Бръмбар Публикувано: 6 май, 2014 Сподели Публикувано: 6 май, 2014 Честит имен ден на всички именници! Да ви е живо и здраво името, и вие покрай него ! Връзка към коментар
Брани Публикувано: 6 май, 2014 Автор Сподели Публикувано: 6 май, 2014 Еми толкова много честитки, няма лошо да има и някоя друга благодарност. Та мерси Бий рептила по главата, бий, бий, бий! Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 6 май, 2014 Сподели Публикувано: 6 май, 2014 Наздраве на всички от мен!P.S. Софрата е много тежка... 3 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 6 май, 2014 Автор Сподели Публикувано: 6 май, 2014 Честит имен ден и честит празник на всички празнуващи!С пожелания за здраве,късмет и милиони изминати километри,ви казвам наздраве! На тебе също честит празник! 2 Връзка към коментар
Asterisk Публикувано: 6 май, 2014 Сподели Публикувано: 6 май, 2014 Честито и от мен! Здраве, осъществени мечти и много ентусиазъм! Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 6 май, 2014 Сподели Публикувано: 6 май, 2014 Честит имен ден и честит празник на всички! Желая Ви здраве, късмет и много приключения! Връзка към коментар
Мрън Публикувано: 29 юни, 2014 Сподели Публикувано: 29 юни, 2014 Честит имен ден на Поли и всички, които празнуват днес! 3 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 29 юни, 2014 Сподели Публикувано: 29 юни, 2014 Честито на всички именници А за Поли - специално наздраве с една голяма водка 2 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 29 юни, 2014 Сподели Публикувано: 29 юни, 2014 Честит имен ден и от мен за Поли и всички останали именници. 2 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 29 юни, 2014 Сподели Публикувано: 29 юни, 2014 Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Да сте живи и здрави! Много щастие, любов и …. естествено интересни пътувания!!! 1 Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 29 юни, 2014 Сподели Публикувано: 29 юни, 2014 Честит празник! Бъдете здрави! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега