Astika Публикувано: 14 май, 2014 Сподели Публикувано: 14 май, 2014 Островът не е туристически. Има промишленост, има затворени огромни комплекси за френски пенсионери, има разпръснати интересни плажчета, които само местните ги знаят, не съм виждала чужденци, източните плажове са ужасно дълбоки - все пак е открито море, водата е супер чиста, но..... никога не бих си организирала почивката на Евия. Нищо общо с представата за гръцки остров. Иначе на север е много зелен, докато на юг е камъняк и тръни. Ако си мераклийка, ще ти изровя по-подробно инфо за плажове. Не ми стана ясно, били ли сте на острова? Връзка към коментар
гост Публикувано: 14 май, 2014 Сподели Публикувано: 14 май, 2014 Имам карта на острова със 114 исторически и други забележителности. Мога да Ви я дам да я разгледате Много силно преекспонирани са тези исторически забележителности - лично мнение, не ангажирам никого. На мен лично ми писна да се възхищавам на всеки камък в Гърция. ( в случая - Еретрия). Има хубави местенца, но на мен островът като цяло не ми харесва. Другите острови са по-интересни. Връзка към коментар
Astika Публикувано: 15 май, 2014 Сподели Публикувано: 15 май, 2014 Много силно преекспонирани са тези исторически забележителности - лично мнение, не ангажирам никого. На мен лично ми писна да се възхищавам на всеки камък в Гърция. ( в случая - Еретрия). Има хубави местенца, но на мен островът като цяло не ми харесва. Другите острови са по-интересни. Винаги ще има нещо по-добро, спор няма. Но колежката Lesy имаше конкретни питания: да е до 800км, да има плажове и нещо за ражглеждане. Мисля, че този остров се вписва във запитването А пък за гръцките камъни, аз съм моторист, ходя да карам на различни места. Ако искам спирам, ако не искам не спирам. 1 Връзка към коментар
гост Публикувано: 15 май, 2014 Сподели Публикувано: 15 май, 2014 И аз това исках да отбележа: че си моторист. С мотор и сам (с гадже) е едно, а с кола и компания да се тътриш по този остров, не ми се струва никак интересно. Ако човек е наблизо, има къде да отскочи и какво да види за ден-два. Обаче, не бих тръгнала от чужбина да си организирам екскурзия точно на Евия. За мързелива почивка бих препоръчала къмпинг: ''Agia Anna". http://www.clubagiaanna.gr/en/content/page/en/96/find-us-location 1 Връзка към коментар
Cotton Candy Публикувано: 24 май, 2014 Сподели Публикувано: 24 май, 2014 Здравейте, не знам много за острова , но ми се искаше да е колкото се може по-далече от задушаващите гръцки курорти. Нямам идея какво да очаквам, надявам се че ще има хубави плажове отговарящи на всеки вкус - и с фин пясък и с камъчета. Ние ще сме в южната част. Това знам засега и събирам инфо. Единственото, което ме тревожи е че ще пътуваме 850 км. Връзка към коментар
гост Публикувано: 24 май, 2014 Сподели Публикувано: 24 май, 2014 Коя е южната част: юго-изток или юго-запад? Фин пясък - голяма рядкост. Ако някъде изобщо има тълпи, те са местни, а не чужденци. Пътят е повече от хубав. Връзка към коментар
Bliss Публикувано: 12 юни, 2014 Сподели Публикувано: 12 юни, 2014 Ако някой е обиколял острова, моля да сподели впечатления за плажове, водата, туристически обиколки и т.н. Търсим остров за почивка септември, да се стига с автомобил и да не е много отдалечено - н.р повече от 800 км. от София. Гледаме Закинтос, но нещо плажовете ни притесняват. Търсим малки, пусти и красиви плажове, възможност за обиколки с лодки, може и някой риболов... Ако не ти е късно след месец сме в Северна Евия за седмица - Агиос Николаус. На първия етап се ориентирай на север или на юг ще ходите. Острова е голям. Връзка към коментар
lesy Публикувано: 13 юни, 2014 Автор Сподели Публикувано: 13 юни, 2014 Тази година се отказахме от Евия. Но всяка информация за острова би била полезна. Връзка към коментар
temporary Публикувано: 1 юли, 2014 Сподели Публикувано: 1 юли, 2014 А някой може ли да сподели за пътя с кола до Закинтос. От къде има фериботи? От Игуменица има ли? Връзка към коментар
lesy Публикувано: 1 юли, 2014 Автор Сподели Публикувано: 1 юли, 2014 А някой може ли да сподели за пътя с кола до Закинтос. От къде има фериботи? От Игуменица има ли? Фериботът е от Килини. Sofija – Kyllíni ViaMichelin през Йоанина го дава 833 км. Ние ще преспим по пътя до Метеора, че мъжете не са били там. Отклонението е 100-тина км. Не съм пътувала досега. Връзка към коментар
bibi Публикувано: 26 януари, 2016 Сподели Публикувано: 26 януари, 2016 Astika, може ли инфо за хотела, че аз резервирах един в Лутра Едипсу, но това, че във вашия има джакузи силно ме поблазни. Ние отиваме И заради минералните извори. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега