iMari Публикувано: 16 май, 2014 Сподели Публикувано: 16 май, 2014 Здравейте, Радвам се да се присъединя към вашата група! Разглеждах статия в дир бг за евтини резервации и така разбрах за този саит.Занимавам се с търговия,обичам да пътувам-така се разтоварвам и зареждам.Обикаляла съм предимно Европа,мечтая да посетя Южна Америка.Ще следя с интерес форума за Малмыо и Копенхаген ,тъй като ми предстои пътуване до там през юли. Силен попътен вятър желая на всички! Поздравления за добре направения сайт! 8 Връзка към коментар
Биксбит Публикувано: 16 май, 2014 Сподели Публикувано: 16 май, 2014 На теб добре дошла и щастливи пътувания, а на Margrethe II много поздрави Връзка към коментар
Dogville9 Публикувано: 16 май, 2014 Сподели Публикувано: 16 май, 2014 Привет. И аз точно оттам разбрах за този сайт вчера ) Връзка към коментар
Георги Публикувано: 16 май, 2014 Сподели Публикувано: 16 май, 2014 Здравейте, Радвам се да се присъединя към вашата група! Разглеждах статия в дир бг за евтини резервации и така разбрах за този саит.Занимавам се с търговия,обичам да пътувам-така се разтоварвам и зареждам.Обикаляла съм предимно Европа,мечтая да посетя Южна Америка.Ще следя с интерес форума за Малмыо и Копенхаген ,тъй като ми предстои пътуване до там през юли. Силен попътен вятър желая на всички! Поздравления за добре направения сайт! Дир.бг-то е първи дом на много от нас. Добре дошла 1 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 16 май, 2014 Сподели Публикувано: 16 май, 2014 Ама още ли го има този КИРлив сайт - свърталище на безпътни виртуални души Добродошли. Сречан пут! 1 Връзка към коментар
stas Публикувано: 16 май, 2014 Сподели Публикувано: 16 май, 2014 Венсеремос и добре дошла! Връзка към коментар
iMari Публикувано: 16 май, 2014 Автор Сподели Публикувано: 16 май, 2014 Благодаря за посрещането! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега