Брани Публикувано: 5 май, 2014 Сподели Публикувано: 5 май, 2014 ... горе-долу на половината форум! 7 Връзка към коментар
гост Публикувано: 5 май, 2014 Сподели Публикувано: 5 май, 2014 Леле, ми ти не спиш само и само да се натегнеш на Ръководството, а уж "Новата априлска линия"....... ала-бала!!! Ей, от такива като тебе, светът е на този хал! Честит имен ден на празнуващите! Бъдете здрави! 4 Връзка към коментар
ilkosem Публикувано: 5 май, 2014 Сподели Публикувано: 5 май, 2014 Честит имен ден на всички празнуващи! Бъдете живи и здрави! ...и внимавайте да не прекалите с агнешкото и алкохола! 3 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 5 май, 2014 Сподели Публикувано: 5 май, 2014 Честито и от мен! От здраве и късмет да не се отървете. 3 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 6 май, 2014 Сподели Публикувано: 6 май, 2014 Честит Имен Ден и от мен. Живи и здрави да са всички именници 3 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 6 май, 2014 Сподели Публикувано: 6 май, 2014 Честит и от мен! Живи и здрави и на път! 4 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 6 май, 2014 Сподели Публикувано: 6 май, 2014 Честит имен ден на всички! Да сте здрави и щастливи и ... много работливи! (последното по повод новата априлска линия ). Весел празник! 3 Връзка към коментар
Биксбит Публикувано: 6 май, 2014 Сподели Публикувано: 6 май, 2014 Честит да е деня за всички празнуващи! Победи и успехи да съпътстват именниците! Магеланскияя флаг да се вее из целия свят! 3 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 6 май, 2014 Сподели Публикувано: 6 май, 2014 Честито на тия, дето трябва да черпят на този ден! Бъдете щастливи и винаги готови за път! Наздраве! 2 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 6 май, 2014 Сподели Публикувано: 6 май, 2014 (редактирано) Честит имен ден нa мнгобройните съфорумци, именувaни нa нaй-хрaбрия Светия! Дa побеждaвaте всички змейове по светa Също и честит прaзник нa хорaтa, носещи, или носили бългaрски военен пaгон! Редактирано 6 май, 2014 от wilks 2 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 6 май, 2014 Сподели Публикувано: 6 май, 2014 Честит имен ден и честит празник на всички празнуващи!С пожелания за здраве,късмет и милиони изминати километри,ви казвам наздраве! 2 Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 6 май, 2014 Сподели Публикувано: 6 май, 2014 Честит празник! Бъдете здрави и много щастливи! 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 6 май, 2014 Сподели Публикувано: 6 май, 2014 Честито, здраве късмет! ... горе-долу на половината форум! Аз се сещам поне за петима 2 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 6 май, 2014 Сподели Публикувано: 6 май, 2014 Честит Гергьовден! Да са живи и здрави имениците! 2 Връзка към коментар
cck Публикувано: 6 май, 2014 Сподели Публикувано: 6 май, 2014 Честито. Живи и здрави. Много щастие и късмет на именниците! 2 Връзка към коментар
Румяна Публикувано: 6 май, 2014 Сподели Публикувано: 6 май, 2014 Честит имен ден и от мен! На всички носещи името Георги - да сте живи и здрави! 2 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 6 май, 2014 Сподели Публикувано: 6 май, 2014 Честит Имен Ден ! Бъдете здрави, щастливи и горди победители ! И обиколете половината свят ! И почерпете хората около вас ! Наздраве ! 2 Връзка към коментар
Adinko Публикувано: 6 май, 2014 Сподели Публикувано: 6 май, 2014 Честит имен ден! Да сте живи и здрави! 2 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 6 май, 2014 Сподели Публикувано: 6 май, 2014 Честит имен ден на именниците и честит празник на военните ни. Здраве, благополучие и мир, за да пътувате! 2 Връзка към коментар
Elena_el Публикувано: 6 май, 2014 Сподели Публикувано: 6 май, 2014 Честит празник на именниците, бъдете винаги ПОБЕДИТЕЛИ, посетете всички места, за които мечтаете, пишете и споделяте преживяното в пътеписи за другите! И все някога магеланец в Космоса, както и да е името му! 1 Връзка към коментар
Гергана Пенина Публикувано: 6 май, 2014 Сподели Публикувано: 6 май, 2014 Благодаря на всички! Честито и от мен! За Жоровци от форума се сещам за петима, ама Гергани има ли, веднага да казват Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 6 май, 2014 Сподели Публикувано: 6 май, 2014 Честит имен ден, змееборци! Огито ви пожела да обиколите половината свят, аз ви пожелавам да обиколите и другата половина! 1 Връзка към коментар
neli6a Публикувано: 6 май, 2014 Сподели Публикувано: 6 май, 2014 Честит имен ден на всички именници! Да сте живи и здрави! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 6 май, 2014 Сподели Публикувано: 6 май, 2014 Еми толкова много честитки, няма лошо да има и някоя друга благодарност. Та мерси Връзка към коментар
Зани Публикувано: 6 май, 2014 Сподели Публикувано: 6 май, 2014 Честит празник на именниците и от мен! Да са живи, здрави и много пътуващи ! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега