Ivo Bogomilov Публикувано: 12 май, 2014 Публикувано: 12 май, 2014 Поздрави на всички любители на пътешествията. Търсейки инфо за Ниш и околностите попаднах на това прекрасно място. В свободното си време се занимавам с парапланеризъм, от доста време не летя, но съдийствам в дисциплината целно кацане. Около състезанията съм обиколил доста места, които са далеч от традиционните туристически дестинации. Страстта ми към пътуванията, обаче не е свързана само с хобито ми. Не съм любител на организираните екскурзии, предпочитам да спра където и когато си поискам и да пренощувам на място по мой избор. След няколко състезания в Нишка баня, реших да посетя местните пилоти с цел: гурме уикенд. 5
Elena Публикувано: 12 май, 2014 Публикувано: 12 май, 2014 Венсеремос! Парапланеризма е нещото, което ми се е загнездило в главата от известно време и като му дойде времето ще те поразпитам надълго и нашироко
Георги Публикувано: 12 май, 2014 Публикувано: 12 май, 2014 Повечето хора щяха да започнат с гурмето и после към парапланеризма, ти обратното 1
AlexandraKo Публикувано: 12 май, 2014 Публикувано: 12 май, 2014 (редактирано) Здравей, здравей! И добре дошъл в това чудесно прозорче към света! Редактирано 12 май, 2014 от AlexandraKo 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега