Прескочи до съдържание

Каква музика слушате - май 2014г.

Препоръчани мнения

Брани изненадваш ме с това парче.

Ако не си ги слушал, всъщност можеш да си намериш цялата поредица - Хотел Костес. Препоръчвам всъщност.

Редактирано от Polina
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Брани изненадваш ме с това парче.

Ако не си ги слушал, всъщност можеш да си намериш цялата поредица - Хотел Костес. Препоръчвам всъщност.

Аз точно от Хотел Костес го знам - преди ги бях събрал и прослушал всичките, плюс Erotic Lounge, Cafe Del Mar, Beautiful Voices и още други, ама ги бях позабравил.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Аз точно от Хотел Костес го знам - преди ги бях събрал и прослушал всичките, плюс Erotic Lounge, Cafe Del Mar, Beautiful Voices и още други, ама ги бях позабравил.

Браво, браво.. Уважавам избора ти!

На мен са ми любимци всичките и се кефя даже, че не съм сама.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

В следващото видео ще видите един застаряващ, оплешивяващ мъж, облечен с безумна риза. Въпросният мъж излиза пред пълен стадион абсолютно сам, сяда на пианото, бърка нота в началото на песента, но все пак продължава с усмивка. Стадионът е притихнал ...

Велико!

За мен тази песен е като Рим за Spqr.

http://www.youtube.com/watch?v=-OiV_5kEt6A

• Харесвам 5
Връзка към коментар

В следващото видео ще видите един застаряващ, оплешивяващ мъж, облечен с безумна риза. Въпросният мъж излиза пред пълен стадион абсолютно сам, сяда на пианото, бърка нота в началото на песента, но все пак продължава с усмивка. Стадионът е притихнал ...

Велико!

....

Явно не само аз ще я слушам тази песен няколко пъти  :rolleyes:

Връзка към коментар

Велико!

http://www.youtube.com/watch?v=-OiV_5kEt6A

По-интересно е какво се случва след като този мъж слиза от сцената. Може да се предположи, че е останал зад кулисите, за да си бъбри с останалите музиканти. Може и да си е тръгнал, все пак е изпълнил своя ангажимент. Може, но не би... Веднага след като слиза от сцената, този човек се качва на специално подготвена лимузина с включен двигател, която го отвежда до летище "Хийтроу". На летището пък го чака "Конкорд", който след няколко часа го стоварва на летище "JFK" в Ню Йорк. Там чака поредната лимузина, която отвежда този човек до стадион "John F. Kennedy Stadium" във Филаделфия. Какво се случва на този стадион? Там също тече концерт. Нещо повече, концертът там тече паралелно с този в Лондон и е част от една и съща проява, наречена "Live Aid" Нашият герой се качва на сцената и няколко часа след горното изпълнение на "Уембли", изпълнява ето това:

Имах щастието да гледам този незабравим спектакъл директно по телевизията в Алжир, където живеех по онова време. Боб Гелдоф направи нещо велико за Африка, но над всички беше Фил Колинс, именно заради това прелитане на Океана и участието на двете сцени...

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Ето нещо, на което попаднах днес: http://btvradio.bg/gallery/za-sofia/simfonichen-koncert-v-samoleten-hangar-na-29-juni.html

Стори ми се обединяващо между форума и тази тема. :)

ПП Съжалявам, ако не уцелих точно къде да го постна...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

По-интересно е какво се случва след като този мъж слиза от сцената. Може да се предположи, че е останал зад кулисите, за да си бъбри с останалите музиканти. Може и да си е тръгнал, все пак е изпълнил своя ангажимент. Може, но не би... Веднага след като слиза от сцената, този човек се качва на специално подготвена лимузина с включен двигател, която го отвежда до летище "Хийтроу". На летището пък го чака "Конкорд", който след няколко часа го стоварва на летище "JFK" в Ню Йорк. Там чака поредната лимузина, която отвежда този човек до стадион "John F. Kennedy Stadium" във Филаделфия. Какво се случва на този стадион? Там също тече концерт. Нещо повече, концертът там тече паралелно с този в Лондон и е част от една и съща проява, наречена "Live Aid" Нашият герой се качва на сцената и няколко часа след горното изпълнение на "Уембли", изпълнява ето това:

Имах щастието да гледам този незабравим спектакъл директно по телевизията в Алжир, където живеех по онова време. Боб Гелдоф направи нещо велико за Африка, но над всички беше Фил Колинс, именно заради това прелитане на Океана и участието на двете сцени...

Моите най-големи любимци също са се представили на хипер-ниво :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Ето нещо, на което попаднах днес: http://btvradio.bg/gallery/za-sofia/simfonichen-koncert-v-samoleten-hangar-na-29-juni.html

Стори ми се обединяващо между форума и тази тема. :)

ПП Съжалявам, ако не уцелих точно къде да го постна...

Мисля, че точно тук си му е мястото :)

Връзка към коментар

Моите най-големи любимци също са се представили на хипер-ниво :)

О, да, разбира се. QUEEN, U2 и The Who обраха овациите в Лондон, а Led Zeppelin, с Phil Collins на барабаните, бяха звездите във Филаделфия...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.