stanislavpp Публикувано: 11 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 11 октомври, 2022 8 1 3 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 12 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 12 октомври, 2022 Видео с ленивец , който благодари накрая … 6 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 13 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2022 Дисциплина на паркиране в Япония : 9 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 13 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2022 снимка на леопард с откъсната глава на чакал: 5 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 14 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2022 На летище в Ирландия бяха поставили стелаж с бутилки минерална вода и до него касичка.Струваха па 1 евро и ти си пускаш парите ,без да има човек да ги пази. 3 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 14 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2022 This kid's name is Farrokh Bulsara, also known as Freddie Mercury. 1950s. 6 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 14 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2022 преди 11 часа, dimitrov6 каза: На летище в Ирландия бяха поставили стелаж с бутилки минерална вода и до него касичка.Струваха па 1 евро и ти си пускаш парите ,без да има човек да ги пази. Същото нещо го видях и на летище Брюксел, а вече си бях купила вода за 3 euro и умрях от яд. 2 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 16 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 16 октомври, 2022 “Семеен велосипед “ с вградена шевна машина , Чикаго , 1939г 7 2 2 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 17 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2022 Най-добрият “sand artist” - Андони Бастарика : 24 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 18 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2022 5 7 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 19 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2022 На летище Берлин опънали пластмасова паяжина на тавана. Снимката е моя. 8 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 19 октомври, 2022 Автор Сподели Публикувано: 19 октомври, 2022 На 18.10.2022 г. в 2:05, stanislavpp каза: Най-добрият “sand artist” - Андони Бастарика : Преди години, когато все още ходех "на почивка на море" и аз обичах да се заигравам на плажа със скулптури от пясък, особено като имаше подходящи модели ... Е, доста далеч от най-добрите "sand artisits", но ей така - любителски и за запълване на времето на плажа като ме хване съклет, а на мен много бързо ми писва на плажа и ми е нужно някакво занимание, за да не се сдухам от скука 13 13 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 19 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2022 1950s Passport Checkpoint at Saudi Arabia's Madinah Airport 4 2 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 22 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2022 This voicemail left by Brian Sweeney, a passenger on United Airlines Flight 175 about three minutes before it crashed into the World Trade Center on September 11th, 2001 2 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 23 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2022 На 14.10.2022 г. в 23:22, MayaS каза: Същото нещо го видях и на летище Брюксел, а вече си бях купила вода за 3 euro и умрях от яд. Ти си добре, а аз в Амстердам дадох 4,50 евро за вода. 1 2 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 23 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2022 преди 37 минути , Иван Попов каза: Ти си добре, а аз в Амстердам дадох 4,50 евро за вода. Купих една вълшебна бутилка за Сокотра, по изрична препоръка на пътешестеник, който беше ходил там. Отмениха полета в последния момент тогава, но я заведох в Черна Африка, сега се стяга за Ло Мантанг, Мустанг. Непалецът току-що ми смята по телефона колко парички да предвидя за вода, че от Покхара нататък била много скъпа. Вода от Замбези не наливах в нея, но от хималайските реки не й мърда 😉 Пратих му я: https://campingrocks.bg/bg/product/1791/butilka-za-voda-s-filtyr-lifestraw-go-2-stage-filtration 3 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 24 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2022 Никола Тесла в лабораторията си в Колорадо Спрингс , 1899г 6 Връзка към коментар
Fiordaliso Публикувано: 24 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2022 преди 1 час, stanislavpp каза: Никола Тесла в лабораторията си в Колорадо Спрингс , 1899г Това е редактирана снимка, както е известно, с двойна експозиция: Тесла не е бил в стаята, когато бобината e работила . Eдин от най-великите изобретатели на всички времена и 700 патента, Тесла, умира много беден и самотен в хотелска стая в Ню Йорк,понеже не e успял да се възползва от идеите си: всеки път e бил лишен от заслужени печалби. Именно поради тази причина фигурата му днес предизвиква толкова много симпатии и внимание. Последното послание на Никола Тесла към майка му : „Всички тези години, прекарани в служба на човечеството, не ми донесоха нищо друго освен обиди и унижения.“ 8 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 24 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2022 преди 26 минути , Fiordaliso каза: Eдин от най-великите изобретатели на всички времена и 700 патента, Тесла, умира много беден и самотен в хотелска стая в Ню Йорк,понеже не e успял да се възползва от идеите си: всеки път e бил лишен от заслужени печалби. Именно поради тази причина фигурата му днес предизвиква толкова много симпатии и внимание. Доста преекспонирано е инфото за бедността му . Умира самотен по собствено желание , последните 20-30 години от живота си предпочита компанията на гълъби , отколкото на хора. Последните две -три десетилетия от живота си изкарва живеейки по хотели , оттам и задълженията му. Да не се забравя , че до откриването на радио вълните от Маркони , е бил финансиран “безлимитно” от един от най-богатите финансисти по това време - самият Джей Пи Морган . Освен това Тесла , когато е искал , е монетизирал знанията си - Съветският съюз му е платил еднократно 25000$ през 1939г , огромна сума по това време . Уважение за Илон , че избира именно неговото име за стартапа си , а не Едисон или нещо друго , с което абсолютно увековеча името му за стотици години напред … 4 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 25 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2022 8 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 25 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2022 10 hours ago, stanislavpp said: Доста преекспонирано е инфото за бедността му . Умира самотен по собствено желание , последните 20-30 години от живота си предпочита компанията на гълъби , отколкото на хора. Последните две -три десетилетия от живота си изкарва живеейки по хотели , оттам и задълженията му. Да не се забравя , че до откриването на радио вълните от Маркони , е бил финансиран “безлимитно” от един от най-богатите финансисти по това време - самият Джей Пи Морган . Освен това Тесла , когато е искал , е монетизирал знанията си - Съветският съюз му е платил еднократно 25000$ през 1939г , огромна сума по това време . Уважение за Илон , че избира именно неговото име за стартапа си , а не Едисон или нещо друго , с което абсолютно увековеча името му за стотици години напред … Чак пък стотици години ... Мъск не е изобретил електрическия автомобил ,нито "Тесла" е първия такъв.Времето минава бързо ,само да се замислим колко велики за времето си компании в последните 100 години вече не съществуват и за тях се сещат с носталгия единствено по-възрастните.Тесла за разлика от Едисон просто не е искал да капитализира знанията си.Така и не е могъл да стане истински американец.Останал си е ... "балкански субект". 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 25 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2022 3 2 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 25 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2022 🤔 Според вас колко града в света носят името Ла Пас - La Paz? 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 25 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2022 преди 38 минути , Anna Kalinovska каза: 🤔 Според вас колко града в света носят името Ла Пас - La Paz? Не ми се вярва да има испаноезична държава, в която името не се среща, а при ровене из картата на Филипините съм намирал поне една дузина. Може би поне стотина по света трябва да има... 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега