T.E.Lawrence Публикувано: 12 декември, 2019 Сподели Публикувано: 12 декември, 2019 Topless in Thailand или как белите колонизатори са направили всичко възможно да накарат тайландките да си прикриват гърдите. Сега им плащат луди пари да си ги показват. 😄 6 1 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 13 декември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 13 декември, 2019 Нещо си попълвах статистиката и се оказва, че последните 80 дни 5 пъти съм летял с един и същ самолет на Wizzair: HA-LXH SOF-FRA / SOF-NCE / NCE-SOF / BTS-SOF / SOF-CRL Направо вече го чувствам като private jet 4 3 6 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 13 декември, 2019 Сподели Публикувано: 13 декември, 2019 преди 8 минути , Фичо каза: Нещо си попълвах статистиката и се оказва, че последните 80 дни 5 пъти съм летял с един и същ самолет на Wizzair: HA-LXH SOF-FRA / SOF-NCE / NCE-SOF / BTS-SOF / SOF-CRL Направо вече го чувствам като private jet Сега, ако кажеш, че и екипаж си си назначил, @chandni ще трябва да ти поиска прошка заради съмненията си, че тия полети са си твои 😎. 3 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 13 декември, 2019 Сподели Публикувано: 13 декември, 2019 5 minutes ago, Фичо said: Нещо си попълвах статистиката и се оказва, че последните 80 дни 5 пъти съм летял с един и същ самолет на Wizzair: HA-LXH SOF-FRA / SOF-NCE / NCE-SOF / BTS-SOF / SOF-CRL Направо вече го чувствам като private jet Къде си следиш тази статистика? Предварително има ли вариант да разбереш с кой самолет ще летиш? Единият ми син много иска да лети със самолета номер 100 HA-LTD на Уиз ер, но не знам как бих могъл да резервирам билет точно за този самолет... 1 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 13 декември, 2019 Сподели Публикувано: 13 декември, 2019 преди 2 часа, Фичо каза: Нещо си попълвах статистиката и се оказва, че последните 80 дни 5 пъти съм летял с един и същ самолет на Wizzair: HA-LXH SOF-FRA / SOF-NCE / NCE-SOF / BTS-SOF / SOF-CRL Направо вече го чувствам като private jet Завиждам ти, че си имаш твои полети! 😎 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 14 декември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 14 декември, 2019 преди 21 часа, Topfly каза: Къде си следиш тази статистика? Записвам си полетите в бившия Flightdiary , който стана myflightradar24 , а също и в един екселски файл, където допълвам някои неща. Цитат Предварително има ли вариант да разбереш с кой самолет ще летиш? Единият ми син много иска да лети със самолета номер 100 HA-LTD на Уиз ер, но не знам как бих могъл да резервирам билет точно за този самолет... За бъдещи полети не знам откъде може да видиш, ако въобще може. Иначе на сайтове като flightradar24 може да видиш евентуално за следващия ден излитащите полети от някое летище, например Будапеща и там за някои полети има данни кой точно самолет ще лети. 1 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 декември, 2019 Сподели Публикувано: 14 декември, 2019 На 13.12.2019 г. в 19:20, Фичо каза: Нещо си попълвах статистиката и се оказва, че последните 80 дни 5 пъти съм летял с един и същ самолет на Wizzair: HA-LXH SOF-FRA / SOF-NCE / NCE-SOF / BTS-SOF / SOF-CRL Направо вече го чувствам като private jet @Фичо, а за какво ти служи тази статистика? Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 14 декември, 2019 Сподели Публикувано: 14 декември, 2019 https://www.thedrive.com/the-war-zone/31477/heres-why-an-e-6b-doomsday-plane-was-flying-tight-circles-off-the-jersey-shore-today 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 15 декември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 15 декември, 2019 преди 17 часа, AlexandraKo каза: @Фичо, а за какво ти служи тази статистика? Да си припомням и да си правя справки къде и кога съм летял, с кои АК и с какви самолетчета, да видя колко мили съм навъртял - такива неща. Защо човек си прави дневник, защо прави снимки? 3 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 15 декември, 2019 Сподели Публикувано: 15 декември, 2019 преди 19 часа, Фичо каза: Иначе на сайтове като flightradar24 може да видиш евентуално за следващия ден излитащите полети от някое летище, например Будапеща и там за някои полети има данни кой точно самолет ще лети. Точно в FR24 като избере даден самолет, може да му види предстоящите полети за няколко дни напред. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 15 декември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 15 декември, 2019 преди 7 минути , Goal & Boss каза: Точно в FR24 като избере даден самолет, може да му види предстоящите полети за няколко дни напред. Специално на уизеърските самолети май не се виждат, да не е някаква функционалност на платеното членство. Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 15 декември, 2019 Сподели Публикувано: 15 декември, 2019 преди 10 минути , Фичо каза: Специално на уизеърските самолети май не се виждат, да не е някаква функционалност на платеното членство. Хм, ти ме хвърли в размисъл. И аз не го намирам сега. А съм сигурен, че съм виждал тази функционалност (но не съм сигурен дали беше във FR24), защото лятото гледах назначените самолети на моите предстоящи полети и ми беше интересно къде ще пътуват няколко дни преди аз да се кача. Ще поразровя, трябва да намеря нещо. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 15 декември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 15 декември, 2019 преди 7 минути , Goal & Boss каза: Хм, ти ме хвърли в размисъл. И аз не го намирам сега. Изглежда като че ли за някои полети/самолети дава малко напред, обаче предимно на големите АК, докато за Wizz и Ryan нещо не намирам. Може би е свързано с това, че те не ползват големите резервационни системи, не знам ... 1 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 16 декември, 2019 Сподели Публикувано: 16 декември, 2019 Ново проучване променя представите защо са издигнати статуите на Великденския остров https://nauka.offnews.bg/news/a_1/a_141496.html?preview=ok&fbclid=IwAR0KLSbMh0MOv9XKOqB_t8iYRcY59TtMm8niGHdzec5mfH9XlbLexoh4QrE 5 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 16 декември, 2019 Сподели Публикувано: 16 декември, 2019 5 1 Връзка към коментар
Asterisk Публикувано: 16 декември, 2019 Сподели Публикувано: 16 декември, 2019 Митът за Дядо Коледа може да е плод на халюциногенни гъби, според BBC: https://youtu.be/MkCS9ePWuLU Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 16 декември, 2019 Сподели Публикувано: 16 декември, 2019 преди 50 минути , stanislavpp каза: Хич няма да им е лесно на мъжете в тоя кабинет Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 16 декември, 2019 Сподели Публикувано: 16 декември, 2019 преди 4 минути , Goal & Boss каза: Хич няма да им е лесно на мъжете в тоя кабинет Отсега ми е мъчно за женените мъже в кабинета ..🙄 3 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 16 декември, 2019 Сподели Публикувано: 16 декември, 2019 На 13.12.2019 г. в 20:32, Topfly каза: самолета номер 100 Това как го смяташ? Свалих от любопитство флота на WizzAir от www.airfleets.net Ако ги сортираш по дата на доставка само активните HA-LTD излиза № 92, а ако добвиш и неактивните (продадени, върнати) № 102 20191216wizzAirFleet.xlsx На 13.12.2019 г. в 20:32, Topfly каза: Предварително има ли вариант да разбереш с кой самолет ще летиш? Само ако имаш връзки в отдел "Операции" на авиокомпанията И пак нямаш голяма сигурност колко по-рано ще е сигурна информацията. На 13.12.2019 г. в 20:20, Фичо каза: Нещо си попълвах статистиката и се оказва, че последните 80 дни 5 пъти съм летял с един и същ самолет на Wizzair: HA-LXH Аз го имам 6 пъти, но от май 2017 На 15.12.2019 г. в 14:25, Фичо каза: Да си припомням и да си правя справки къде и кога съм летял, с кои АК и с какви самолетчета, да видя колко мили съм навъртял - такива неща. И като катострофира някой, да знаеш дали си летял с него Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 16 декември, 2019 Сподели Публикувано: 16 декември, 2019 35 minutes ago, домосед said: On 12/13/2019 at 8:32 PM, Topfly said: самолета номер 100 Това как го смяташ? Те са си го сметнали хората и са го написали на самия самолет, за такива които ще се чудят и маят как пък ще е точно този ... Вероятно са им по-точни сметките от разни сайтове ... за броене на самолети. HA-LTD Връзка към коментар
Фил Публикувано: 17 декември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 17 декември, 2019 преди 9 часа, Goal & Boss каза: Хич няма да им е лесно на мъжете в тоя кабинет А някои е трябвало да са в един кабинет с Цола Драгойчева... 4 Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 17 декември, 2019 Сподели Публикувано: 17 декември, 2019 Watching every motion... On this endless ocean... Turning and returning... Общо взето така го кара Холувид тия дни, но пък може да е забавно... Next Summer 2 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 17 декември, 2019 Сподели Публикувано: 17 декември, 2019 преди 22 минути , Adventurer каза: Watching every motion... On this endless ocean... Turning and returning... Общо взето така го кара Холувид тия дни, но пък може да е забавно... Next Summer F-18 изобщо не изглежда толкова страховит колкото великия Tomcat. Както би казал другарят Петър Младенов, по-добре Рапторите да дойдат ... 🙂 2 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 17 декември, 2019 Сподели Публикувано: 17 декември, 2019 10 hours ago, домосед said: Това как го смяташ? Свалих от любопитство флота на WizzAir от www.airfleets.net Ако ги сортираш по дата на доставка само активните HA-LTD излиза № 92, а ако добвиш и неактивните (продадени, върнати) № 102 Целта е да се лети с единственият самолет, на който с голямо число е написано 100. На борда на на Уиз ер като отделно моделче продават този самолет, но често е дефицитна стока и с голям зор се сдобихме с него. Следващата и още по трудна цел е да се возим с този самолет 🙂 Няколко пъти сме го засичали на летището и сме го снимали, но не сме имали късмета да се возим с него... 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 17 декември, 2019 Сподели Публикувано: 17 декември, 2019 Не можеш да го предвидиш, разните му flightradar-и и планиращи системи търпят постоянна корекция, така че не са рентабилен източник на информация. А и една от причините НТА-тата да имат унифицирана флота е точно, че могат в зависимост от текущите оперативни изисквания да заменят самолети и дестинации както им е най-удобно. Иначе ако имаш 50 Б777 и един Б737, общо взето веднага можеш да разбереш кой ще лети ротацията София - Варна, докато София - Ню Йорк ще е тото 🙂 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега