П.Кръстев Публикувано: 29 юли, 2019 Сподели Публикувано: 29 юли, 2019 Перката на хеликоптер се синхронизира със скоростта на затвора на камера. 3 2 Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 29 юли, 2019 Сподели Публикувано: 29 юли, 2019 преди 26 минути , П.Кръстев каза: Перката на хеликоптер се синхронизира със скоростта на затвора на камера Писах го и по-горе. Перка има Карлсон, който живее на покрива. Летателните апарати имат винтове, които се състоят от лопати. Носещи и опашни винтове имат вертолетите ( хеликоптери по Хамерикански) и теглещи и тикащи за самолетите. 😐 2 1 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 29 юли, 2019 Сподели Публикувано: 29 юли, 2019 преди 3 часа, дядо Пепи каза: Писах го и по-горе. Перка има Карлсон, който живее на покрива. Летателните апарати имат винтове, които се състоят от лопати. Носещи и опашни винтове имат вертолетите ( хеликоптери по Хамерикански) и теглещи и тикащи за самолетите. 😐 @дядо Пепи, очевидно си експерт в областта. Четем те с интерес. Но позволи ни да се изразяваме и по-свободно. Е, не чак като то мен - дето казах, че МИГ-овете заставали вертикално и си спирали двигателите. (Един колега, син на бивш военен пилот, ме е заблудил и вече страда ) 1 Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 30 юли, 2019 Сподели Публикувано: 30 юли, 2019 Transportation Security Administration officers in Baltimore made an explosive discovery while searching a traveler’s checked luggage, when it turned out a soldier packed a missile launcher along with his toothbrush https://www.rt.com/usa/465333-tsa-baltimore-airport-missile-launcher/ 2 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 30 юли, 2019 Сподели Публикувано: 30 юли, 2019 преди 23 часа, дядо Пепи каза: вертолетите ( хеликоптери по Хамерикански) Доколкото ми е известно, който направи пробива в съответната област, той избира и налага терминологията. Съответно - хеликоптери и космонавти. Самальотите и вертальотите нека си останат при крепостните. Впрочем думата хеликоптер е въведена от французин, а по същество, както и много други термини, е гръцка. Всеки средноинтелигентен човек ще се справи с дешифрирането. 1 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 30 юли, 2019 Сподели Публикувано: 30 юли, 2019 Идеи за различни типове северноамерикански роуд-трипове 🙂 https://www.nationalgeographic.com/travel/destinations/north-america/united-states/summer-drive-tips-guy-cant-stop-road-tripping/#wagon Връзка към коментар
funny Публикувано: 30 юли, 2019 Сподели Публикувано: 30 юли, 2019 .... "мисъл", формулирана от новия член на СЕМ пред парламента: "Ако фундаментът е образование, то кое ни учи на хъс и мотивация за развитие? Това е работата ни. Това е и част от желанието ми аз да участвам, като дам своята полезност, защото за мен резултатът се мери с процент полезност. Да, можех да ползвам времето си във връзка с убеждението на това вие да вземете решение, но убеждението е даване на доверие. Така че в този смисъл мандатната позиция не предполага изпитателен срок в изпълнението на един проект, полезността какво остава след теб. Това е моята позиция." От тук 1 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 30 юли, 2019 Сподели Публикувано: 30 юли, 2019 А си мислех, че Цецерон е неподражаем... Да се смееш ли, да плачеш ли 😞 1 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 31 юли, 2019 Сподели Публикувано: 31 юли, 2019 Нова концепция за повече място за лактите в средната седалка 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 31 юли, 2019 Сподели Публикувано: 31 юли, 2019 преди 18 часа, funny каза: .... "мисъл", формулирана от новия член на СЕМ пред парламента: "Ако фундаментът е образование, то кое ни учи на хъс и мотивация за развитие? Това е работата ни. Това е и част от желанието ми аз да участвам, като дам своята полезност, защото за мен резултатът се мери с процент полезност. Да, можех да ползвам времето си във връзка с убеждението на това вие да вземете решение, но убеждението е даване на доверие. Така че в този смисъл мандатната позиция не предполага изпитателен срок в изпълнението на един проект, полезността какво остава след теб. Това е моята позиция." От тук преди 17 часа, Светославов каза: А си мислех, че Цецерон е неподражаем... Да се смееш ли, да плачеш ли 😞 Ееее, ма то, си е висш пилотаж, с много думички , да не кажеш нищо.:(((( Дето вика внучката - наредил е всичките думички, дето ги знае, без да има мисъл... 3 3 Връзка към коментар
Tisho Публикувано: 31 юли, 2019 Сподели Публикувано: 31 юли, 2019 Интересно.. https://news.bg/world/iran-maha-chetiri-nuli-ot-valutata-i-smenya-imeto-y.html?amp=true Вероятно админите ще ме санкционират, обаче... 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 31 юли, 2019 Сподели Публикувано: 31 юли, 2019 преди 5 минути , Tisho каза: Вероятно админите ще ме санкционират, обаче... Обединяването с друга тема не означава санкция... 🙂 2 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 2 август, 2019 Сподели Публикувано: 2 август, 2019 На 1.08.2019 г. в 3:00, Tisho каза: Интересно.. https://news.bg/world/iran-maha-chetiri-nuli-ot-valutata-i-smenya-imeto-y.html?amp=true Вероятно админите ще ме санкционират, обаче... Всъщност това е важно за всички, които възнамеряват да пътуват за Иран в (близко) бъдеще. Трябва да внимават при обмяна на валута да не им пробутат стари, неденоминирани банкноти. Връзка към коментар
Гост Публикувано: 2 август, 2019 Сподели Публикувано: 2 август, 2019 преди 24 минути , Goal & Boss каза: Всъщност това е важно за всички, които възнамеряват да пътуват за Иран в (близко) бъдеще. Трябва да внимават при обмяна на валута да не им пробутат стари, неденоминирани банкноти. ...и те мисля не са малко, доколкото знам - за магеланци говоря. Има ли някаква информация откога ще е в сила паричната реформа? Поне аз не успях да намеря такава дата. Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 2 август, 2019 Сподели Публикувано: 2 август, 2019 Не предполагах, че в изкуствен басейн може да има опасност от цунами... 1 Връзка към коментар
Tisho Публикувано: 2 август, 2019 Сподели Публикувано: 2 август, 2019 преди 2 часа, Goal & Boss каза: Всъщност това е важно за всички, които възнамеряват да пътуват за Иран в (близко) бъдеще. Трябва да внимават при обмяна на валута да не им пробутат стари, неденоминирани банкноти. Да, като мен например - след по- малко от месец! Обаче и аз не разбрах от кога влиза в сила, обаче си мисля, че за да стане изведнъж, трябва да се напечатат стотици тонове банкноти! Вероятно известно време ще си важат и старите... Ама да не гадаем. Връзка към коментар
Брани Публикувано: 2 август, 2019 Сподели Публикувано: 2 август, 2019 Google Maps на римския свят ... https://dare.ht.lu.se/ 3 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 3 август, 2019 Сподели Публикувано: 3 август, 2019 Римските жилища https://nauka.bg/rimski-jilishta/ 2 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 3 август, 2019 Сподели Публикувано: 3 август, 2019 https://www.europeanbestdestinations.com/ 3 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 4 август, 2019 Сподели Публикувано: 4 август, 2019 На 2.08.2019 г. в 23:58, Брани каза: Google Maps Баси, първо го прочетох като „гугъл Марс“... 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 4 август, 2019 Сподели Публикувано: 4 август, 2019 „Летящият човек“ успешно прекоси Ламанша на флайборд https://www.economic.bg/bg/news/11/letyashtiyat-chovek-franki-zapata-uspya-da-prekosi-lamansha-na-hovarbord.html 6 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 4 август, 2019 Сподели Публикувано: 4 август, 2019 "The world is not enough ...", както се пееше в една песен. Та, спомням си как, когато бяхме деца, в научните филмчета и статии (за разлика от научната фантастика, където по няколко пъти я бяха каталогизирали тая галактика ...) само се предполагаше дали съществуват планети около други звезди ... И сега, за по-малко от 30 години, откритите планети вече са няколко хиляди. 1 Връзка към коментар
akair Публикувано: 4 август, 2019 Сподели Публикувано: 4 август, 2019 On 7/31/2019 at 8:44 AM, Topfly said: Нова концепция за повече място за лактите в средната седалка Това гообсъждахме в темата за новите самолети. ФАА са казали своето ДА. Една а/к вече ги е поръчала тези седалки. 1 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 4 август, 2019 Сподели Публикувано: 4 август, 2019 46 minutes ago, akair said: Това гообсъждахме в темата за новите самолети. ФАА са казали своето ДА. Една а/к вече ги е поръчала тези седалки. малко "крива" се получава траекторията за заемане на седалката до прозореца ... да няма заседнали по пътя, особено след като ми се случи наскоро да бъда свидетел как един младеж измъква половинката си ... застопорил крака от двете страни на пътеката 😉 ... Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега