horus92 Публикувано: Понеделник в 14:58 Публикувано: Понеделник в 14:58 On 12/9/2024 at 9:23 PM, stanimir said: Не е до политика , просто така се придобива по-лесно представа за мащаба.Ето как изглежда при други наслагвания : Заради подобни карти, един австралиец в Корея започна да ми обяснява колко невероятен континент е Австралия и не може да скучаеш там за разлика от Корея и Европа. Все пак Европа била голяма колкото само няколко щата. Аз му казах, че това с размерите са глупости и той ми изпляска една такава карта, на която даже липсваше скандинавието и пишеше Югославия... 2
Topfly Публикувано: Четвъртък в 06:32 Публикувано: Четвъртък в 06:32 Разпространение на балканския лев. 4
master_of_germs Публикувано: Четвъртък в 08:28 Публикувано: Четвъртък в 08:28 @Kristian Desev, ти като изкара цяла учебна година в щата Мейн, направи ли тоя епичен полудневен трип да запишеш 7 държави в рамките на 3 часа и половина? 😄 😄 Възможно е даже да го удължиш леко, като хапнеш неаполитанска пица на обяд и после нещо сладко за десерт в Париж попътно 😉 1 7
Anna Kalinovska Публикувано: преди 20 часа Публикувано: преди 20 часа Най-безопасните страни в света за живеене https://passportivity.com/ru/blog/the-safest-countries/ 3
Anna Kalinovska Публикувано: преди 4 часа Публикувано: преди 4 часа Навици за четене в Европа според Евростат през 2022 г.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега