Еmilia Публикувано: 2 юли, 2014 Сподели Публикувано: 2 юли, 2014 Моля, препоръчайте таверна в Неа Потидея. За предпочитане с изглед към залеза (да гледа към залива Термайкос, не към Торонеос). Връзка към коментар
Nikola Simeomov Публикувано: 2 юли, 2014 Сподели Публикувано: 2 юли, 2014 Обиколил съм цяла Касандра и източния и западния бряг. Има 2 плажа които са хубави според моите предпочитания(ситен пясък,чиста вода,искрящо светло син цвят). Това са. Номе 1 ---> Сани Номер 2 ---> Калитея Останалите -- Сивири,Афитос, , Криопиги,Полихроно,Ханиоти,Пефкохори,Фурка,Неа Скиони, Или или камъни,или имат черупки от миди или се събират водорасли. Връзка към коментар
Nikola Simeomov Публикувано: 2 юли, 2014 Сподели Публикувано: 2 юли, 2014 (редактирано) Ето малко снимки от Сани и Калитея Редактирано 2 юли, 2014 от niko_88y 2 Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 2 юли, 2014 Сподели Публикувано: 2 юли, 2014 Да си побутна питането... Моля, препоръчайте таверна в Неа Потидея. За предпочитане с изглед към залеза (да гледа към залива Термайкос, не към Торонеос). Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 2 юли, 2014 Сподели Публикувано: 2 юли, 2014 (редактирано) С най-голямо удоволствие бих ти препоръчал таверна в Нея Потидея. Точно на центъра на уличката водеща към църквата,има една таверна,името и е нещо от рода на Пасхалакис(беше ни препоръчана от любезните ми домакини(хубава кухня).Като се замисля обаче има едно заведение,което ще изпълни желанието ти за залез и то се намира на западния порт-Marina sea food. Редактирано 2 юли, 2014 от krasen_denev 1 Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 3 юли, 2014 Сподели Публикувано: 3 юли, 2014 (редактирано) Това за залеза не е задължително а си е моя прищявка. Много ми харесва Неа Потидея точно заради това, че има и изгрев, и залез. Много благодаря, ще потърся Пасхалакис, когато отидем. Може ли малко по-точни координати, ако успееш да я локализираш на гугъл мапс, да ми дадеш линк? Редактирано 3 юли, 2014 от Nine Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 3 юли, 2014 Сподели Публикувано: 3 юли, 2014 Мисля,че е това! https://www.google.com/maps/place/40%C2%B011'41.3%22N+23%C2%B019'37.7%22E/@40.1948044,23.327137,13z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0x0?hl=en П.П.А,иначе и по крайбрежните има таверни,и то и от двете страни на ръкава.Ако не ти хареса предложената от мене таверна,лесно ще си намериш друга. Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 3 юли, 2014 Сподели Публикувано: 3 юли, 2014 Не се отваря линка Хех, искам препоръчана, защото последният път, когато аз избирах кръчма, попаднахме на най-лошата... Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 3 юли, 2014 Сподели Публикувано: 3 юли, 2014 (редактирано) google.c...aps го направи на google.com/maps Редактирано 3 юли, 2014 от Gentleman Basta 2 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 3 юли, 2014 Сподели Публикувано: 3 юли, 2014 Не се отваря линка Хех, искам препоръчана, защото последният път, когато аз избирах кръчма, попаднахме на най-лошата... Линка на Gentleman Basta работи,за което му благодаря. 1 Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 4 юли, 2014 Сподели Публикувано: 4 юли, 2014 Това е, намерих я https://www.google.com/maps/place/40%C2%B011%2741.3%22N+23%C2%B019%2737.7%22E/@40.194682,23.327464,3a,75y,90t/data=!3m5!1e2!3m3!1s59887053!2e1!3e10!4m2!3m1!1s0x0:0x0 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 4 юли, 2014 Сподели Публикувано: 4 юли, 2014 И Това е, намерих я https://www.google.com/maps/place/40%C2%B011%2741.3%22N+23%C2%B019%2737.7%22E/@40.194682,23.327464,3a,75y,90t/data=!3m5!1e2!3m3!1s59887053!2e1!3e10!4m2!3m1!1s0x0:0x0 И да кажеш дали ти е харесало или пък не?!?А за залеза наистина погледни ресторанта Marina sea food,местоположението е е добро и с изглед към морето. Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 4 юли, 2014 Сподели Публикувано: 4 юли, 2014 Непременно Но чак след 2 месеца пътуваме. Връзка към коментар
krasi75 Публикувано: 11 август, 2014 Сподели Публикувано: 11 август, 2014 Пътуването в Гърция мина безпроблемно. Имахме 6 чудесни слънчеви дни. Водата беше доста топла (не мога да определя градусите, но наистина ставаше прекрасно за къпане). Пътя от Панчарево до Фурка е 420 км, разделен точно наполовина до границата и натам (през Кулата). Никъде не се плаща никакви такси. Дизела е точно колкото в България, така че не е притеснително да се зарежда навсякъде в Гърция (бензиностанции бол). Зелена карта не е необходима , но дано не стане някое ПТП. Ограниченията на скоростта ги спазвахме почти стриктно. На отиване, както стана дума спряхме за около 2 часа в Сидорокастро - малко и приятно градче, където на хълмовете са разположени един манастир, няколко църкви и параклиси, както и самата крепост. На връщане минахме през езерото Керкини. Дали защото беше понеделник, но имаше много птици и малко хора, което напълно ни удовлетворяваше. И от него останахме доволни. На Халкидики бяхме отседнали в селцето Фурка. Всеки ден обикаляхме различни плажове, главно по западното крайбрежие, което за мен е по-доброто. Водата бе изключително чиста и до 100 м плитка. На някои места трябва да се премине метър-два чакъл, а другаде си е само фин пясък. Всички плажове са чудесни. Моята класация - 1.Залива до Палиури (благодаря на Красен) 2.Сивири 3.Сани 4.Фурка. Не мислете, че на Фурка е лошо - и там е прекрасно.... Водата се е пие, но от бира и вино, кой се сеща за нея.... Много ни хареса като атмосфера и Афитос. Разгледахме и други селца - Калитея, Неа Фокиа, Агия Параскеви, Лутра, Касандрия... Бе много хубаво беше. Догодина пак ще ходим по същото време.... Здравейте, ще бъдем във Фурка началото на септември - цялата компания отиваме за първи път... Моля за препоръка на добри таверни в околността - истински, гръцки, вкусни и пр. :-))) С плажовете и забележителностите ще се оправим, но това е най-важната тема! Мерси предварително! Връзка към коментар
Ina666 Публикувано: 1 август, 2018 Сподели Публикувано: 1 август, 2018 (редактирано) Здравейте. Тази година за първи път ще ходя в Гърция на море и искам да попитам дали се плаща вход за плажа в Сани, има ли свободна зона и може ли да се носи храна в хладилна чанта. Редактирано 1 август, 2018 от Ina666 Връзка към коментар
Христиан Публикувано: 22 юли, 2022 Сподели Публикувано: 22 юли, 2022 Здравейте! Интересувам се кое градче на полуострова е най-подходящо за нощуване. Засега съм се насочил към Пефкохори и Полихроно. Искам хем да е сравнително близко до хубави плажове (да не се пътува повече от 15 минути с кола), хем вечер да има къде човек да си направи една разходка и да вечеря нещо (без да ползва колата). Също така се интересувам от цените на шезлонг и чадър по плажовете. Останаха ли такива, които са безплатни ако консумираш нещо от заведението? Връзка към коментар
Nayden Bondzhev Публикувано: 22 юли, 2022 Сподели Публикувано: 22 юли, 2022 На Певкохори плажа е куц, за комбинацията вечеря и разходка на мен ми харесва Посиди и Афитос. 2 Връзка към коментар
Nayden Bondzhev Публикувано: 23 юли, 2022 Сподели Публикувано: 23 юли, 2022 И снощи си говорих с приятел, собственик на имот в Полихроно. В Ханиоти по таверните се чака на опашка за настаняване, било претъпкано. 2 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 23 юли, 2022 Сподели Публикувано: 23 юли, 2022 На 22.07.2022 г. в 8:03, Христиан каза: Здравейте! Интересувам се кое градче на полуострова е най-подходящо за нощуване. Засега съм се насочил към Пефкохори и Полихроно. Искам хем да е сравнително близко до хубави плажове (да не се пътува повече от 15 минути с кола), хем вечер да има къде човек да си направи една разходка и да вечеря нещо (без да ползва колата). Също така се интересувам от цените на шезлонг и чадър по плажовете. Останаха ли такива, които са безплатни ако консумираш нещо от заведението? Виж в другата тема мненията ми от миналия месец. Пефкохори е чудесен избор за настаняване на Касандра. Цък 1 Връзка към коментар
Nayden Bondzhev Публикувано: 23 юли, 2022 Сподели Публикувано: 23 юли, 2022 И кое му е хубавото, да в близост има Grecotel Margo Bay, ама... Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега