна връзката с Женева за 40 EUR от Загреб. Защото именно от Женева се появиха някои интересни презокеански промоции. Нека да видим как ще тръгне линията. Мяза ми на сезонка. 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 17 юни, 2014 Сподели Публикувано: 17 юни, 2014 (редактирано) Ще започнат като тур. оператор. Само летище София е обявило разписанието. Първият им полет ще е на 15 юли или са изкупени билетите толкова бързо. Редактирано 17 юни, 2014 от Hollywood 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 24 юни, 2014 Сподели Публикувано: 24 юни, 2014 (редактирано) "Изгорeлите" прописаха.... http://www.fly4free.pl/forum/viewtopic.php?f=226&p=407879 След няколко напомняние на летище София, най-после махнаха Загреб от разписанието. Редактирано 24 юни, 2014 от Hollywood 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 24 юни, 2014 Сподели Публикувано: 24 юни, 2014 Дам, май е време хората да подпалят телефоните на банките и да си искат парите обратно. Връзка към коментар
ElenaS Публикувано: 24 юни, 2014 Сподели Публикувано: 24 юни, 2014 Пробвах с два билета София - Загреб, но на всяка една дата ми показва по-скъпите билети! Т.е. файда никаква! Май няма да я бъде тая..... Връзка към коментар
Георги Публикувано: 24 юни, 2014 Сподели Публикувано: 24 юни, 2014 Пробвах с два билета София - Загреб, но на всяка една дата ми показва по-скъпите билети! Т.е. файда никаква! Май няма да я бъде тая..... Язък за загребските ти планове, или хващайте колата или поизчакайте поне няколко полета да се врътнат Мъглява е работата с тая компания... 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега