Прескочи до съдържание

Здравейте магеланци

Препоръчани мнения

Здравейте и от мен. Обожавам да пътувам! От няколко години организирам сама пътешествията за семейството си и открих, че колкото и енергия и усилия да влагам в организацията, това ме забавлява и зарежда. Докато проучвам дестинацията, какво интересно предлага и какво от него би допаднало на членовете на моята фамилия, имам чувството, че вече съм там още преди да вземем полета :).  Попаднах на форума случайно, докато се бях размечтала за следващото пътуване и съм много  щастлива, че открих това място, където пътуващи българи споделят и си помагат с безценна информация. /Основните ми източници на информация към този момент, както и на повечето от вас, предполагам, са били англоезични сайтове./

Благодаря на всички за споделената информация, а също и на създателите на сайта за прекрасната идея и енергията вложена в него.

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Благодаря на всички за споделената информация, а също и на създателите на сайта за прекрасната идея и енергията вложена в него.

Създателят на форума и сайта е един, и тук го наричат Основателя (подчертано винаги, да се знае кой дирижира оркестъра). :)

Иначе всички ние малко или много сме създатели, защото всеки споделя опит, истории, въпроси, отговори...кой каквото прецени, и малко по малко създаваме и развиваме форума.

Приятен престой тук!  :)

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Създателят на форума и сайта е един, и тук го наричат Основателя (подчертано винаги, да се знае кой дирижира оркестъра). :)

Простете ми невежеството :), вече ще знам. Благодаря на всички за милото посрещане.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.