Topfly Публикувано: 20 септември, 2018 Публикувано: 20 септември, 2018 @Георги Матеев Аржентинското песо също е голям приятел на туристите последно време 😉 1 1
Георги Матеев Публикувано: 20 септември, 2018 Публикувано: 20 септември, 2018 преди 6 минути , Topfly каза: @Георги Матеев Аржентинското песо също е голям приятел на туристите последно време 😉 Забелязвам... Ta какво да не харесва човек на Аржентина 🙂 Между другото стартирам нова кампания: #ВърнетеVisaElectronЗаПлащанеНаAr.jetcost.com->lastminute.es 😂 2 4
AlexandraKo Публикувано: 22 септември, 2018 Публикувано: 22 септември, 2018 (редактирано) Да взема да ви изпитам, в кой клас сте... Редактирано 22 септември, 2018 от AlexandraKo 2 1
Bore Публикувано: 22 септември, 2018 Публикувано: 22 септември, 2018 (редактирано) преди 2 часа, AlexandraKo каза: Да взема да ви изпитам, в кой клас сте... - Ще дойдеш ли у дома? - попитал първият. - Не мога. Имам да чета. - отвърнал вторият. - По какво? - Урока за животните. П.С. и аз имам второкласник 😁😁 Редактирано 22 септември, 2018 от Bore 1
AlexandraKo Публикувано: 22 септември, 2018 Публикувано: 22 септември, 2018 преди 29 минути , Bore каза: - Ще дойдеш ли у дома? - попитал първият. - Не мога. Имам да чета. - отвърнал вторият. - По какво? - Урока за животните. П.С. и аз имам второкласник 😁😁 Браво!Браво! Ааааа, ти, за това владееш пилешки:)))))))) Нашите внуци вече са големи, но, това го видях при един второкласник и зяпнах.:((((( 2
AlexandraKo Публикувано: 27 септември, 2018 Публикувано: 27 септември, 2018 Няколко снимки на интересни животинчета: Черно гущерче Птиче Риба, наречена Барелеева, с прозрачна глава Още снимки тук: https://nova.bg/news/view/2018/09/26/227555/15-животни-за-които-не-сте-подозирали-че-съществуват-галерия/ 14
searus Публикувано: 27 септември, 2018 Публикувано: 27 септември, 2018 Тюлен мята октопод върху главата на човека с жълтото нещо с гребла... 2
AlexandraKo Публикувано: 28 септември, 2018 Публикувано: 28 септември, 2018 Писмото на един училищен директор, което докосна и най-закостенелите сърца Скъпи родители, Скоро започват изпитите на вашите деца. Знам, че се притеснявате и всички вие искате те да успеят. Не забравяйте обаче, че сред учениците, които ще се явят на изпитите, има и художник, който не разбира от математика. Има предприемач, който няма понятие от история или английска литература. Има музикант, за когото оценките по химия не са от значение. Има атлет, чиито оценки по физическо ще са по-важни от тези по физика. Ако детето ви получи отлични оценки – страхотно! Но ако това не се случи – не наранявайте достойнството и самочувствието му. Кажете на децата си, че всичко е наред, че това е просто един изпит. Един ден ще ги очакват много по-важни задачи. Кажете им, че независимо какъв е резултатът им, вие ги обичате и няма да ги съдите. Моля ви, направете го. Ако го направите, ще видите как детето ви покорява света. Една лоша оценка няма да разруши мечтите им, няма да отнеме талантите им. И също така, моля ви, не си мислете, че единствените щастливи хора на света са лекарите и инженерите. Искрено ваш, Директорът 17 2 1
Topfly Публикувано: 3 октомври, 2018 Публикувано: 3 октомври, 2018 Гара в Индия 🙂 Някой да има коментар за БДЖ ? 🙂 2
chandni Публикувано: 3 октомври, 2018 Публикувано: 3 октомври, 2018 Преди 1 час, Topfly каза: Някой да има коментар за БДЖ ? Да... Само могат да си мечтаят за клиентелата на индийските железници! 1 2 3
aleksandrina Публикувано: 3 октомври, 2018 Публикувано: 3 октомври, 2018 1 hour ago, Topfly said: Гара в Индия 🙂 Някой да има коментар за БДЖ ? 🙂 Не се види 1
akair Публикувано: 4 октомври, 2018 Публикувано: 4 октомври, 2018 Нови емотикони, свързани с туризъм, за ползвателите на устройства на Apple:https://thepointsguy.com/news/apple-update-brings-new-travel-related-emojis-to-users/ 1
Polina Публикувано: 5 октомври, 2018 Публикувано: 5 октомври, 2018 Ако го срещнете на някое летище или пък другаде да не се изненадате колко много знае за вас: 1
Mimka Публикувано: 5 октомври, 2018 Публикувано: 5 октомври, 2018 Коала на борда на самолет. http://edin.bg/w-96956-Тази_сладка_коала_изненада_пътници_по_време_на_полет
домосед Публикувано: 5 октомври, 2018 Публикувано: 5 октомври, 2018 На 4.10.2018 г. в 6:27, akair каза: Нови емотикони, свързани с туризъм, за ползвателите на устройства на Apple: На синеца какво му е значението? 1
AlexandraKo Публикувано: 5 октомври, 2018 Публикувано: 5 октомври, 2018 преди 18 минути , домосед каза: На синеца какво му е значението? Ееее, как, какво - против уроки. 1 1
Topfly Публикувано: 10 октомври, 2018 Публикувано: 10 октомври, 2018 Пуснаха чипс с вкуса и миризмата на Дуриан 🙂 Реално това си е чипс с миризма на смръдливи чорапи 🙂 Durian potato chips are now a thing in China https://shanghai.ist/2018/10/10/durian-potato-chips/ 2
Topfly Публикувано: 11 октомври, 2018 Публикувано: 11 октомври, 2018 Singapore Airlines Relaunches the World’s Longest Flight with the Airbus A350ULR https://www.flightradar24.com/blog/singapore-airlines-relaunches-the-worlds-longest-flight-with-the-airbus-a350ulr/ 1
cybersimo Публикувано: 11 октомври, 2018 Публикувано: 11 октомври, 2018 преди 54 минути , Topfly каза: Singapore Airlines Relaunches the World’s Longest Flight with the Airbus A350ULR https://www.flightradar24.com/blog/singapore-airlines-relaunches-the-worlds-longest-flight-with-the-airbus-a350ulr/ Жалко. 40 дни преди аз да се кача на най-дългия полет в света. Сега ще трябва да се примирявам с второто място 😞 1
Topfly Публикувано: 11 октомври, 2018 Публикувано: 11 октомври, 2018 1 minute ago, cybersimo said: Жалко. 40 дни преди аз да се кача на най-дългия полет в света. Сега ще трябва да се примирявам с второто място 😞 Хубаво е винаги да има нови предизвикации 🙂 Пиши как си преживял полета. Аз лично и 14 часа полет едвам го издържах. За мен максимум 8-9 часа е оптималния полет. Над 10 часа човек толкова се обездвижва, че направо става гадно.
cybersimo Публикувано: 11 октомври, 2018 Публикувано: 11 октомври, 2018 В момента, Topfly каза: Хубаво е винаги да има нови предизвикации 🙂 Пиши как си преживял полета. Аз лично и 14 часа полет едвам го издържах. За мен максимум 8-9 часа е оптималния полет. Над 10 часа човек толкова се обездвижва, че направо става гадно. 14 ми е най-дългия до сега. Не помня да съм имал проблеми, защото редовно се разхождам и разтягам из самолета. Предполагам, че и 17-часовия ще е подобен. Ще разкажа 🙂 2
Topfly Публикувано: 11 октомври, 2018 Публикувано: 11 октомври, 2018 2 minutes ago, cybersimo said: 14 ми е най-дългия до сега. Не помня да съм имал проблеми, защото редовно се разхождам и разтягам из самолета. Предполагам, че и 17-часовия ще е подобен. Ще разкажа 🙂 Аз също много се разхождам, но с това преча на стюардесите и другите пътници, а и след време става много скучно да се разхождаш на такова тясно място. Добре, че другите пътници не се разхождат толкова, като мен, че ще стане огромна тълпа по коридорите.
macf1an Публикувано: 11 октомври, 2018 Публикувано: 11 октомври, 2018 Ако някой е в Сингапур и района, все още има места за първия полет. 1
chandni Публикувано: 11 октомври, 2018 Публикувано: 11 октомври, 2018 преди 24 минути , Topfly каза: след време става много скучно Винаги можеш да си го направиш по-интересно, като се опиташ да се разходиш до пилотската кабина... 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега