Георги Публикувано: 22 септември, 2016 Публикувано: 22 септември, 2016 Ами не е както беше преди. Имам скрийншотове, на които се виждат целият Северен остров на НЗ и целият Скандинавски полуостров, докато на скрийншота отгоре ясно се вижда, че липсват огромни части от Скандинавието, а Северния остров май хептен не се вижда. Липсват около 2-3 сантиметра от картата, сякаш прозореца с нея е станал по-малък, а картата си стои както преди и реално е леко изрязана. Смених браузъра и пак така излиза. По принцип е настройка на гугълското API къде точно да центрира картата и колко % да е зуума. Може и да са променили нещо.
Евгени Димитров Публикувано: 14 ноември, 2016 Публикувано: 14 ноември, 2016 Има ли вариант да няма някоя авиокомпания във flight diary? Добавих последния си полет от Пном Пен до Сием Реап, но на полето авиокомпании, не ми излиза Bassaka Air.
Георги Публикувано: 14 ноември, 2016 Публикувано: 14 ноември, 2016 Има ли вариант да няма някоя авиокомпания във flight diary? Добавих последния си полет от Пном Пен до Сием Реап, но на полето авиокомпании, не ми излиза Bassaka Air. Има разбира се, особено такива малки и бутикови.
captain_oveur Публикувано: 14 ноември, 2016 Публикувано: 14 ноември, 2016 Има ли вариант да няма някоя авиокомпания във flight diary? Добавих последния си полет от Пном Пен до Сием Реап, но на полето авиокомпании, не ми излиза Bassaka Air. Може би ако се свържеш с тях, ще се съгласят да я включат в списъка си.
Oshko Публикувано: 14 ноември, 2016 Публикувано: 14 ноември, 2016 Има ли вариант да няма някоя авиокомпания във flight diary? Добавих последния си полет от Пном Пен до Сием Реап, но на полето авиокомпании, не ми излиза Bassaka Air. То не само авиокомпании липсват и летища липсват. Аз слагам в такива случаи нещо подобно, което да не изкривява много статистиката и в description си пиша правилното.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега