Asterisk Публикувано: 7 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2018 (редактирано) Ето как медиите се правят на пух и прах, плюс бонус за самолетната индустрия 🙂 Редактирано 7 ноември, 2018 от Asterisk 5 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 8 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2018 (редактирано) In Switzerland trains must be on time, and clean. Редактирано 8 ноември, 2018 от aleksandrina 4 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 13 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2018 Преди Пи Пи да стане Фи Фи 😄 3 1 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 13 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2018 (редактирано) "Необичаен обект, намиращ се под вода, е намерил британски ключар Робърт Мортън. Разглеждайки снимките на шотландския бряг в района на Единбург, той видя нещо съвсем неочаквано. Недалеч от брега под водата лежеше самолет." И аз го открих - ето го. Редактирано 13 ноември, 2018 от traveler 7 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 13 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2018 преди 1 час, traveler каза: "Необичаен обект, намиращ се под вода, е намерил британски ключар Робърт Мортън. Разглеждайки снимките на шотландския бряг в района на Единбург, той видя нещо съвсем неочаквано. Недалеч от брега под водата лежеше самолет." И аз го открих - ето го. Сетих се за един стар британски закон, който дефинираше понятията flotsam, jetsam & lagan, т.е. всичко което се носи по морето, което е изхвърлено на брега или лежи на дъното... Та, по закон всичко това принадлежи на монарха. Става въпрос, разбира се, основно за товарите на корабите, които са претърпели крушение. Flotsam & Jetsam - имаше такава група навремето. Jason Newsted свиреше в нея. Много яка находка! 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 14 ноември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 14 ноември, 2018 20 of the Most Famous Upside Down Homes In the World 4 Връзка към коментар
lamerz1912 Публикувано: 14 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2018 преди 36 минути , Фичо каза: 20 of the Most Famous Upside Down Homes In the World И в България си имаме такава къща в село Марчево. 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 14 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2018 Посолството на Република Аржентина има удоволствието да съобщи, че аржентинската кинематография ще бъде представена на 32 издание на „КИНОМАНИЯ“ с филма „ЧЕРВЕНО“ на режисьора Бенхамин Найщат. Панорамата „КИНОМАНИЯ” се провежда със съдействието и подкрепата на редица дипломатически представителства, акредитирани в София, сред които Посолството на Аржентина. Аржентинският филм „ЧЕРВЕНО“, награден в три категории на фестивала в Сан Себастиан, ще бъде показан три пъти, а именно: - На 20 ноември, вторник, от 21:00 часа в Дома на киното - На 28 ноември, сряда, от 18:30 часа в Люмиер Лидл - На 29 ноември, четвъртък, от 20:30 ч, Кино Одеон 9 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 14 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2018 21 hours ago, T.E.Lawrence said: Преди Пи Пи да стане Фи Фи 😄 Това е снимка преди и след цунамито от 2004-та година. 2003-та година островът изглеждаше като на първата снимка.. 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 14 ноември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 14 ноември, 2018 преди 48 минути , Георги Матеев каза: Посолството на Република Аржентина има удоволствието да съобщи Жоре, мисля би ти прилягала доста добре длъжността почетен консул на Аржентина в България! 3 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 14 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2018 преди 3 часа, Фичо каза: Жоре, мисля би ти прилягала доста добре длъжността почетен консул на Аржентина в България! той не си седи много в България 😉 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 16 ноември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 16 ноември, 2018 6 1 Връзка към коментар
Пътувко Публикувано: 16 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2018 преди 1 час, Фичо каза: Фичо, скоро ще казваме хващам ракетата, вместо самолета 🙂 Благодаря, беше ми интересно! 2 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 16 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2018 това отдавна се върти из научната фантастика, ама засега е прекалено скъпо та да видим, Одисея в космоса 2001 нали сте гледали? 2001 отдавна мина 😕 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 16 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2018 Най-високата сграда в Банкок официално отваря площадка за наблюдение и бар на покрива. И не, това не е соц. Байокето. 🙂 8 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 17 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2018 Подслушана в Лагос нигерийска дамска попържня: - К'во си се избелила, като гамбийска пуйка, ма! 1 1 16 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 18 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2018 Една млада дама се осмелява да оказва сериозна конкуренция на Матеев : https://www.abcstories.info/27-year-old-woman-to-become-first-female-ever-to-visit-every-country-on-earth/ 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 19 ноември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 19 ноември, 2018 (редактирано) По-нагоре в темата бях пускал подобно видео за Ню Йорк, ето и Париж преди повече от 100г. Стана ми особено любопитно обаче на 4:50 каква интересна транспорта пътека се вижда , при това с бърза и по-бавна лента за по-лесно качване/слизане. Редактирано 19 ноември, 2018 от Фичо 6 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 19 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2018 преди 1 час, Фичо каза: Стана ми особено любопитно обаче на 4:50 каква интересна транспорта пътека се вижда В Уикипедия пише, че "Първите планове за построяване на железопътна мрежа в Париж датират още от средата на ХІХ век. Между 1856 и 1890 г. се появяват няколко сериозни проекта за изграждане на подземна или въздушна мрежа, но нито един от тях не се осъществява." Сигурно е някой от тези проекти. https://bg.wikipedia.org/wiki/Парижко_метро 1 Връзка към коментар
Victoria Публикувано: 19 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2018 59 minutes ago, Емика said: В Уикипедия пише, че "Първите планове за построяване на железопътна мрежа в Париж датират още от средата на ХІХ век. Между 1856 и 1890 г. се появяват няколко сериозни проекта за изграждане на подземна или въздушна мрежа, но нито един от тях не се осъществява." Сигурно е някой от тези проекти. https://bg.wikipedia.org/wiki/Парижко_метро М-м-м, не става дума за релси - на 4:50 се вижда "подвижен тротоар", за който намирам в Уикипедия (и не само) информация, че е показан на някакъв световен панаир в Париж 1900 г. И че първото подобно нещо е било от 1893 г. в Чикаго. Доста интересно наистина. Благодаря, @Фичо. 4 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 23 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2018 Българинът Радостин Кирязов с първо място по правене на пици в света От 10 държави българин спечели световното състезание по правене на пица в Порто. Бравос! https://dariknews.bg/novini/bylgariia/bylgarin-s-pyrvo-miasto-po-pravene-na-pici-v-sveta-video-2133220 "Казвам се Радостин Кирязов - създал съм 2 италиански ресторанта "PIZZARADO" и "Osteria da Rado" и съм щастлив, че аз и екипът на ресторантите бяха част от реализирането на моите проекти." Osteria da Rado на http://bapbg.trd.bg/ , София, Лозенец. 4 1 Връзка към коментар
Asterisk Публикувано: 25 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2018 https://novotopoznanie.com/vazproizvezhdane-v-kosmosa-tarsyat-se-dobrovoltsi/ 1 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 26 ноември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 26 ноември, 2018 Watch NASA engineers track the harrowing landing of a spacecraft on Mars today 4 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 27 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2018 Тръмп помилвал две пуйки, а Мелания се показала с палто за 9400 долара, вие да видите световна новина!😄 П.П. Колко ли самолетни билета можеше да си купя за тези пари? https://mamamia.bg/izvan-gnezdoto/melaniya-tramp-se-poyavi-s-palto-za-9400-dolara/?utm_source=news.bg&utm_medium=article&utm_campaign=incontent 2 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега