Георги Публикувано: 12 април, 2013 Публикувано: 12 април, 2013 Ами аз лично празнувам рожден ден днес , така че се полага да почерпя Айде честито, вкара ме в дилема с тия линкове в предишния пост дали да ги оставям, ама ще ти пуснем малко гювеч след като си рожденик 2
Фил Публикувано: 12 април, 2013 Публикувано: 12 април, 2013 (редактирано) вкара ме в дилема с тия линкове в предишния пост дали да ги оставям... ами сори , махай ги ако са неподходящи ... ама аз така ... за да знаят хората кви ги вършат от екипажа по време на полет и да имат едно на ум :D Редактирано 12 април, 2013 от Фичо
гост Публикувано: 12 април, 2013 Публикувано: 12 април, 2013 (редактирано) Все пак това е "Райън еър". Който иска женски екипи - да ходи в "Райна еър" :D Ако чакате "Райна еър", за да полетите на някъде, по-добре да се пробвате на автостоп, а и по магистралата по може някоя Райна да забършете или пък да ви качи "Райна драйв" Редактирано 12 април, 2013 от но нейм
гост Публикувано: 12 април, 2013 Публикувано: 12 април, 2013 Да си жив и здрав и много сбъднати мечти!
wilks Публикувано: 12 април, 2013 Публикувано: 12 април, 2013 Ами аз лично празнувам рожден ден днес , така че се полага да почерпя И сбъднати полети от мен! На хубава дата си се родил
Фил Публикувано: 12 април, 2013 Публикувано: 12 април, 2013 Мерси на всички за поздравите! Да ви се връщат хубавите пожелания!!!
Elena Публикувано: 12 април, 2013 Публикувано: 12 април, 2013 Да ви се връщат хубавите пожелания!!! Айде няма нужда да ми се връщат моите пожелания :D Аз стюардеси не искам!
Adinko Публикувано: 12 април, 2013 Публикувано: 12 април, 2013 Честит празник на всички! И Честит Рожден Ден на Фичо! 1
Фил Публикувано: 13 април, 2013 Публикувано: 13 април, 2013 Айде няма нужда да ми се връщат моите пожелания :D Аз стюардеси не искам! Добре де, за теб специално - стюарди!
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега