Прескочи до съдържание

Кола под наем в Дубай, от 7 евро на ден за икономична, 15 евро на ден за луксозна

Препоръчани мнения

Ровичкайки за кола под наем покрай ходенето ми там за финала на Формула 1 в Абу Даби попаднах на много интересни цени в rentalcars.com. Например за 5 дни: 20 - 25 ноември в икономичния клас:

2014-05-08_21-33-49.png

Та чак до луксозния:

2014-05-08_21-35-05.png

Знам, че колите под наем в Дубай уж по принцип са евтини, но не може да са ЧАК толкова евтини. Audi A6 под 20 евро на ден е направо без пари. Ако резервирате недейте да се свързвате с тях да питате дали резервацията ви е потвърдена, изчакайте цените да изчезнат.

Цената важи от летището, до което летят Wizz (World Central Al Maktoum International), не съм търсил за други. Опитах се да намеря някаква последователност, но не мога. При наем до 3 дни цената е нормална, като станат 4-5 и повече изведнъж се сгромолясва.

Колите се предлагат от Europcar, които са супер стабилна фирма. Даже е включена читава застраховка със само 100 евро самоучастие за по-простите коли и 400 за луксозните. С две думи цената е такава, че дори има смисъл да я наемете само за летищни трансфери, ако сте 2-3 човека. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Никога не съм ползвал рент а кар в Дубай, защото винаги ме/ни посрещат на летището. Но при такава скандална цена, дори и само, за да си с чувството за самостоятелност си заслужава да се наеме кола.

Връзка към коментар

Каква сума блокират по картата за депозит?

Не мога да гарантирам, но обикновено блокираната сума е самоучастието + един резервоар бензин максимум. Самоучастието в случая е 100€, а бензина там е евтин, т.е. предполагам че крайната блокирана сума ще е напълно приемлива. 

Може да си вземеш и допълнителна застраховка (5€ на ден за икономичните коли и 20 евро на ден за луксозните), но ми се струва излишен харч при положение, че самоучастието е толкова ниско. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.