neuromancer Публикувано: 1 март, 2022 Сподели Публикувано: 1 март, 2022 Момче на 9 години избягало от къщи в Манаус тази събота (26.02) и се качило без билет на самолета за Сао Пауло. Оказало се че търсило с Гугъл как да се качи на самолета без билет. Било разкрито във въздуха преди кацането, когато екипажа се усетил, че е без придружител. 3 4 3 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 1 март, 2022 Сподели Публикувано: 1 март, 2022 преди 58 минути , neuromancer каза: Момче на 9 години избягало от къщи в Манаус тази събота (26.02) и се качило без билет на самолета за Сао Пауло. Оказало се че търсило с Гугъл как да се качи на самолета без билет. Било разкрито във въздуха преди кацането, когато екипажа се усетил, че е без придружител. А разказало ли е какви са били указанията в Гугл? Да ги използваме и ние де! 1 7 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 1 март, 2022 Сподели Публикувано: 1 март, 2022 Е, по новините не казаха как, ама смятам, че щом едно дете е намерило, всеки може... Летището разследвало случая, та поне там сигурно ще запушат дупката. 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 4 март, 2022 Сподели Публикувано: 4 март, 2022 Едва ли е изненада за някого , кои 5 държави са гласували против приемане на резолюцията за Украйна в ООН, но въздържалите се държави ( в жълто ) са доста любопитни. Връзка към коментар
Duke Публикувано: 4 март, 2022 Сподели Публикувано: 4 март, 2022 преди 5 часа, stanislavpp каза: Едва ли е изненада за някого , кои 5 държави са гласували против приемане на резолюцията за Украйна в ООН, но въздържалите се държави ( в жълто ) са доста любопитни. Решението на коя от 34-те държави в жълто е любопитно за теб? Аз не виждам никаква изненада в резултатите от гласуването... 3 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 4 март, 2022 Сподели Публикувано: 4 март, 2022 За мен лично изненада е Южна Африка, ако съм видял правилно. преди 12 минути , Duke каза: Решението на коя от 34-те държави в жълто е любопитно за теб? Аз не виждам никаква изненада в резултатите от гласуването... 2 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 4 март, 2022 Сподели Публикувано: 4 март, 2022 преди 3 минути , traveler каза: За мен лично изненада е Южна Африка. За мен не е никаква изненада! Нека @домосед се изкаже по компетентност, но доколкото знам през последните години икономическите отношения между Русия и Южна Африка са в абсолютен възход, включително Русия предостави на Южна Африка и военно оборудване... 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 6 март, 2022 Сподели Публикувано: 6 март, 2022 На 4.03.2022 г. в 11:02, Duke каза: За мен не е никаква изненада! Нека @домосед се изкаже по компетентност Не е изненада дотолкова, доколкото в Южна Африка управлява тяхното БСП, което таи към Русия същия ирационален сентимент като нашето: Щом някакъв режим в Русия през XX век ни е подкрепял, значи всеки режим в Русия заслужава нашата подкрепа. Освен това не са и чували за Украйна. В Южна Африка конфликт между Етиопия и Еритрея се възприема като от много по-голямо значение за световните дела, отколкото между Русия и произволен съсед (освен Китай!). Другото е, че има един международен формат BRICS, в който Южна Африка играе ролята на Петко с мъжете, обвързвайки се в разни зависимости без непременно да има полза. Един добър анализ на английски език е този: https://www.dailymaverick.co.za/article/2022-03-03-brics-has-south-africa-caught-a-monster-by-the-tail-and-should-it-let-it-go/ А междувременно в Дърбан вече са чули за Украйна. Снимка от днес (по темата за любопитните неща оттук оттам) 9 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 7 март, 2022 Сподели Публикувано: 7 март, 2022 Ланча Стратос Зеро по улиците на Милано , 1970г 8 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 10 март, 2022 Сподели Публикувано: 10 март, 2022 На вниманието на булките във форума ... Мисля, че офертата е невероятна по няколко показателя - хем се жените, хем на хубаво място, хем пари ви дават! Italy is Paying Couples $2,000+ to Get Married in this Stunning Region! https://www.travelpirates.com/others/italy-is-paying-couples-usd2-000-to-get-married-in-this-stunning-region 5 1 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 10 март, 2022 Сподели Публикувано: 10 март, 2022 преди 36 минути , Брани каза: На вниманието на булките във форума ... Мисля, че офертата е невероятна по няколко показателя - хем се жените, хем на хубаво място, хем пари ви дават! Italy is Paying Couples $2,000+ to Get Married in this Stunning Region! https://www.travelpirates.com/others/italy-is-paying-couples-usd2-000-to-get-married-in-this-stunning-region Ние с жена ми подновихме брачните си обети на 35-годишнинита си, но не пречи и на 40-та да го направим. Сигурно има някоя уловка, но ще проуча въпроса. --- Сега видях. Даже и меден месец покриват в рамките на 700 евро. 3 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 10 март, 2022 Сподели Публикувано: 10 март, 2022 преди 19 минути , ven62 каза: Ние с жена ми подновихме брачните си обети на 35-годишнинита си, но не пречи и на 40-та да го направим. Сигурно има някоя уловка, но ще проуча въпроса. --- Сега видях. Даже и меден месец покриват в рамките на 700 евро. Пожелавам ви да намерите начин да бенефитвате! 🙂 1 2 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 12 март, 2022 Сподели Публикувано: 12 март, 2022 Абонат съм безплатно на hbomax.com от А1 за 2 години.Преди месец все още се казваше hbogo.Има библиотека от преведени филми и сериали.Научих,че ако влезеш през американски VPN се отваря американския сайт и там има много повече филми,нови .И сега пробвах и става. 4 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 12 март, 2022 Сподели Публикувано: 12 март, 2022 Реакцията на французин, опитващ за пръв път Кока кола , 1950г 4 1 2 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 20 март, 2022 Сподели Публикувано: 20 март, 2022 "The Face of War" by Ukrainian artist Dariya Marchenko. Направено от 5000 гилзи : 3 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 21 март, 2022 Сподели Публикувано: 21 март, 2022 Егати чудото 16 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 23 март, 2022 Сподели Публикувано: 23 март, 2022 механичен светофар , Филаделфия ,1922г 7 Връзка към коментар
Hadzhitodorovi Публикувано: 24 март, 2022 Сподели Публикувано: 24 март, 2022 Да - и дублиран от по-просто устройство вляво. Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 24 март, 2022 Сподели Публикувано: 24 март, 2022 Най-дългите директни жп маршрути в света! Има нещо много специално в пътуването с влак и макар от десетилетия хората да разполагат с автомобили и самолети, влакът си остава любимо транспортно средство, особено за почитателите на бавното пътуване. Пътешествия с влак От Мадрид до Валенсия ще се стига с влак за 7 евро Най-дългият жп маршрут в света се удължи още малко "Източен Експрес": 31 часа и половина с влак из непознатата Турция. Днес влаковете могат да са бързи, свръхбързи или исторически и бавни. Могат да са панорамни (като турския "Източен Експрес"), луксозни и нашепващи за сладкия живот (като италианския "Долче Вита" от "Ориент Експрес") или просто удобни и нискобюджетни (като новия влак между Мадрид и Валенсия за 7 евро). Могат дори да са бамбукови (като необикновените бамбукови вагони, които още се движат в Камбоджа)! Всеки запален пътешественик има поне едно дълго пътуване с влак в списъка си мечти! В следващия списък са събрани най-дългите директни жп маршрути в света. По тях можете да се качите на първата спирка и да слезете след хиляди километри, без да се налага да сменяте влака. Заради пандемията, войната в Украйна и други обстоятелства не всички маршрути са достъпни в момента, но човек винаги има нужда от свежи попълнения за списъка си с мечтани пътешествия! Ето ги и осемте най-дълги директни пътешествия с влак в света: Москва (Русия) - Владивосток (Русия): 9259 км Торонто (Канада) - Ванкувър (Канада): 4466 км Шанхай (Китай) - Лхаса (Тибет): 4373 км Сидни (Австралия) - Пърт (Австралия): 4352 км Дибругарх (Индия) - Канякумари (Индия): 4237 км Емеривил (САЩ) - Чикаго (САЩ): 3924 км Париж (Франция) - Москва (Русия): 3215 км Дарвин (Австралия) - Аделаида (Австралия): 2979 км 11 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 8 април, 2022 Автор Сподели Публикувано: 8 април, 2022 Japan-based architecture firm OSO has released a plan to suspend a Boeing 747 aircraft between two towers in a downtown Seattle complex designed by Henriquez Partners Architects. 4 Връзка към коментар
Климент Публикувано: 16 април, 2022 Сподели Публикувано: 16 април, 2022 Уникална снимка на купол на Т72 унищожен в Украйна 3 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 16 април, 2022 Сподели Публикувано: 16 април, 2022 Новият мост през Дарданелите в Турция,Чанаккале е отворен преди по-малко от месец и е световен рекорд по най-голямо разстояние между колоните.Преминаването струва 13 евро. 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 16 април, 2022 Сподели Публикувано: 16 април, 2022 преди 1 час, dimitrov6 каза: Новият мост през Дарданелите в Турция,Чанаккале е отворен преди по-малко от месец и е световен рекорд по най-голямо разстояние между колоните.Преминаването струва 13 евро. Признай си, че си гледал вчера колоездачната обиколка на Турция, където колоната мина по моста! 🙂😉 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега